Отговори
# 60
Така хубаво вали исках да кажа.

# 61
Така хубаво вали исках да кажа.
Аз се моля само да не ни завали с Дени докато се прибираме PraynigПосле да вали колко иска Grinning

# 62
И в София се задава буря, едно е притъмнялоооо Simple Smile Дано разхлади малко, макар че от снощният дъжд ефектът не бе толкова осезаем.

# 63
Пропуснах да кажа и аз за раждането.За нормалното съм .Ако имам някакъв страх от самото раждане е по-скоро свързан с това да не се налага операция.Някак си тази мисъл по ме плаши.Може да идва оттам,че преди години майка я оперираха ,като самата операция не беше от сложните,но последствията от нея бяха меко казано - ужасни  Sad Та може би от това имам някакъв страх от операции.Но както се казва живи и здрави да сме,да стигнем до там и да стане това,което ще е най-добро както за нас ,така и за бебетата  Simple Smile
 ssissi снощи къде е валяло - тук в Младост май хич и не преваля  newsm78
Kpuccu една прекрасна среща ти желая  Hug

# 64
Мочета моля ви като се организирате другата седмица за лекциите да ме пишете и мен, че аз до сега не съм ходила. А ми се ще да отида да понауча нещо да се запозная с част от вас. Благодаря ви!

# 65
JANITA75 ние обикновено се чакаме в 9 пред пицарията с идеята да влезем от първите и да си запазим места.Ако решиш  да се запишеш за вторник може в понедлник да пишеш как да се познаем  Hug

# 66
И на мен ми се идва ама във вторник дечко има РД а и аз трябва да ходя до Шейново  SadКато се върнем от море Wink

# 67
Ок Енигма благодаря ти! Ще пиша в понеделник.

# 68
 Енигма - Нашият офис е на Тодор Александров и К.Величков - към 18.00 заваля и до Слатина през цялото трасе валя, малко след като се прибрахме спря Peace

# 69
  • в здрача
Tsv, сега успя да ме запалиш да смятам. Дай насам някое линкче, че работата днес ми е враг Simple Smile Умът ми е навсякъде другаде, но не и в офиса.
И стига вече с тази риба!
Ето линкчета

http://inchaos.org/texts/divine/runes/nomerologia.html
http://www.temura.net/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE … 0%B8%D0%BC%D0%B5/
http://www.religia.hit.bg/nomer.htm
http://www.magicgatebg.com/nomerology/analyse.htm
В последния правят анализ, само че е маалко посничък, само основните положения. Иначе доколкито си спомням /книжките са ми у дома/ пишеш цифрите от 1 до 9 и под тях разполагаш буквите от азбуката, като стигнеш 9 започваш нов ред /ако искаш сама да смяташ/, нещо такова
1 2 3 4 5 6 7 8 9
а б в г д е ж з и
й к л м н о п р с
т ...
к р а с и м и р а
2 8 1 9 9 4 9 8 1
Аз винаги вземам цялото име, а умалителното отделно - него смятам един вид като начина по който те възприемат приятелите ти /не че съм го срещала някъде из литературата, просто така ми дойде/ и естествено и датата на раждане.

# 70
Miss Fairli израза е такъв, а иначе е ясно, че се радваме на резултата от бременността, а идеята е да се наслаждаваме, че създаваме нов живот. Barabina ако не е тайна ти на колко си години та така пишеш, то и аз не съм от младите почтина 33 съм.

# 71
  • Велико Търново
ira petrova,  това е линкчето, което zorri пусна по-рано http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool Тук са всички дати. Първата част от лекцията е презентация на дадена фирма или продукт/и, а втората е практическа и е според предварително обявената тема. Днес готиното беше, че една мам беше довела бебето си и вместо на кукла на него ни показваха Simple Smile АА като се наложи да сменя памперс всичи наскачахме от масите да гледаме по-отблизо  Laughing

# 72
Енигма надявам се да успея... ама трябва да се обадя на тел. за да се запиша... какви ще са лекциите другата седмица?
друго още щях да пиша ама пуста глава съвсем изкуфя  hahaha

# 73
На 01.07 - Уроци по кърмене,на 3.07 - Нормално физиологично раждане и обезболяване на раждането  Simple Smile
ssissi явно е превалявало на места,както казват синоптиците  Wink
JANITA75 само трябва да се обадиш предварително, за да те запишат - 9461369 може и в понеделник .Ще се радвам да се запознаем  Hug
Гери като се върнете - идвай  Grinning
Искам и аз на морее - някой да ме осинови за 1 седмица и да ме води на море - има ли ?Ще си нося храна и напитки.Мога да спя и на под  newsm08

# 74
Като спомена missFairy за подут глезен, та се сетих......да поободря малко mylili - докато лежах тази седмица открих едно предимство на пазенето на леглото - въобще не ти се подуват краката  Joy. Иначе като съм на работа в ранния следобед почвам да надувам главите на колегите  колко ми тежат и опъват. Така че мила поне това неприятно изживяване ще пропуснеш  Hug
Някой спомена за диня. В момента в хладилника ми има диня, пъпеш, кайсии, сливи, круши, прасковите свършиха преди малко  hahaha. Не мога да си обясня защо бременните така умират за плодове  Thinking
Пуканка, впечатлена съм от улова ти  Wink

Общи условия

Активация на акаунт