Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мисли един от участниците във форума за резултатите от матурите?
Какво съобщение споделя друг участник на форума относно резултатите от матурите?
Какво съобщение споделя човекът, който се готви да замине на море?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мисли един от участниците във форума за резултатите от матурите?
-
Какво съобщение споделя друг участник на форума относно резултатите от матурите?
-
Какво съобщение споделя човекът, който се готви да замине на море?
-
Какво съобщение споделя друг участник във форума относно избора на университет?
-
Какви награди е получил Калоян Славов, български студент в Харвард?
!
, тя е малка занималня, само с една учителка.
(ама и скромна, ей
да - точно така. Навремето в това училище се работеше по руска ескпериментална програма и децата започваха да учат руски и предмети на руски в първи клас. А от 4-ти клас се въвеждаше бългрски и английски. Мъжът ми е учил именно по тази система и затова и до ден днешен, като заговори на руски всички се възторгвет от Петербургския му акцент

Когато имаш време ни разкажи как мина пътуването, какви са ви първите впечатления и най-вече как се чувстват децата. Всички сме много развълнувани с промените около вас.
въоръжи се с търпение. А вместо алергозан давай Ксизал / като че ли е по-щадящ/, но най-добре педиатъра да каже 

100 % обаче не са групата с учителя по физическо, защото доколкото знам имат само учителка по този предмет. А групата от спокойни и щастливи деца отговаря като описание за нашето училище, но все пак не ми се вярва да са пуснали само по-големите ученици, така че е възможно и да не са те. Може пък и вече да са се прибрали.