Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между слинг и кенгуру?
Как да се справим със запек след раждане?
Какви са ползите от носенето на бебе в слинг?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между слинг и кенгуру?
Слингът и кенгуруто са два различни метода за носене на бебе. Слингът е парче плат, използвано за носене на бебето в различни позиции, като например на гърба, корема или рамката. Кеенгурското, от друга страна, е структурирана раница с подплатена седалка и ремъци за по-стабилно и удобно носене на бебето. Разликата се крие в начина на носене на бебето и комфорта за родителя.
-
Как да се справим със запек след раждане?
Запекът след раждане може да бъде облекчен чрез различни методи. Някои от тях включват използването на охлаждащи гелове, нанасяне на алое вера или лайка върху кожата, избягване на излагане на слънце, носене на леки и дишащи дрехи и пиене на достатъчно течности. Важно е да се консултирате с лекар, за да получите най-подходящите съвети за вашата конкретна ситуация.
-
Какви са ползите от носенето на бебе в слинг?
Носенето на бебе в слинг предлага няколко предимства. Той насърчава по-близка връзка между родителя и бебето, улеснява кърмене, успокоява бебето и осигурява комфорт за родителя чрез освобождаване на ръцете му за други задачи. Освен това използването на слинг позволява на родителите да бъдат по-мобилни и да участват в различни дейности, докато носят детето си.
-
Как да се справим със запека по време на бременност?
-
Какво трябва да съдържа списък с необходимите неща за бебе?

Сега да ви успокоя: Всичко е наред-добре сме! От 2 седмици не бях влизала в нета-първо няколко дни нямахме,а освен това се бях ошашавила с тоя държавен изпит и после като ни го пуснаха(нета)гледах да не припарвам до компа,че като влезна из форума и...докато изчета всичко пропуснато и то деня си минал....И такааааа:На 29-ти юни ми беше изпита,който надявам се съм взела(написах си всичко,по-точно преписах
В нас е паднала бомба-имам толкова много работа,но първо искам да си отдъхна малко от всичко 1-2 дена и после се захващам с подреждане и чистене.И най-накрая дойде времето да започна да пазарувам за бебка
Откога го чаках този момент,а сега незнам откъде да започна.Чакам само мъжо да вземе заплатата и тръгвам,че то време не остана,а като гледам,вие вече сте готови почти с всичко. А за списанието не ви бях казала,защото не знаех кога точно ще ме вместят-по принцип "интервюто" беше преди 3 месеца и чак миналата седмица като отидох на лекциите ми казаха,че ще ме има в този брой.Ако знаех,че чак сега ще го публикуват щах да изпратя "по-прясна" бременна снимка,но тогава това бяха последните(от 20 г.с),ама нищо-като изключим каква съм рошла,става
.Бебката ми е добре-прави някакви невероятни гимнастики и много ме радва. Иначе продължавам да си лекувам гадните гъби,че от последните глобули нямаше файда-голяма напаст,ей!
! Радвам се ,че вече сте добре и стискайте-още малко остава!
Защото екип няма да си избирам-като не познавам никой из тези болници,кой да си избирам? А човек в такъв момент има нужда от кураж и подкрепа,а не от хокане,обиди и лошо отношение и не дай си Боже от касапи и некадърници,които за съжаление явно още ги има и то в изобилие(най-пресния случай е със Стелчето в МД).Но се моля,дай Боже всички да имаме късмет и да посрещнем малките човечета без проблеми!!!

Ама при нас стана битов инцидент с една отплеснала се дъска .... Къде ще търсим нови стъкла не знам
Може би сега е момента да убедя мъжа ми за модерна дограма

(не че ми вярва), ама то не може да им се устои на тези ароматни дини...

... и накрая като каза "Честито-родихте!"вече беше кулминацията...и мисля и сега да отида!Изобщо лекциите на Елена Василева винаги са много интересни,поучителни и забавни!
Но все пак е добре да се запишете преди това на телефона-не,че ще ви върнат де,ама все пак да са подготвени.А е добре и да се отиде по-рано,защото когато темата е важна е лудница и се чака на опашка,за да се влезне.Засега пицарията успява да побере всички,но колкото по-близо сте до "центъра на събитието",толкова по-добре 

.