До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 218
  • 962
  •   1
Отговори
# 465
разбира се направих си необходимите изследвания в софия. сега по скоро ми е нужен аг за профилактичен преглед и консултация.
За профилактични прегледи аз ходя при д-рСкочева в св .София.

# 466
  • Бургас
разбира се направих си необходимите изследвания в софия. сега по скоро ми е нужен аг за профилактичен преглед и консултация.

по принцип съм пациент на клиника Щерев/София/,но...в Бургас съм дългогодишен пациент на д-р Вълкадинова  Peace
друг лекар на който бих се доверила е д-р Мърмарова
и двете имат човешко отношение!  bouquet

# 467
Благодаря Ви за отговорите  Hug

Препоръчали са й д-р Скочева за нея какво можете да ми кажете Hug

pluhche _ Hriska- много съжалявам за згубите Ви - кураж и много сила Hug

# 468
Препоръчали са й д-р Скочева за нея какво можете да ми кажете Hug
След като става въпрос за миоми, е най-добре майка ти да се насочи към гинеколог-онколог, в Бургас име не мога да кажа, аз ви препоръчвам да отидете в Поморие при Попов, трудно се записва час, обаче чакането си струва. Дано майка ти да се оправи

# 469
  • Бургас
Момичета съжалявам за загубата на някои от вас! Хриска на теб  Hug Hug Hug!
За миоми от личен опит - само в София и само в МД! Аз ходих при доц. Николай Доганов - с две ръце заявявам - НЯМА ТАКЪВ ОПЕРАТОР! Това е положението! 100 пъти съм споделяла - тук ме лекуваха 6 години! В София за 3 месеца ми направиха 2 операции и приключихме въпроса! Не съм плащала нищо извън потребителската такса и два частни прегледа при Доганов, но вторият беше контролен по мое желанеие! Това е! Иначе в Бургас и аз съм чувала за д-р. Михайлов и д-р. Дичев, а за д-р Матей Попов в поморие имам лични много добри впечатления! Успех на майка ти!

# 470
      Ами те в Бургас онкогинеколози май са си само Дичев и Михайлов, като Дичев за нищо не става  ooooh!  Знам за още един Веселин Димитров, който май специализира онкогинекология, но мисля, че в случая не върши работа и за Градева съм чувала, но не знам тя работи ли изобщо в болница. При Скочева недейте, положението не е за обикновен гинеколог  Peace
     Абсолютно подкрепям мнението на DeeDee76

# 471
В ОТГОВОР НА ХРИСКА ИСКАМ ДА КАЖА , ЧЕ АЗ СЪМ ОТ СЪЩИЯ ГРАД И ПРЕД ДИЛЕМАТА ДАЛИ ДА БЪДА ПРИ "ПРЕХВАЛЕНАТА" Д-Р ПЕТРОВА ИЗБРАХ Д-Р ИЛИЕВА И НЕ СЪЖАЛИАВАМ ЗА ИЗБОРА СИ НЕ СЪМ ПЛАТИЛА НИТО ЛЕВ ,НО ВИНАГИ СЪМ ГЛЕДАНА НА ВИДЕОЗОН И ВСЕКИ МЕСЕЦ СА МИ ПРАВЕНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ , А ЗА БУРГАСКИТЕ ДОКТОРИ ПЪРВАТА БРЕМЕННОСТ МИ Я СЛЕДИ КОВАЧЕВА НЕ ИСКАМ ДА СИ СПОМНЯМ ИМЕТО И, ХРИСИ ИЗВИНЯВАЙ , ЧЕ ТИ ГО НАПОМНЯМ , НО В ЕДНИ ПО ПРЕДНИ ПОСТОВЕ ТИ ГОРЕЩТО ПРЕПОРЪЧВАШЕ ПЕТРОВА И ВАРНЕНСКАТА ШКОЛА В КОЯТО СЕ Е РАЗВИВАЛА ЕДИНСТВЕНО Е В РУЕН. МАЧНО МИ Е ЗА ТЕБ И ЗАГУБИТЕ ТИ СЛЕДВАЩАТА ТИ БРЕМЕНОСТ ДОНА ДА Я СЛЕДИ ЕДИН ПО-ДОБЪР ЛЕКАР И ДА СЕ РАДВАШ НА ОЩЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТЕ

# 472
  • Бургас
здравейте,
от няколко седмици поглеждам в тази тема, тъй като искам да си направя консултация с АГ за физическото ми състояние 4 месеца след раждане, за съжаление с фатален край. имам нужда освен от добър гинеколог и от човешко отношение.
обръщам се с молба за информация и съвет преди всичко към момичета с моята съдба.

