До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 221
  • 962
  •   1
Отговори
# 450
  • на дъното
По ЗК имаш право на 2-а ехографа.

# 451
По ЗК имаш право на 2-а ехографа.
Така е, но има лекари които въпреки всичко гледат на ехограф всеки месец.

# 452
Преди година и аз бях в същата чуденка. Повлияна от форумите отидох при д-р Гамишев по ЗК. Ами какво да ви кажа. Не знам дали съм доволна, то просто нямах проблеми. Консултацията протича по следния начин. Влизаш усмихва ти си и пита ще ми се оплачеш ли нещо. Аз казвам Не. Той пита искаш ли да те прегледам на видеозон. Естествено. Не съм отишла да се гледаме в очите. Ако питаш нещо ти отговаря. Иначе не говори много. И това е. Ако не бях информирана от форумите, нямаше да знам нищо. То като не знаеш, също няма да питаш. Много момичета чакат отвън и може би затова претупва нещата. Нито веднъж не ме премери или измери кръвното. Хайде, че меренето е остарял метод и на видеозона вижда всичко, да. Дава болнични и изследвания по касата. Така, че ми си струва прехвален.
Първия път бях при Братова. Не повторих. Пушенето й ми беше най-малкия проблем. Чакането отпред кабинета с часове ме убиваше, а тя не си даваше много зор. Накрая ми каза, да отивам в патологична, а то се оказа ,че нищо ми няма.
Първата операция ми я направи Душепеев. Спаси детенцето ми и мен. Втората беше планирана, направи я Георгиев. Да са живи и здрави и двамата. Благодаря им много!

# 453
Не нападайте момичето с недоверие, само защото не си е плащала видеозоните!И аз съм гледана на видеозон минимум 50 пъти(бях рискова), а съм платила не повече от 10!И то аз и оставях парите, защото вече ми ставаше неудобно, никой не  ми ги е искал!Относно плащането за манипулация при изследването явно незнаете, че за бременните е безплатно!Просто в повечето лаборатории си прибират парите!

# 454
Изследванията за бременни са безплатни, но плащаш за манипулацията - 2.20 лв. или 2.50лв.

# 455
Изследванията за бременни са безплатни, но плащаш за манипулацията - 2.20 лв. или 2.50лв.

Това епотребителската такса един вид, но би трябвало да не я взимат на бременни  Peace

# 456
Това също е безплатно!По принцип винаги съм ходила в една и съща лаборатория и си давах по 2лева, но веднъж така стана, че дадох в друга кръв и урина и там ми казаха, че за бременните е безплатно и от тогава само там ходя!Изследванията не са безплатни просто защото сме бременни, те са безплатни винаги като отидеш с направление!Аз по мое желание съм си пускала изследвания докато съм била бременна и съм си плащала, защото съм била без направление!

iveto_ това имам предвид и аз!

# 457

Това епотребителската такса един вид, но би трябвало да не я взимат на бременни  Peace
Като се замисля, май наистина трябва да е така. Peace

