Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
аз да попитам след като не можах да изпьлня трифорс куеста,сега мога ли да го активирам пак?пробвах да пиша пак на рибата и не стана.  newsm78

# 301
  • София
Цитат
за Triforce отивате при рибока http://serv155.en.prizee.com/parole.php и пишете Triforce. Така стартирате тази мисия, но за целта трябва да имате поне 50 дни прекарани в сайта. Активирайки тази мисия ще трябва да минете следните игри:

Snuggy Pilot (level 10)
Guardian angel (level 18 )
The Dare of Diabolo (level 10).

За целта имате 30 дни. Ако не успеете, отивате пак при рибока, прошепвате му пак Triforce и така...

# 302
  • варна
Неее, пишеш restart triforce.

# 303
Момичета в www.le8gagnant.com само на Loterie Wity ли щракате? На Clic Gagnant също дава по едно билетче бонус  Wink

# 304
Angel_Dust, златна си!   bouquet  bouquet  bouquet Благодаря за поясненията за седмичната игра - даде ми по 0,35 bubz на акаунт.
Някой играе ли в www.genieokados.com , моля Ви кажете когато пускат кодове за Prizee?

# 305
  • София
Аз играя....кодове за призе никога не съм виждала там....

# 306
  • На края на света !
и аз досега не съм виждала кодове за прайз Tired

# 307
Като съберете частите ви дава да играете горе на седмичната игра при мисията, на мен ми даде 0,35 бъбс Wink
http://serv167.en.prizee.com/forum-jeux-gratuits-7980_117_115849 … Strech-Quest.html
Успех!

огромни  благодарности  Hug Hug  Hug
оправих си всичките акаунти и тези на една приятелка
най-много 0.35, най-малко 0.15
но ми направи впечатление че на акаунтите, на които имам повече бъбсчета, ми дава повече и обратното  Joy

# 308
благодаря ви момичета,с `restart triforce` се получи.

# 309
и аз досега не съм виждала кодове за прайз Tired

Аз съм виждала веднъж-към 8-9ч беше.Имаше 7 макспак-а  Crazy Пускат явно, ама много много рядко....  Tired

# 310
  • E-CLM & CH-VD
Аз пък да се похваля  Laughing, дойде ми плюшената играчка-рибка, която бях поръчала на един от акаунтите, който си бях направила малко на майтап, с име от типа дртртртртртр скскскс  Crazy, нямаше никакъв проблем, дали са решили че в Бг имаме и такива имена, не знам hahaha , но важното е че плюшката е у дома Mr. Green

Хахаха а как успя да я вземеш от пощата  Joy

Aми на същия адрес имам още 1 акаунт, просто когато трябва да получа някакъв подарък, слагам верния адрес на него, а на другия - някакъв измислен. После ако печеля на другия, обръщам адресите Laughing И понеже в Бг живея в къща, в пощата само като видят адреса, знаят че е за нас. И направо носят у дома каквото има Mr. Green

# 311
Имам въпросче за www.grattage.com  Praynig
Като играеш там на томболата нали ти взимат точките, ако не спечелиш, връщат ли ти ги после?

# 312
Здравейте!Аз от 9 дни играя в Prizee! Имам 3.40 Bubz - не е кой знае колко!
Ако някой знае за клан, който не е запълнен, и има желание да ме включи , може да ми пише на ЛС! Blush

# 313
на мене така и не ми стана ясна тая работа с клановете  newsm78

Като играеш там на томболата нали ти взимат точките, ако не спечелиш, връщат ли ти ги после?

преди около месец цъках някъде нещо и ми взе онези другите точки и досега не са ми ги върнали ама аз така и не разбрах дали нещо спечелих или не  Joy

# 314
  • На края на света !
на мене така и не ми стана ясна тая работа с клановете  newsm78

преди около месец цъках някъде нещо и ми взе онези другите точки и досега не са ми ги върнали ама аз така и не разбрах дали нещо спечелих или не  Joy
hahahaна мен така ми ги  взеха в джин  така и не разбрах какво купих  Joy

sonya_plamen намери ли банерите в сайта на пак бар ?

Общи условия

Активация на акаунт