Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Какви кодове взимате от джиниокадо за продажба?

аз от там съм взимала досега 4 кода - 2 пъти cinecode, minicodisc и Codesauxcliques A

# 196
Аз забравих да се похваля, че вчера ми донесоха мъжкия часовник. Мъжо много го хареса.  Laughing Много бързо пристигна за 10 дена.

# 197
къде мога да проверя на кое място съм на опашката за подарък  ooooh!

# 198
къде мога да проверя на кое място съм на опашката за подарък  ooooh!
Отиваш на Gifts - Queue - намираш си подаръка и долу в полето, където му пише цената, но отдясно пише According to the last Ranking update you were positioned

# 199
  • София
Какви кодове взимате от джиниокадо за продажба?

или мини кодиск, който автоматично зареждам или кликопас...май така беше, бързо се купуват...иначе съм продавала бинкоде, файнд код, чоко...всички се купуват мн бързо...малко зациклих веднъж с един за граткадо.....

# 200
  • На края на света !
Момичета кажете един френски онлайн преводач newsm78
какво значава това
Vous avez joué au jeu Evènement et vous avez gagné !

Voici votre gain (1 Cocoricode) : Praynig

# 201
  • София
При вас не съм писала до сега Simple Smile
Вчера май беше деня за подаръци. Донесоха ми часовник (онзи за носене на врат), татус и раничка. Раничката май пристигна за около месец и нещо, два.

Чародейка аз използвам http://babelfish.yahoo.com/
Превеждам си от френски на английски Simple Smile

# 202
  • София
http://www.google.com/translate_t?langpair=fr|en от първия пост има към английски и към бг и към други такива...

# 203
  • София
Момичета кажете един френски онлайн преводач newsm78
какво значава това
Vous avez joué au jeu Evènement et vous avez gagné !

Voici votre gain (1 Cocoricode) : Praynig

Спечелила си 1 Cocoricode

# 204
  • На края на света !
Брагодаря ви момичета   bouquet
ама някой знае ли за какво ми е този Cocoricode newsm78

# 205
  • Пловдив
 Peace Върни се 1-2 страници назад. И аз питах за този код и много подробно ми обясниха какво е и как се ползва  Peace

# 206
То е ясно, че от Якадо вече няма да може да се взема Макс Пак, ами да питам има ли смисъл и може ли някой да ми продаде 2 кода от Якадо, поне да ги заменя за Gratcode... Ако може де...  Rolling Eyes

# 207
  • Варна, морето и сините вълни!
Някой които играе с хака има ли проблем с игрите? Отдавна не бях играла и днес установих че не мога да цъкам с мишката навсякъде Confused Друг има ли подобен проблем?

# 208
Някой които играе с хака има ли проблем с игрите? Отдавна не бях играла и днес установих че не мога да цъкам с мишката навсякъде Confused Друг има ли подобен проблем?
Дааа, и аз съм така. Незнам на какво се дължи. Изчиствам си кеш папката, но пак така. И преинстал съм давала, файда няма.

# 209
  • София
То е ясно, че от Якадо вече няма да може да се взема Макс Пак, ами да питам има ли смисъл и може ли някой да ми продаде 2 кода от Якадо, поне да ги заменя за Gratcode... Ако може де...  Rolling Eyes

кодовете за якаду от техния сайт важат само за  спечелилият ги, не може да се преотстъпват или продават....

Общи условия

Активация на акаунт