Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
И аз да попитам нещо  Embarassed Как се купува код от http://www.misteuro.org/, защото там съм посъбрала точки, но не схващам къде да търся кодове  newsm78 и всъщност колко точки ми трябват?
Четох в блога на чочка, но за този сайт нищо не пише

# 346
  • София
Codeaux - commande - трябва да имаш 2 Е, записваш се там и чакаш, има лотария, ако ти се падне на теб кода, го печелиш, ако не, пробваш пак и така до безкрай. Имаш право да участваш само за 1 код.
achat direct -до колкото схващам е да си купиш директно кода, но освен 2Е, трябва да имаш и 300 mist box points които не знам как се печелят...аз нямам ни една. Simple Smile
Enchere - до колкото схващам е да наддаваш за код...ако имаш повече натрупани евра....

А за лотарията...аз си се редя от месеци...до сега не съм спечелила код Simple Smile

# 347
  bouquet мерси много стана

# 348
  • София
Здравей те момичета! Първо да се похваля, че си получих плажната чанта, това е третия подарък който печеля, но първия който съм получила и съм много доволна! Искам да попитам дали може някой да ми обясни по подробно дали мога да си потвърждавам опашките през мобилния си телефон, защото ми предстои пътуване, а съм се наредила за няколко неща от много месеци и не ми се ще да ги загубя. Благодаря предварително ако някой се съгласи да поясни как стават нещата!

# 349
Аз съм ги потвърждавала, но беше миналата година. Влизаш си с адреса на прайзи, пишеш си парола и потребителско име, натискаш си за вход и най-отгоре си свети или ново съобщение или не забравяй да си потвърдиш опашката. Нищо особено...

# 350
някой който е влизал в клуба моля да разясни!
шесте макспака са за месец, но неразбрах
от кога до кога
примерно от 1 до 31 или
както днес е 21 ще важи ли до другия 21 или само до края на месеца

# 351
Искам да попитам по какъв начин мога да се откажа от опашката за подарък, на която съм се наредила? Rolling Eyes

# 352
Искам да попитам по какъв начин мога да се откажа от опашката за подарък, на която съм се наредила? Rolling Eyes
Върви на Gifts - > Queue-> Recap там има бутон Leave the queue - е от там...

# 353
  • Плевен
Здравей те момичета! Първо да се похваля, че си получих плажната чанта, това е третия подарък който печеля, но първия който съм получила и съм много доволна!
Честито! Я кажи кога са ти я пратили, че моята на 06.06 а още я няма  Sad
А един ключодържател от месец след това, вече го получих. Започвам да губя надежда.
от кога до кога
примерно от 1 до 31 или
Ами важи ти един месец от датата от която се впишеш, ако на 21,  важи до другия 21.

# 354
от кога до кога
примерно от 1 до 31 или
Ами важи ти един месец от датата от която се впишеш, ако на 21,  важи до другия 21.
[/quote]
мерси много, начи сега ще се намъкна

# 355
  • Плевен
мерси много, начи сега ще се намъкна
Ако искаш не си играй игричките, събирай си ги и в четвъртък можеш да влезеш в някой клан, може да се разберем в кой, от там също се изкарват добри точки, аз събрах 7.00 бъбса от там за 2 седмици.

# 356
  • София
anyto чантата ми е пратена на 20.06 и пристигна за две седмици. Дано и ти скоро си я получиш!

# 357
Според вас кой сайт е най-добър за купуване на кодове за Prizee? Направих си акаунт в този gratcado, но ми се струва, че трябва да играя стотина дни за да събера точки за код. Имах акаунт в find-jeux и точно когато размених събрани точки за код, ми изтриха регистрацията  Close много гадно. Вие кои сайтове ползвате?

# 358
Според вас кой сайт е най-добър за купуване на кодове за Prizee? Направих си акаунт в този gratcado, но ми се струва, че трябва да играя стотина дни за да събера точки за код. Имах акаунт в find-jeux и точно когато размених събрани точки за код, ми изтриха регистрацията  Close много гадно. Вие кои сайтове ползвате?

http://www.genieokados.com/membrescripthp/inscription.php?par=33373
Аз играя тук За един месец изкарвам за един макс пак..След като се регистрираш влизаш в Les jeux от менюто. Има 12 билетчета за търкане. Почти никога няма кодове за прайзе , но има други кодове които след това продаваш.
ЗАПОЧВА СЕ С ИГРАТА
Sam'Gratt , защото ако се започне от първата игра това билетче изгаря.
Pink cagnotte - трябва да посочиш едно от животните и като го натиснеш , ако ти подскачат два коня значи губиш , а ако едно джуджу с едно голямо ухо слухти значи си спечелил джакпота. Там пише колко пари печелиш.
Bomba, кликаш върху запалката и бомлата избухва.
Другите билетчена не са нещо особено търкаш и трупаш Geniz
След като се изтъркат билетчетата избираш от менюто Bonus там има три жълти билета.
BONUS Soutien le site След като го натиснеш, ще видиш Етап едно и следват банери. Прескачаш ги и отиваш на втори етап. Натискаш първия активен надпис ,ETAPE 2 : Vous avez regardé nos partenaires ? Alors cliquez ici pour valider votre jour de soutien после натискаш втория активен надпис Une fois la 2eme étape effectuée , actualier la page en cliquant ici et voir si votre jour de présence est crédité, vous verrez un logo OK apparaître .. и трябва да ти се изпише едно голямо ОК .Трябва да се натиска 15 дена в един и същ месец. На 15 – тия ден дава 1 000 Geniz бонус. Тук всеки месец ти дават по 1000 Geniz.
BONUS Gagne de 1 à 3 G - тук има банери натискаш всичките един след друг и чакаш да изтече времето.
BONUS Gagne 1 G Тук има още 5 банера за натискане.
След като, натрупаш 800 Geniz отиваш в
- La boutique ,
-Pour accéder directement à la boutique , cliquez ici
- boutique codes
Избираш Mini Codis .Натискаш зелената ръчичка и си купуваш този код.Кода ще намериш в менюто
Mon compte
Voir mes commandes.
Кредитираш си сметката тук
http://www.codes-discount.com/index.php?parrain=28980
Créditer

# 359
ВерчИтУ , благодаря ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт