Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • На края на света !
Peace Върни се 1-2 страници назад. И аз питах за този код и много подробно ми обясниха какво е и как се ползва  Peace
вече имам 2 кода  ooooh!прочетох ,че се продавали ама били почти без пари ама още не съм в час къде и как се продават hahaha а уж прочетох подробно обяснението  Embarassed Joy

# 211
  • София
http://www.codes-discount.com/index.php?parrain=26289
не си ли продавала до сега тук кодове...като се регистрираш и се виждат менютата за покупко-продажба...много е лесно....следвай точно описанието - то е от блога на чочка, аз по него действах и се справих от раз....
А cocricodе го продават по 0.05 ?.... а пак+ струва около 1.10 ?....та за това казах, че е мн евтин този ви код...

# 212
  • Пловдив
На другите сайтове - точките се обръщат за кодове - или направо код за призе, който си го активираш и изиграваш, или за други кодове, които продаваш и като събереш достатъчно си купуваш pack+, което е призе кода....

http://www.codes-discount.com/index.php?parrain=26289 тук става покупката и продажбата на кодове....
Та събиrате точки в сайтовете,в които играете за кодовете,които струват най-евтино и ги продавате.Като съберете колкото струва макс пака можете да си купите кода,а може и да си дръпнете паричките стига да имате кредитна карта и сметка в Pay-pal.
Когато си вземете код от някоя страница и искате да го продадете отивате където пише vendre.В Type the code избирате кодът какъв вид е.Validite the code е времето ,за което искате да го пуснете за продажба.Ако го пускате без време,всмисъл докато го продадете,оставете полето така както си е pas specifie.Prix du code-там написвате цената,за която искате да го продадете.Например ако разполагате с един Findcode ,съветвам ви винаги да го продавате с един цент по-малко от най-ниската цена,която е за този код.Напр. ако най-евтиния код е 0,24 цента,вие го пуснете на 0,23 цента. Prix net pur le vendeur-това са парите,които ще ви се прибавят като го продадете,защото Codes-discount си удържат 2 % за всеки продаден код. Liste de codes( 1 code par ligne)-в това поле вече вкарвате самия код.Гледайте да не сбъркате нещо иначе няма да ви го приеме.Накрая натискате бутона отдолу enregister и сте готови.Можете да видите кодът си,че е пуснат за продажба в Acheter.Когато някой ви го купи ще получите уведомителен и-мейл и паричките ще са ви прибавени в акаунта ви.

Когато съберете нужната сума и искате да си купите Макс пак,отивате в Acheter.Гледайте винаги човека,от който ще купувате да е с повечко звездички и гледайте цифрата под ника му(това означава колко кода е продал),за да не ви измамят с някой фалшив код!
Като си изберете от когото ще си купите код натискате пак Acheter и отивате в Mes achats, там ще го намерите.Успех!

ето ти обяснението как....
Регистрираш се в този сайт и следваш инсрукциите  Peace
Аз успях да се регистрирам и да ги пусна за продажба от това обяснение  Wink

# 213
  • София
А да и като стигнете да купувате код, не забравяйте като си го заредите и се убедите че работи, да сложите на продавача положителна оценка, че иначе не си получава парите и е мн неприятно Wink

# 214
  • На края на света !
Благодаря ви момичета ,много сте отзивчиви   bouquet
поне успях да се регистрирам ,а сега чета препрочитам дано накрая успея да свърша нещо  ooooh!

# 215
  • София
http://image60.webshots.com/660/0/13/23/2114013230085085462lrumFI_fs.jpg
Надявам се това да ти помогне...така би трябвало да изглежда за този код.....само виж актуалната в момента цена...
В случая съм писала 0,05Е, а долната цифра е това което ще получиш от продажбата, след като сайта си удържи комисионната...

# 216
  • На края на света !
http://image60.webshots.com/660/0/13/23/2114013230085085462lrumFI_fs.jpg
Надявам се това да ти помогне...така би трябвало да изглежда за този код.....само виж актуалната в момента цена...
В случая съм писала 0,05Е, а долната цифра е това което ще получиш от продажбата, след като сайта си удържи комисионната...
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
обаче сега видях при мен не изглежда така , никъде не пише вендре ,явно затова не го откривам.
ще вляза отново дано се появи

# 217
  • София
Сигурно не си се конектнала тогава....

# 218
  • На края на света !
единия го качих  Partyама на другия май сбърках нещо ooooh!
видях че няма звездичка като другия и натиснап Modifier сега ми исписва това
Je confirme que les codes en vente sont toujours valables et par la même la date de mise en vente sera modifiée et mise comme si je venais de les mettre en vente
голяма съм патка  ooooh!ама зацепих как става  Party
благодаря ви на всички   Hug  bouquet

# 219
  • София
То можеше да ги пуснеш на куп, просто двата кода трябва да са един под друг написани....така може и още много...
обаче като гледам що народ продават такива кодове...май мн не се търсят....

# 220
  • На края на света !
Angel_Dust благодаря ти   bouquetстрахотна си   bouquet

# 221
седмичната игра се играе без макс пак.  Party и е доста щедра.

# 222
  • София
уоу.....верно е щедра, чак ме хвана яд, че вчера си изиграх макс пака,а днес са я  пуснали....въх....нищо де, май за няколко дни ще събера кодове да купя нов макс пак....Wink хем ще си получа и безплатния от картата за лоялност Wink

# 223
  • На края на света !
каква е тази игра  newsm78
на мен ми остава 1% на пак бара и имам първия макс пак
пуснах 3 ефтини кода за продаване ,ако ги продам ,може да купя още някой друг  Peace

# 224
  • София
тази в дясно горе - синичката с ледовете....на мен ми даде 0,45 В Wink

Общи условия

Активация на акаунт