Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета имам въпрос. Ако си взема от якадото код, само в техния сайт ли мога да го изиграя? Не мога ли да го продам в htt/p:/www.codes-discount.com/index1.php ?

Не можеш, важи само за твоя акаунт, не може да го преотстъпваш или продаваш...така пишеше в якаду преди.

# 286
Ами ще направя малко снимки по късно, но не неправи сама балоните, отзад се слага една малка дръжка, която се върти ръчно, а сапунената вода се налива "под" символа на прайзи - там където е плътно, малко е шумна, но е много готина

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154981#copyAddress
И аз се чудех дали да се наредя за машинката и сега като я видях вече наистина се навих. Само че ще събирам диаманти, че с тях ще стане по-бързо, не ми се чака половин година.

# 287
  • E-CLM & CH-VD
Аз пък да се похваля  Laughing, дойде ми плюшената играчка-рибка, която бях поръчала на един от акаунтите, който си бях направила малко на майтап, с име от типа дртртртртртр скскскс  Crazy, нямаше никакъв проблем, дали са решили че в Бг имаме и такива имена, не знам hahaha , но важното е че плюшката е у дома Mr. Green

# 288
Аз пък да се похваля  Laughing, дойде ми плюшената играчка-рибка, която бях поръчала на един от акаунтите, който си бях направила малко на майтап, с име от типа дртртртртртр скскскс  Crazy, нямаше никакъв проблем, дали са решили че в Бг имаме и такива имена, не знам hahaha , но важното е че плюшката е у дома Mr. Green

Хахаха а как успя да я вземеш от пощата  Joy

# 289
  • На края на света !
Joy ама сега серйозно наистина как я взе от пощата ,защото аз не съобразих и двете регистрации са на имената на децата ми ,които са непълнолетни и незнам дали ще има проблем  newsm78 нали в пощата искат и лична карта  Rolling Eyes

# 290
  • София
Някакви части от колело трябва да се търсят????

# 291
  • София
Като съберете частите ви дава да играете горе на седмичната игра при мисията, на мен ми даде 0,35 бъбс Wink
http://serv167.en.prizee.com/forum-jeux-gratuits-7980_117_115849 … Strech-Quest.html

Успех!

# 292
На мен ми даде 0,30В  Laughing Мерсииии   bouquet
Отивам да пробвам на другите акаунти колко ще даде  Mr. Green

=============

На другите - 0,30В и 0,25В Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 20:48 от Аничкаа

# 293
  • На края на света !
Като съберете частите ви дава да играете горе на седмичната игра при мисията, на мен ми даде 0,35 бъбс Wink
http://serv167.en.prizee.com/forum-jeux-gratuits-7980_117_115849 … Strech-Quest.html

Успех!
обяснете за непросветените моля Praynigаз нищо не разбрах, както винаги  Embarassed

# 294
  • София
Трябва да събереш тези които са
- Necessary objects for the Quest: кликаш на линковете, намираш съответната картинка и кликаш на нея. Заека ти казва браво, като събереш и петте, отиваш на индексната страница и там цъкаш на седмичната игра - в дясно където пише, мишън не знам какво има разни ранички нарисувани. Там ти излиза седмичната, като най-горе пише мишън и докато не си събрала елементите плей е вързан окови, а после ги няма и може да го натиснеш и играеш...триещо билетче е....

# 295
  • София
Логваш се в призето. Отваряш линка, който е дала Angel_Dust.
Цъкваш после на линковете, които са дадени и търсиш в страницата, която се отваря съответния символ. След като събереш всичките отиваш горе на седмичната игра.

# 296
  • На края на света !
както винаги бързи и точни   bouquet  bouquet  bouquet
започвам р да следвам инструкциите и надявам се след малко да дам отчет  Peace

# 297
  • На края на света !
Мисията успешна  първо билетче 0.20 
сега ще пробвам и на другите две Peace
готово  втра игра 0.15
трета 0.35

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 21:52 от Чародейка

# 298
  • Бургас
Angel_Dust, благодарности и от мен!  bouquet

# 299
Angel_Dust  Благодаря   bouquet
Най - много ми даде 40 буби. Най - малко 15.

Общи условия

Активация на акаунт