Бебета Август 2008

• 33 751
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро мацки
Ама малкия ми беб е много активен милия в 5 часа ме е събудил първо тои и после глад ама така огладнявам.
Еи сега погълнах една купа с мюсли и мисля да се помъче да заспя пак но ще видим беб дали и тои така мисли че както си играем на Пробваи колко може да се разпъне на мама корема.Маи не ще се спи но пък е толкова забавно страшни бабуни прави и се уморява по някое време и заспива.
За подуването и моите ходила се подуват и болят и ръцете също а урината ми уж е добре.Не беше ли нормално в последните месеци.Обувките ми стоят все едно са чужди или са ми от 5 клас.и казват да се разхождам ми как като за половин час краката ми се подуват и почват да ме болят чувствам тежест.
Изчезвам да подремна още малко че цял ден ще съм кисела Heart Eyes

# 136
Днес е JulyMorning!ПОсрещнахте ли изгрева?Поздрав  - http://www.youtube.com/watch?v=D_H3IR6XBRI

# 137
  • София
Добро утро и от мен Hug

Не съм будна, защото моето диваче ме е събудило, а защото отивам на изпит по химия.. ох пииснааа миии.. после съм при доки и така.. хайде мацки прохладен и спокоен ден от мен  bouquet

# 138
Добро утро и от мен! Аз днес съм по-добре, дори успявам да си напипам кокалчетата на глезените и на стъпалата. Мисля, че вчера се изплаших от вдлъбнатините, които ми останаха. Но предполагам, че ако има нещо проблемно няма да мине с наспиването.
Яна, много ти благодаря   bouquet за навременните намеса и успокоение  Wink! Знам си аз от кого да търся табелката СПОКО.
Caprice, благодаря и на теб   bouquet!
Mi6imadi, поздравът е много ободряващ и точно на място!  Crazy

Аз днес мисля да не седя много пред компютъра с увиснали крака, а по-честичко да се премествам на леглото да полягам. Желая ви на всички много готин ден с много готини ритници и бабуни в коремите!  Peace  Hug Heart Eyes Laughing   bouquet

# 139
Момичета-кокичета, заповядайте по един виртуален крем брюле, на JulyMorning кака ви има рожден ден  sohappy

Интрига, успех на изпита и на доктора !

# 140
МЕГАН, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛА newsm51!
Желая ти първо здраве, най-прекрасното и сладко бебоче след поне месец, сбъдване на всичките (дори и най-смелите) ти мечти, много обич и любов струяща от мъжете (вече нали са двама  Wink) ти, и всичко, което се включва в твоето разбиране на думата щастие! БЪДИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!   bouquet  Hug Heart Eyes

# 141
"Како"  Laughing ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!Пожелавам ти да сте много здрави с бебчо преди всичко,много късмет и любов навякъде около теб и верни приятели!!!   bouquet

аз тази нощ почти не съм спала,на всяко обръщане ме боли отзад,жега ми беше,абе бременска му работа.Коте да кажеш с какво е безвредно да се мажа,ама като не знам кокал ли ме боли ,мускул ли  newsm78

Интрига усех и после да докладваш  Hug

П.П абе нещо  не ги разбирам тези лентички,които ни броят дните до раждането,гледам Валени е 34 седмица и остават 37дни,а аз съм 34+2 дни и ми остават 40дни  Rolling Eyes

и още нещо с сетих да ви кажа-тоа с 15дневната отпуска на таткото при раждане нас не ни хваща(за съжаление  Sad ),защото влиза в сила от 01.01.09

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 09:13 от stella_a

# 142
добро утро   bouquet
Меган, честит рожден ден!   bouquet да си жива и здрава, много обичана, леко раждане и живо и здраво бебче през август!   bouquet   bouquet  bouquet
от днес съм вкъщи- егати скуката  Tired  айде да си говорим за нещо  Party

