До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 211
  • 962
  •   1
Отговори
# 720
  • По света и У нас
gloria78 - когато преди 3 години  си правих БХС - биохимичен скрининг /защото това което ми описваш на това ми прилича/, в София, в клиниката по Генетика към Майчин Дом .... точно така протече ... имам предвид, че попълних нещо като въпросник, след това Доктора ми обясни всъщност какво представлява самото изследване и че дава някакво вероятносттно съотношение и че на база на това изследване /при определени занижени стойностти/ + резултат от фетална морфология, би могло да се препоръча Амниоцинтеза  Rolling Eyes ... Но въпросният лекар /ако не бъркам беше генетик  newsm78/, не се занимаваше с прегледи ...
Самият преглед трябва да ти го извърши Лекар, специализирал /или с достатъчно опит по фетална морфология/ ... гледа се основно за Синдрома на Даун и Спина Бифида ....

Виж относно таксата и липсата на коректна информация първоначално - определено не е коректно ....по мое време за кръвното изследване платих около 25 лв. и резултата излезе след около седмица  Peace

# 721
  • Бургас
gloria78, на мен БХС ми прави гинеколожката, при която си ходя да ме следи (на частно), чрез УЗ направи измервания, правят се бавничко, защото всичко трябва да е точно премерено, попълних въпросника и дадох кръв в лаборатория, от там те изпратиха цялата информация в София, където всъщност правят истинското изследване (на базата на тези 3 компонента) и след около 1 седмица (до 10 дни) резултатите се получават отново при гинеколога.
Относно какво се изследва с БХС съм съгласна с lucyl30.
А колкото до парите, които се дават в този център....  Sad
Имах доста неприятна случка в тяхната лаборатория, пуснах си изследвания в началото на бременноста, които не се покриват от касата ( СПИН и т.н.) излязоха ми около 170лв., платих си разбира се. Бяха ги объркали... заявиха ми, че самата аз съм си виновна, че са объркани, защото не следя това което ми е написано на бележката от лекаря дали е същото, което те (на които това им е работа) им е на екрана докато задават данните....  #Cussing out Нямам думи... екрана не ми е пред очите, а пред техните (разбира се)... и отново си платих, за да ми ги направят както трябва. Не съм се оплаквала на ... шефовете, защото сега съм достатъчно емоционална и иначе  Confused Отношението там е наистина, да ви вземем парите...  Sad а не да ви лекуваме и да ви помогнем ...  Sad

# 722
  • Бургас
Момичета искам да Ви попитам?Има ли някоя от Вас,която ходи при д-р Иванка Ковачева за следене на бременността?Разбрах,че имала акушерка вече и един вид ти водят консултацията там?Чудя се дали е започнала да работи със здравната каса,защото ако не работи как ще издава направления за иследвание и ...тн?Благодаря!

# 723
Момичета искам да Ви попитам?Има ли някоя от Вас,която ходи при д-р Иванка Ковачева за следене на бременността?Разбрах,че имала акушерка вече и един вид ти водят консултацията там?Чудя се дали е започнала да работи със здравната каса,защото ако не работи как ще издава направления за иследвание и ...тн?Благодаря!
Иванка Ковачева, защото лично аз няма как да я нарека доктор , ако иска и 10 акушерки да си вземе пак няма да си води консултациите както трябва. Защото сега когато бях в Майчин дом Варна и им казах че миналата бременност, тя нито веднъж не е поискала да види кръвните ми изследвания, нито веднъж не ми е измерила кръвното и после нито веднъж не ме е изпратила на запис на тоновете, а само ги е слушала за по-малко от 5 минути ... всички останаха безмълвни
Ако искаш да си следиш бременноста както трябва , по-добре избери някой друг лекар.

# 724
Nefertity   честито бебче!!!! Много радост да ти носи   bouquet

Сори за спама не се стърпях

# 725
  • до Бургас
Nefertity  Честито ти бебонче, да сте много щастливи:))))

# 726
  • По света и У нас
Nefertity - Честито слънчице  Hug

# 727
  • Бургас
Nefertity, честито бебче. Много се радвам за теб. Много хубаво ми стана като научих. И аз година след загубата родих моя малък Стоян. Пожелавам ти да расте здравичък и много да те радва.  Hug

# 728
А бре хора, много са се изкалпазанили тези доктори! Не съм се интересувала от гинеколози от доста време и сега, като се ми се наложи, ме изненада факта, че доста от тях не водят женска консултация по здравна каса. Мърмърова каза, че ще приема за ЖК по здравна каса само 2 дни в месеца, другите лекари - повечето и те с някакви графици. Преди 4 години не беше така.
Предлагам да съставим един актуален списък с тези, които работят неограничено с касата.

# 729
Вълкадинова също отказва да води ЖК по здравна каса, и Добрева  ако и кажеш че ще ходиш при нея само по здравна каса без да и плащаш също ще ти откаже. Без проблем може да се запишеш в Света София , Ел Масри или МЦ Николай Чудотворец

# 730
Аз се записах преди 3 месеца на частна консултация при Д-р Калчева.
Струва ми по 10лв.на месец и няма нищо общо с жк по здр.каса- страшно съм доволна.Правят ми всичко супер прецизно.

# 731
  • Бургас
Струва ми по 10лв.на месец и няма нищо общо с жк по здр.каса- страшно съм доволна.Правят ми всичко супер прецизно.

ей такива писания от гости ме дразнят ,Калчева никога не е работила по здравна каса

# 732
  • Бургас
То си пише ,че е частна ,не по ЗК,обаче  Rolling Eyes

любопитно ми всъщност титина освен ,че плащаш прегледите ,плащаш и 10 лева допълнително на месец ли ? newsm78

# 733
  • Бургас
То си пише ,че е частна ,не по ЗК,обаче  Rolling Eyes

любопитно ми всъщност титина освен ,че плащаш прегледите ,плащаш и 10 лева допълнително на месец ли ? newsm78

да но предните мнения са за ЖК по здравна каса кой води и кой не

# 734

ей такива писания от гости ме дразнят ,Калчева никога не е работила по здравна каса

Всъщност консултацията май не я води Калчева. Когато бях бременна в началото, преди 2г. имаше в кабинета такава обява, че се извършва женска консултация срещу 10лв. на месец. Сигурно я прави Парушева или някоя акушерка идва за целта.

Общи условия

Активация на акаунт