Препоръчвам ти д-р Парушева. И друг път съм писала за нея. Млада, истински специалист и професионалист и изключителен човек! Съвсем случайно попаднах на нея и благодаря за късмета си. Само като чета тук за бургаските лекари и настръхвам! Единственият "недостатък" на д-р Парушева е, че не работи със Здравна каса. Аз самата реших да отида веднъж при Мърмърова с направление и съжалих - жената откровено си ме претупа, явно просто трябва да се плаща. Така че ако ще плащам, предпочитам да има за какво! Д-р Парушева определено си заслужава ходенето на частно. Ходила съм и при именити специалисти в София и мога да кажа, че тази лекарка по нищо не им отстъпва, даже напротив!
Пожелавам ти успех, мила!  Hug  Hug  Hug

# 473
искам да попитам за д-р дорийска към нея съм се насочила за преглед преди няколко  месеца ходих при мърмърова и наистина ме претупа бях по зк чудя се сега дали при дорийска или гамишев или  някой др незнам имам направление при кой да ида става въпрос за микробиологични изследвания

# 474
  • Бургас
Хриси, писах в ИБ, но и тук лично да ти кажа - ужасно съжалявам за загубата на бебчето, прегръщам те и просто съм потресена Cry Аз бях писала впечатлението си от въпросната лекарка, когато се опитах да отида на преглед при нея Tired Не можеш да си представиш колко съжалявам, че се оказа вярно Cry
За изследванията - заплаща се не потребителска такса, а самата манипулация. Ако си пуснеш ПКК, примерно, по свое желание, тя не струва 2лв.
Децата по принцип, също като бременните, са освободени от потребителска такса, но вземането на кръв се заплаща. Това не е бургаска приумица. Първата си бременност изкарах в София, личният ми лекар и този на сина ми бяха там и изследвания по ЗК не съм заплащала, но такса за самата манипулация - винаги Peace

# 475
Голди ТАКСА ЗА МАНИПУЛАЦИЯ Е БЕЗПЛАТНА ЗА БРЕМЕННИ!!!Това че в най разпространените лаборатории в бургас(лина) ги взимат не значи, че трябва да се плаща!И ако искаш да си пуснеш по желание ПКК е 2 или 3 лева(не помня защото рядко си пускам само това!

# 476
ТАКСА ЗА МАНИПУЛАЦИЯ Е БЕЗПЛАТНА ЗА БРЕМЕННИ!!!
Абсолютно вярно, в Бургас единствено в Лина взимат въпросната такса, никъде другаде.То и на сайта на НЗОК си го пише черно на бяло.

# 477
МОмичета,
Къде в Бургас специалист,който наистина да може да разчита 3Д или 4Д...
  bouquet

# 478
  • Бургас
Жужа, възможно е Embarassed Но, освен в Бургас, по ЗК съм си пускала изследвания във ВМА и винаги са ми взимали такса /като бременна, а и на бебето след това/ Иначе, без направление, мисля към 5лв. ми взеха за ПКК Rolling Eyes
Нефертити, явно не е само Лина Tired В "Тошкина" също ми взимаха такса Rolling Eyes В ОРБ на втория етаж не знам каква е лабораторията, но също си плащах 2-та лева.
Явно аз съм карък или нещо такова Whistling, защото за някои репродуктивни хормони дадох маса пари, тъй като всичките ми познати джипита твърдяха, че касата не ги покрива /едната ми е и роднина Tired/ и тук срещам доста момичета, които са ги правили по каса
Дея, в Бургас няма такъв Naughty

# 479
МОмичета,
Къде в Бургас специалист,който наистина да може да разчита 3Д или 4Д...
  bouquet

От опит и като потърпевша от бургаските  ,,специалисти'' ти казвам, че такива НЯМА

Общи условия

Активация на акаунт