# 458
Въпреки че темата е за бургаските гинеколози , пиша за една такава "специалистка " от Айтос , защото може някой да се интересува и от нея.
Става дума за "д-р" Галина Петрова АГ от град Айтос.
След загубата на бебето си миналата година в 22 г.с ( тогава бях при друг лекар от тук , д-р Георгиев) отидох при нея на преглед. Всичко беше ок. според нея , на въпроса ми кога можем да подновим опитите за бебе ми отговори да изчакам 3 цикъла и тогава. Питах , подчертавам го , дали трябва да направим изследвания за да разберем имало ли е причина за загубата ,( защото момиченцето ми си беше едно напълно нормално на вид и отговарящо на седмиците си бебе, просто видима причина нямаше и затова след ровене във форума разбрах че е добре да се направят имунологични и генетични изследвания) отговори ми че няма нужда , просто така се било случило. Тук и сама имам вина , признавам си го , но просто и се доверих на сляпо. Бебето стана още в първия ни месец на сериозни опити. Всичко беше наред ,( в началото отново питах дали са нужни изследвания , отговора беше отново " Не" )поне на пръв поглед , ходех при нея на прегледи през седмица , всеки път ме гледаше на УЗ и си плащах чинно , по здравна каса не ми пусна нито един УЗ , изследвания ми пусна само веднъж с талон , всичко друго си плащах, но не в това е въпроса. Фаталната 22г.с дойде , отидох на 3Д пак при нея , гледа ме , уж всичко беше ок. , две седмици след това отидох отново , бебето ми нямаше сърдечна дейност......пак ........
Наглата докторка тръгна да ми се оправдава , че тя не била длъжна да ми каже за тези изследвания , щом съм четяла много и съм знаела за тях , защо не съм си ги направила , то от нея не зависело......
Не знам как мъжа ми не я удуши собственоръчно .......
Така благодарение на нея и на нейната незаинтересованост аз  родих мъртвото  си момченце.......
Боли ме , яд ме е че не послушах сърцето си и да направя изследванията , може би тогава нямаше да изпитам ужаса за втори път , но вече е факт ....... не мога да върна времето , но поне с този пост искам да кажа на момичета които са чували за нея и имат намерение да я посетят " Бъдете малко резервирани , задавайте въпроси , дори и това да дразни "специалистите" , бъдете нахални ако трябва , но не се доверявайте само на нейното  мнение ."
За мен тя е една голяма мелачница за пари .....а като лекар е кръгла 0.

Стана дълго , но исках да споделя , беше ми нужно доста време , но се реших и се надявам да съм помогнала дори и само на една от вас.

# 459
здравейте,
от няколко седмици поглеждам в тази тема, тъй като искам да си направя консултация с АГ за физическото ми състояние 4 месеца след раждане, за съжаление с фатален край. имам нужда освен от добър гинеколог и от човешко отношение.
обръщам се с молба за информация и съвет преди всичко към момичета с моята съдба.

# 460
pluhche _ съжалявам много за загубата ти  Hug Не съм имала твоят проблем, но имам наблюдения върху голяма част от "светилата" на града ни в тази област и честно да ти кажа по добре е да отидеш в София да си направиш нужните изследвания и консултации!След това ако няма проблем можеш да се запишеш при някой тук!

# 461
Здравейте момичета Hug

Не съм писала в тази тема, но имам нужда от помощта Ви Hug На майка ми й предстои операция - миоми (2 ) и се чуди при кой лекар да се оперира?
Ще съм Ви много благодарна за всякаква информация и коментари по въпроса  bouquet

# 462
Здравейте момичета Hug

Не съм писала в тази тема, но имам нужда от помощта Ви Hug На майка ми й предстои операция - миоми (2 ) и се чуди при кой лекар да се оперира?
Ще съ Ви много благодарна за всякаква информация и коментари по въпроса  bouquet
По-добре се ориентирайте към друг град.Това е моето мнение или ако сте твърдо за Бургас Ви препоръчвам д-р Михайлов ,този който работи в 3-та поликлиника и който е завеждащ или шев не съм сигурна в окръжна на 7-ми етаж точно където се извършват операциите. Работи в екип с д-р Тошков и д-р Дичев .

# 463
    д-р Дичев е шеф на онкологията в 3-та поликлиника. От него далече  Stop Абсолютно некомпетентен е. Михайлов е по-добрия избор  Peace /говоря от опит/

Хриска съжалявам за случилото ти се  Hug подкрепям те за мнението ти за лекарката. Не става.

pluhche _ за контролен преглед ли питаш или някакви изследвания искаш да си правиш? Ако е второто недей тук наистина. Ако е профилактика аз съм доволна от Ковачева и Дорийска.

# 464
разбира се направих си необходимите изследвания в софия. сега по скоро ми е нужен аг за профилактичен преглед и консултация.

Общи условия

Активация на акаунт