Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
откакто направих 70% на пакбара и не ми дава никакви банери Cry, само при мен ли е така?

# 466
  • София
при мен даваше, ама последния път ми даде един банер, който ми донесе троянец на компа....та от тогава зарязах барето, а съм на 74% почти....

# 467
Аз съм на 52% и ми дава по 2-3 банера само.
Аз да ви питам, може и малко глупаво да ви прозвучи ама, като имам 6 макспак-а и се запиша в клуба, ако не ги изиграя, може ли да влезна и следващия месец със същите 6 макспака в клуба?

# 468
  • София
То до колкото знам ти ги взима. Не си ги изиграваш, а си плащаш с тях членството.
А по колко диаманта печелите за месец....

# 469
оф, на мен пък пакбара не ми тръгва. инсталирах го както пише обаче ми дава
veuillez configurer votre email et mot de passe dans les options
гугъла казва
моля конфигурирате своя имейл и парола в опциите
ама съм се логнала  newsm78

# 470
оф, на мен пък пакбара не ми тръгва. инсталирах го както пише обаче ми дава
veuillez configurer votre email et mot de passe dans les options
гугъла казва
моля конфигурирате своя имейл и парола в опциите
ама съм се логнала  newsm78

Когато пуснеш пакбара, горе в десния ъгъл трябва да ти пише Опшънс. Влизаш там и си пишеш имейла и паролата. Друг вариант е там , където са процентите натискаш с десен бутон на мишката и пак има Опшънс. Там също има и Mon compte като го натиснеш и си влизаш в профила директно.

И при тях пишеше , че имали малко рекламодатели и малко постъпления и за това не вървят бързо процентите. Аз съм ниво ВИП 2 , каквото и да значи и на ден ми дават по 10 банера средно.

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 21:02 от noraa

# 471
айде и аз да споделя опита си  Simple Smile
в призето ми даде бонуса на единя от никовете и то точно на този който беше на английски на двата които бяха на френски още не ми е дало нищо

на барето съм на 88% и ми дава от 5 - 8 банера на ден, това ми е второ пълнене, първото беше много бавно - запълних го за 2 месеца, а тези проценти сега ги направих за 35 дни

# 472
На мен това ще ми е трети макс пак от барето, но изведнъж взеха да намаляват баровете и днес има един, на който обаче ми дава, че е блокиран newsm78.
И при мен първият стана много бавно, вторият по- бързо, и сега този още по-бързо. Явно има значение.

noraa, как стана ВИП2?

За диамантите - средно около 80-90

# 473
mela Събрах 15 евро от http://www.smartbarre.com/ и те взеха , че ми ги пратиха и с тях си купих 5 макспака от http://www.packbarre.com/

# 474
а нямаше ли възможност да ги вкараш в код дисконт и да си купиш 15 макспака?

# 475
Ами пробвах един път да си кредитирам сметката в код дисконт ама не ми приеха парите . Не знам защо стана така. Някой кредитирал ли си е сметката там?

# 476
и аз имам събрани пари ама нещо не съм наясно с прехвърлянето им и си ги държа в запас засега  Laughing

а в барето имаше някаква таблица за ВИП, но не разбрах това за един месец ли трябва да го купиш от тях, за да станеш ВИП или като купиш толкова Пакове независимо от времето те правят ВИП - аз се разбрах дано и вие да ме разбрахте  Joy

# 477
  • София
Реших да се джойна в прайзи клуба, речено сторено, 6 пака отидоха. Пратиха ми мсг "честито". След 25 мин ми пращат ново мсг "вече не си в прайзи клуба, но ако се джойнеш наново до 3 дена... бла...бла" Simple Smile
Сега ще видя какво ще ми отговорят от съпорта  Joy

# 478
  • Ботевград
 Rolling Eyes за какви бонуси говорите?
Мен също някакъв нахилен младеж Mr. Green ме разптваше, въведох датите на раждане, натиснах на да, потвърждавам Flutter и оттам всичко потъна ooooh!
Никакви бонуси не даде? Нещо май съм сграшила Sick

# 479
Бонуса ти го дава на играта, която след попълването на данните си посочила

Общи условия

Активация на акаунт