Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • Троян
И от gsm-а ли може да се потвърждава опашката? newsm78

# 271
От GSM-a може да се влезне в интернет,и от там да си потвърдиш опашките.Зависи и какъв ти е телефона,ама вече почти всички могат  Wink

# 272
Здравейте! И аз се присъединявам към вас  Simple Smile В момента съм с 2 акаунта на около 25 дни  Blush
Искам нещо да питам - изтеглих си и аз packbare, но не мога да разбера трябва ли да кликам на рекламите или така просто само си вдига процентите  newsm78 И за колко дни горе долу се запълва на 100 % ако компютъра е включен по цял ден

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 14:46 от mateeva_eli

# 273
  • София
Матеева не си длъжна да цъкаш на банерите.
В сайта обаче можеш да цъкаш на банерите в раздела "Paid to Click (FR)".
При мен заветните "100%" се пълнят бавно.

# 274
  • София
Аз с paid to click пълня по 1,5-2% на ден...много е бавно....эече съм на 60,55...

# 275
  • Пловдив
пък аз да питам.... защо хака понякога не действа newsm78
Тъкмо съм спокойна, че съм мнооого добра и.... айде не действа и ме килнат  Confused
Аз пак да си питам  Mr. Green
Има ли някаква зависимост кога хака не работи - при различен език, след превъртане на играта, на определена игра...?!?!?
За сега забелязвам, че не ми работи и на двата акаунта само на Blazing Flames. Преди имах много голям скок и май не можеха да ме убиват, а сега си мие както преди хака  newsm78

И още нещо да питам... Тези кокорикодове, които ми пращат и нещо не ми и върви тяхната продажба... не мога ли да ги използвам някъде поне да ги изигравам и как става? Все трябва да имат някаква приложение, иначе тези дето ги купуват какво ги правят  Mr. Green

# 276
  • София
http://cocoricode.com/

може да ги играеш тук Wink

За хака не мога да ти помогна - играя без.

Аз май няма да успея да си взема днес пак, а утре свършва готината игричка....Sad

# 277
  • София
http://www.lenetgagnant.fr/cadeaux/4-code.html

а като играете тук - как се трупат netos???

# 278
Аз да се похваля, 
 Twisted Evil днес си получих машинката за сапунени балони, много е готина  Laughing малката направо се побърка от кеф.  Joy

# 279
  • На края на света !
Аз да се похваля, 
 Twisted Evil днес си получих машинката за сапунени балони, много е готина  Laughing малката направо се побърка от кеф.  Joy
леле готина е казваш Hug ,и аз съм на опашката за нея ама съм в края и , Tiredти колко време се реди за нея  newsm78

# 280
долу горе  newsm78 септември се наредих на опашката и точно преди 2 седмици спечелих машинката

# 281
  • София
А машинката сама ли прави балончета....имаше подобни в Джъмбо, но нещо не ги загледах много...може пък да му взема...

# 282
  • На края на света !
леле септемвре ooooh! а аз така се надявах ,че до нова година ще я имаме  Mr. Green

# 283
Ами ще направя малко снимки по късно, но не неправи сама балоните, отзад се слага една малка дръжка, която се върти ръчно, а сапунената вода се налива "под" символа на прайзи - там където е плътно, малко е шумна, но е много готина

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154981#copyAddress

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 22:30 от xxubavka

# 284
Момичета имам въпрос. Ако си взема от якадото код, само в техния сайт ли мога да го изиграя? Не мога ли да го продам в htt/p:/www.codes-discount.com/index1.php ?

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 08:57 от aynur

Общи условия

Активация на акаунт