И аз не видях Габриела в колажа........

Тя по принцип доста силно взе да рита накрая, че явно огладня здраво и може да си е ударила крачето в плота... Незнам... После си папка и си заспа без никакъв проблем, сега си гука кротичко, папкахме отново. Случвало ли ви се е внезапен плач?
някой път като яде или като я преобличам, или просто си лежи и впери поглед в нещо назад и се извива назад!
Такъв писък и рев беше, че... и аз докато разбера какво е си изкарах акъла...
. лорелай -за дохранване направи малко и виж колко изяжда и ще се орентираш по колко да правиш,а бебетона е с една дупка само?
отивам да сложа снимка на Оливия-''за верчо''
! Много се надявам някой да не съм обидила, просто така мисля! 
цопнах дупето веднъж във водата,че имаше мнооооого големи вълни
Преди да тръгнем нахраних Дани и се изцедих...то голяма мъка било,хем имам хубава помпа
Сега го приспах и си пуснах да гледам Sex and the City

и от мен за гелчето. Мъж ми малко с пренебрежение се отнесе в началото, но след това каза да те поздравя. 
но той сам си го иска. И бая време се задържа на тях без да прикляква. Още не съм го водила на ортопед. Педито каза, че ще ни изпрати този месец.

и аз му давам биберон с една дупка, че той и без това е лаком и разбере ли веднъж че шишето пуска лесно ...не ми се мисли

Добавих я току що, тъй че още няма да я видиш в колажа по-горе

но той сам си го иска. И бая време се задържа на тях без да прикляква. Още не съм го водила на ортопед. Педито каза, че ще ни изпрати този месец
също прави от 2 седмици и направо полудявам като като я сложа в количката след като е ревала да излезем и тя да се напъва така да става