До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 223
  • 962
  •   1
Отговори
# 330
доколкото разбрах преди малко от една бременна жена-на този ехограф работел лекар от София,но...в определени дни от месеца Peace
Peace така може, иначе ако чакаме на Ризова или Ангелов  ooooh!

# 331
  • Бургас
доколкото разбрах преди малко от една бременна жена-на този ехограф работел лекар от София,но...в определени дни от месеца Peace
Peace така може, иначе ако чакаме на Ризова или Ангелов  ooooh!

Joy Joy Joy bowuu

# 332
А някой знае ли кой е този лекар и в кой дни преглежда

# 333
А някой знае ли кой е този лекар и в кой дни преглежда

Звънни направо  на информация в Св .София .Там ще ти кажат най -точно. Кой лекар ,откъде и кога идва.

# 334
  • Бургас
Знае ли някой телефон на поликлиниката в М.рудник, да си запазя час за Ченгелиева, че вече било с часове ми казаха. Grinning

# 335
  • Burgas
a ne6to da kajete za D-r Dobreva

# 336
  • Бургас
Впечатленията ми за Д-р Добрева са отстрани.нямала съм контакти с нея.Секцио съм раждала и двата пъти я видях.Добре се грижи за пациентите си.добър оператор е.съответно и тя си иска това.което й се полага

# 337
  • Burgas
В Бургас имали никои които да не иска осовенно за раждане със секцио.

# 338
  • Бургас
Д-р Добрева води и двете ми раждания, за мен е много добър специалист. Благодарна съм за безпроблемната поява на малките човечета и за прекрасното отношение към мен като пациент.

# 339
  • у нас

Вторият път като родих тя беше на смяна. Държа се изключително грубо.

# 340
Вторият път като родих тя беше на смяна. Държа се изключително грубо.
Август месец, като и се обадих на Добрева и и казах, че искам при нея да си следя бременноста само по ЗК без да плащам за допълнителни прегледи, защото си имам частен доктор тя ми отказа

# 341
Знае ли някой телефон на поликлиниката в М.рудник, да си запазя час за Ченгелиева, че вече било с часове ми казаха. Grinning
50-84-19 - това е телефонът на рентгена в М. рудник. Звънни там и ще ти запазят час.

# 342
  • Бургас
50-84-19 - това е телефонът на рентгена в М. рудник. Звънни там и ще ти запазят час.
Мерси Hug Запазих си за петък. А още ли е 25 лв триизмерния

# 343
Незнам, дори не попитах колко струва. И аз си запазих за петък, за 16.30 часа. Ако се засечем, обади се!

# 344
Чета че пишете за триизмерен в М.Рудник  Thinking Незнаех.А добра ли е лекарката? Дава ли дискове?
Ще чакам отзиви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт