Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Питай на ЛС за охлитата - каквото мога ще помагам....Wink

# 256
Един въпрос към знаещите френски. Къде трябва да вляза на Тресоркуеста, че да ми пратят отговора на тайния въпрос, че леко го забравих...

newsm78 По принцип тайния ти въпрос е в "Ton compte"- последния линк от "mes preferences".Пише  "te desinscrire". Ама ти показва тайния въпрос и отдолу има място за отговора.Незнам дали имат такава опция да ти изпращат отговора... newsm78
На теб за какво ти е?Той никъде не ти трябва.Ако си забравиш паролата, те пита за е-майла и ти я изпращат   33uu
Иска ми го при въвеждане на адреса и личните данни.

# 257
Един въпрос към знаещите френски. Къде трябва да вляза на Тресоркуеста, че да ми пратят отговора на тайния въпрос, че леко го забравих...
Верчиту, Направих тема специално за тресоркуеста  Grinning, айде ако искаш там да пишеш, че като го обсъждаме да го видят и другите, да не спамим тази  Wink  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310604.0

# 258
мамита някаде бях чела че игричките ги има някаде да се свалят и да се играят не онлайн,знаете ли от къде да ги сваля newsm78

# 259
Искам да попитам нещо по запознатите от вас.Изтеглих си с програмката макспак,запълни ми се на 100%,отидох в сайта където са ми пратили кода,но не знам къде да го пейстна за да ми даде макспака.Ако някой помогне ще съм ви благодарна

# 260
  • варна
отиваш в полето макспак и си избираш произволна игра, след това ти се появяват квадратчета  и отдолу надпис "reload your account". Кликваш на него и ще те пита как искаш да презаредиш, пестваш на код и си готова.

# 261
от къде изтегли макс пак?

# 262
Момичета, моля за помощ - може ли някой да ми потвърждава  опашките на три профила от вторник за пет дни... Ще пътуваме и не знам дали ще имам достъп до интернет. По принцип си ги потвърждавам през телефона, но напоследък настройките на вивател за интернет нещо са се скапали. Благодаря предварително.

# 263
Ако не си намерила някой,мога да поема ангажимента  Wink Пиши на лични, потребителските и паролите  Hug

# 264
Аничкаа ,изпревари ме,точно това пишех и аз. Mr. Green

ВерчИтУ,и аз сьм на среща. Hug

# 265
Пиша ви и на двете, че не знам коя ще може.
  bouquet
И пак благодаря.

# 266
Пиша ви и на двете, че не знам коя ще може.
  bouquet
И пак благодаря.

\
Според мен е хубаво примерно да ги разпределиш, а не само 1 човек да ти ги потвърждава, защото плюс опашката/ опашките на  въпросния като нищо могат да затворят някой акаунт. Не помня кой беше в миналата тема, но беше станало така. Така че ще е хубаво да се разпределят.

# 267
Сладко изкушение е права,Аничкаа искаш ли да потвьрждаваш пьрвите два,а аз третия,че имам още 4 акаунта и ме е шубе от затриване.пиши,да знам да не оставим не потвьрдени опашките.

# 268
Става,да.Аз ще потвърждавам първите два  Wink

# 269
  • Враца
Искам да попитам нещо по запознатите от вас.Изтеглих си с програмката макспак,запълни ми се на 100%,отидох в сайта където са ми пратили кода,но не знам къде да го пейстна за да ми даде макспака.Ако някой помогне ще съм ви благодарна

Дай линк за програмката...  :hug

Цитат
Според мен е хубаво примерно да ги разпределиш, а не само 1 човек да ти ги потвърждава, защото плюс опашката/ опашките на  въпросния като нищо могат да затворят някой акаунт. Не помня кой беше в миналата тема, но беше станало така. Така че ще е хубаво да се разпределят.

Аз бях....  Sad

Общи условия

Активация на акаунт