# 143
Здравейте и от мен. Честит рожден ден на кака Меган, Да си жива и здрава. Много късмет и много леко раждане Simple Smile. Аз ходих в Тина Киркова за последните изследвания, егати лудницата е там...Пълно е с бременни отрано и там предимство няма, нали всички са бременни.Бъзиках го моя доктор, че така и така съм там, да се почваме,че да не се разкарвам и друг път. Дано всичко е наред с изследванията.Стела и мен ме боли отзад, малко по ниско от кръста. Предполагам, че това са костите, които се разширяват. Няма смисъл да се мажеш. при мен се наблюдава много добро настроение и супер енергия през деня, а през нощта съм депресирана, изнервена, всичко започва да ме боли, бебето рита в ребрата и ме боли, не мога да спя. Добре че поне не се потя иначе ще стане страшно. Абе вечер не ставам за нищо. Цяла нощ тормозя мъжа ми да си говорим, само дето табла и карти не го карам да играем.

# 144
  • Бургас
ЕЕх  JulyMorning и аз се чудя защо съм се събудила от 5 часа  Peace

Меган, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти здраве, любов и най-сладкото и послушно бебенце през август   bouquet

# 145
  • софия
Добро утро,момичета Hug
Меган честит рожден ден  bouquetДа си жива и здрава,много щастлива и едно прекрасно бебче ти желая.
При мен нещата май горе-долу се нормализираха,контракциите поспряха,дано устискам до определената дата Praynig
Дидка , като дойде момента си взимаш само изследванията,личната карта и направлението(естествено и багажа) и отиваш към Шейново.На информация казваш,че си за раждане и да повикат акушерка пред 15 кабинет,до асансьора.Там те приемат,попълват ти документите и ти дават нощница.После те качват в предродилно и ............после бебеее LaughingВсички са много мили,няма да се притесняваш за нищо.Ако случайно няма лекар наоколо,когато постъпваш,се качваш на 2 ет. и направо в отделението търсиш акушерка.
Относно отоците,слава богу -нямам никакви.Качила съм 8 кг. дотук.Днес ще хода при моята лекарка на преглед и после ще се отчета пак Wink
Сетих се,че от днес започваме да влизаме в 9 месец LaughingФинала е близо Laughing

# 146
Добро утро момичета!
 newsm59  bigdance2  party023 на Меган много здраве и щастие и хубав бебок на финала и пожелавам!

При мен нищо интересно по цял ден си стоя в къщи крия се от слънцето,че вчера като отидох да взема Ивайла от градина така ми прилоша,че едвам съм се прибрала,а и крачетат ми милите съвсем отказват напоследък,скоро не са се подували,но много ми тежи едвам си нося тумбака,на дълга разходка въобще не мога да издържа така съм се залежала!

# 147
Ооо "Како" Честит Рожден Ден !!!  newsm18

Меган, бъди жива и здрава, все така позитивна и лъчезарна. Желая ти винаги покрай теб да има нещо или някой който да прави дните ти безценни, а вярвам Гаргалчо мнооого добре ще се справи с тази задачка. Бъди щастлива и весел и усмихнат празник ти желая ! Ама как ме разсмя с това "кака". Приятелите ми се обръщат с мен по този начин с "како", нищо че съм една от най-малките.  Hug

Стели, това с 15-те дни е доста тъжно за нас....а така ми се искаше да може да го ползваме. Sad Нищо...за второто бебонче  Hug

Усмихнат ден ви желая мацки!

# 148
Феб,доки каза,че раждането(за естествено става въпрос) ще мине по-лесно именно заради скъсената шийка

Брит мен при пробръщане ме боли отзад в ляво под кръста,но мен там ме боли и при ходене и при ставане от леглото и се чудя дали може да се мажа с нещо  newsm78
столчета на Макси Кози има в Бебе Маркет в квартал Изток
Стелче, по-добре не се мажи. Нищо че е външно не е ясно тия препарати какво точно съдържат. Ще се излекуваме като родим.  Crazy

Мерси за магазина!
А дали имат новият кабрио модел с ауто фикс в червено   newsm12?

# 149
Момичета-кокичета, заповядайте по един виртуален крем брюле, на JulyMorning кака ви има рожден ден  sohappy

Интрига, успех на изпита и на доктора !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт