До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 221
  • 962
  •   1
Отговори
# 435
Да,много е цапнат в устата,но само той ми обърна внимание в патологията.И не само това,ами лекарят и акушерката ми се ошашкаха,че малкият не излизаше.Добре че в съседство той имаше уговорка и израждаше една друга мама.Викнаха го и дойде и с натиск изкара бебето ми.Да е жив и здрав  Praynig

# 436
Като дойде педиатърката и като видя, че няма проблеми и каза че ако не го закърми ще стои гладно!
Много ми е чудно как в демократична свободна държава може да стане това. Дали ще кърми една майка или не си е лично нейна си работа. Това, че е решила да не кърми, не значи че издевателства над детето си. То затова се произвежда АМ от 0+. Никой не може да задължи майката да кърми. Това да задължиш някой да кърми не е като да го агетираш.  Ми ако не  дадат АМ има в най-близката аптека и пак няма бебето да е гладно. Ама че работа. Не че отричам ползата от кърменето, но смятам че всеки има право на личен избор.

# 437
Zdraveite na vsi4ki,  Simple Smile
dnes se registrirah i iz4etoh tolkova mnogo mneniq ,4e totalno se oburkah.
Ta zna4i bremenna sum vuv 3-ti mesec sus vtoro dete,/ sina mi  e na 6g./purvata mi bremennost beshe mnogo tejka - prosledi q d-r Kova4eva -dovolna sim , sega pak otidoh pri neq za ustanovqvane na bremennost , no tui kato tq ne raboti sus Zdravnata kasa trqbva da se regostriram pri nqkoi ginekolog ,koito raboti sus NZOK i toi da mi pusne izsledvaniq , da prosledi bremennostta i t.n....
Molq pomognete mi da izbera dobur lekar, JP-to mi predlozi d-r Bratova ili Rizova??
Blagodarq Vi predvaritelno!
newsm78

# 438
братова не ти я препоръчвам

# 439
  • Бургас
Didit0 аз пък ти препоръчвам д-р. Братова, но зависи какво очакваш от нея! Тя ти пише всички изследвания по ЗК, акушерката те мери и тегли, дава болнични, ако ти трябват, но не приказва много много! Обяснява добре, но само ако я попиташ и това е! Не прави проблеми ако имаш и друг лекар (частен), не те изнудва да ходиш в нейният частен кабинет - не знам какво повече да се иска от една ЖК! Аз също ходя при д-р Братова и на частно при друг лкар - това е! Иначе има добри отзиви и за д-р Мърмърова! Това е разбира се мое лично мнение! Това решение трябва да си го вземеш сама!

# 440
братова не ти я препоръчвам
аз не я харесвам защото когато ходих 1 път при нея пушеше в кабинета ужяс  #2gunfire
иначе може да е било единичен случай но на мен ми направи много грозно впечатление иначе всичко си е както DeeDee76 е казала ако ти е само по зк а си при друг на частно става

# 441
  • на дъното
Цитат на: bori_to
пушеше в кабинета ужас
Това е честа практика в кабинета на Братова от нейна страна.Така също и не ти прави задължителните 2-а ехографски прегледа по здравна каса.За болничните наистина нямах никакви проблеми дава когато си поискаш.При Ризова не съм ходила никога и нямам лично мнение.Сама трябва да вземеш решение.Лека бременност ти желая.

# 442
Аз съм бременна в 8-ми месец. Ходя на консултации при д-р Миринчев в "Ел Масри". Работи със ЗК, пуска ми всякакви изследвания. Всеки месец ме гледа на видеозон. Не съм платила нито лев.Много е внимателен. Освен това работи в родилно и вече се ангажира с раждането независимо от времето /ден или нощ/. Каза ми, че трябва да си платя само таксата на болницата за избор на лекар. Досега не съм прочела във форума нещо лошо за него.

# 443
  • Бургас
Аз съм бременна в 8-ми месец. Ходя на консултации при д-р Миринчев в "Ел Масри". Работи със ЗК, пуска ми всякакви изследвания. Всеки месец ме гледа на видеозон. Не съм платила нито лев.Много е внимателен. Освен това работи в родилно и вече се ангажира с раждането независимо от времето /ден или нощ/. Каза ми, че трябва да си платя само таксата на болницата за избор на лекар. Досега не съм прочела във форума нещо лошо за него.
Мим да те попитам плащаш ли видеозона при доктора или не защото не разбрах  аз с първата бременност ходих при Иванов и той работи с касата но на видеозон ходих на частно при него

# 444
Не.Нито за видеозон, нито за изследвания.

# 445
Не.Нито за видеозон, нито за изследвания.
е нямали определен брой видеозони които се поемат от зк а когато се изчерпят всеки следващ да се заплаща допълнително
всеки път ли те гледа на видеозон безплатно

# 446
Два се безплатните видеозони, другите би трябвало да си ги плащаш. Peace

# 447
  • у нас
би следвало да се плаща за манипулацията при изследванията  Peace

# 448
 Не ти препоръчвам Братова.Аз лично съм разочарована от нея.Постоянно ми повтаряше   в края на консултациите имаш малък таз,голямо бебе .Договори се с някой за секцио!Позната акушерка ме успокои,че няма причина да се притеснявам ,всичко е  в нормата! В крайна сметка се оказа в последния момент ,че съм седалищно  и се налага секцио!Не съм се уговаряла с доктор!Приеха ме в патологична, д-р Иванов  ме оперира!За него мога да кажа само хубави неща,белегът почти не личи,а дори и стотинка не съм дала!

# 449
е нямали определен брой видеозони които се поемат от зк а когато се изчерпят всеки следващ да се заплаща допълнително
всеки път ли те гледа на видеозон безплатно

Всеки месец ме гледа на видеозон и не съм му плащала нито един преглед.Който не вярва да провери.

Общи условия

Активация на акаунт