Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 315

Цитат

sonya_plamen намери ли банерите в сайта на пак бар ?

Дааа!С тяхна помощ качих около 0,5%,което хич не е малко!!!

# 316
  • Пловдив

Цитат

sonya_plamen намери ли банерите в сайта на пак бар ?

Дааа!С тяхна помощ качих около 0,5%,което хич не е малко!!!
Бихте ли обяснили и на мен къде са, че не се справих  Embarassed
А също и това за клановете...

# 317
# 318
  • Пловдив
 Hug
Два дни имах проблем с логването и за това не съм виждала този линк  Mr. Green

# 319
Благодаря на Аничкаа и на silvi@, че ми потвърждаваха съвестно опашките цели пет дена!   newsm51

# 320
 Wink
Пак заповядай  Hug

# 321

Айде и аз пак да питам-колко 4есто може да се клика на ден? Защото на мен ми "казва" -дъра-бъра-максимум?  На ден по веднъж ли? Около 7 или 8 линка ми позволи да отворя?
Ето ,какво ми изписва:    Vous avez visitй le maximum possible de site par jour 

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 18:46 от pepeliashka

# 322
  • На края на света !
като пускаш всеки банер отгоре текът 15 секунди и това е ,на банер по веднъж.понякога през деня пускат още банери ,но трябва отвреме навреме да проверяваш. Peace

# 323
Мерси !
То4но така,15 секунди...
после може и на други банери... и на един от поредните ми изписа съобщението за максимума...

# 324
  • София
Да и на мен така, но не съм сигурна за какъв максимум става дума...също по няколко пъти ми дава един и същи банер и ест само пълвия път точки от него....ама аз си натискам де...

# 325
  • На края на света !
е то като ми дават да кликам иаз кликам ,нищо че те не дават точки  Joy

# 326
  • София
Аз даже си мисля, че чат пат след това пак дава някоя др точица....ама не съм сигурна.....утре ще прочета точно какъв е този максимум...че днес не обърнах вномание.....поне да си преведем това дъра-бъра....Wink

# 327
То4но  Joy ,и аз цъкам до последна капка кръв Wink. А от преди малко цъкам и на самия банер-квото ново излезне -цъкам,и май дига процента?

# 328
има някакъв максимум, но той май е за момента, защото ми се е случвало по-късно да вляза пак да има банери и да ми трупа точките от тях

# 329
  • варна
Много ме нервират от  http://www.genieokados.com/ в последно време, много постно откъм кодове, нищо няма. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт