Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен
Едно въпросче утре ми предстои да играя макс пак на 2-рия акаунт,но на коя игра е най-добре да го използвам.Да не забравя имам хака вече и е сууупер така. Laughing

# 571
  • София
Ами прецени си на коя си най-добра и би я превъртяла и кой по наблюдения ти носи повече бъбсчета.....
само недей на трищите се билетчета.

# 572
Едно въпросче утре ми предстои да играя макс пак на 2-рия акаунт,но на коя игра е най-добре да го използвам.Да не забравя имам хака вече и е сууупер така. Laughing

Можеш да избереш Sinkyfrog's Ark за да минеш този куест 6. The quest of Miraculous fishing - с играта Sinkyfrog's Ark. Когато стигнете 16 ниво, не го изигравате, а натискате пауза (р на клавиатурата), отваряте нов прозорец и там копирате адреса http://ro.prizee.com/quetepeche.php , ще ви изпише, че сте направили куеста и печелите 1 бубс. Затваряте прозореца, натискате пак паузата, и си изигравате нивото.

Аз лично изкарвам най много буби от Secret Garden Днес с хака от единия профил спечелих 0,20 буби, Някой път ми се е случвало на девето ниво да изкарам 0,17 буби а на следващото десето 0,20 буби. Е не винаги става. Друга игра която дава повечко буби е Guardian Angel, но не ми е давало повече от 0,17 буби. Обаче е 18 нива а на теб ще ти дадат 15 игри.                       

# 573
  • Плевен
На мен жабата ми беше най-трудна,но сега с хака е друго 6те жзема да се пробвам, пък дано успея.И на мен днес в градината ми даде цели о.22 буби не можах да повярвам.Или жабата или градината ще е,аз се колебаех за билетчетата но няма да са те.Мерси много   bouquet

# 574
  • София
Да, в играта например през последната седмица, с натрупани игри от предните седмици, има по-голяма логика Simple Smile
Хубавке влизай в клуба Simple Smile

# 575
аз пак да питам  Embarassed
за различните си акаунти един и същ адрес ли давате news

# 576
аз пак да питам  Embarassed
за различните си акаунти един и същ адрес ли давате news
Аз имам два акаунта на един адрес, но на различни имена - моето и на мъжа ми. Досега съм нямала проблеми.
Преди имах още два акаунта на друг адрес, но пак на различни имена. Адреса беше на комшиите и се различава от нашия само по номера на апартамента Laughing

# 577
  • София
аз както писах за вег атак, от вчера сме с нов ком и сега като си пуснах да мина десето ниво, като се разхвърчаха едни ми зеленчуци навсякъде с бясна скорост....и загинах на бърза ръка....май вече няма да я превъртам тази игра Simple Smile))

# 578
хахаха и на мене ми направи впечатление този проблем, в работата компютъра ни е по-бърз и първия път като пуснах играта от него направо не разбрах къде какво стана  Joy и с някои други игри е така, а ни предстои подновяване на компютъра в къщи - направо съм решила - оставям и стария, на единя едните, на другия другите  Laughing

# 579
  • Плевен
Днес за 1 ден успях да си събера подкови и за 3-те акаунта.Да питам това червеното до ранга показва колко остава до следващия ранг ли? newsm78
Благодаря ви за съветите утре ще видя дали ще се справя с куеста.

# 580
Днес за 1 ден успях да си събера подкови и за 3-те акаунта.Да питам това червеното до ранга показва колко остава до следващия ранг ли? newsm78
Благодаря ви за съветите утре ще видя дали ще се справя с куеста.

Когато застанеш с мишката отгоре му ти дава колко % от ранга си изпълнила. Ако са 99% значи ти остава още 1% до следващия ранг.

# 581
Здравейте! Аз играя вече 1 година, но напоследък ме мързи. Игрите наистина са хубави, подаръците също. Засега най съм доволна от хвърчилото. На морето като го пускахме всички погледи бяха към него.Но в Плевен вятъра не е много подгодящ та май само на море ще си го пускаме.

# 582
А това хвърчило има ли го още? Докато се наканя да играя за него май са го махнали вече, или аз не го виждам  newsm78

# 583
не са го махнали ето http://www.prizee.com/file-attente.php скъпичак е но си струва!!! май няма да излезе търси в категорията със спортните неща kite.

# 584
  • Пловдив
Мен ме осени идея за преотстъпването на акаунтите...
Като не може да се смени името, то новото име може да се допише във втората графа на адреса Simple Smile
 Peace
Тук нашите пощаджии да не би да са наясно как точно са им формулирани бланките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт