Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
Искам да помоля всички, които могат да се регистрират в този сайт:

http://www.dino-game.com/inscript5.php?par_inscript=lemoncho

Печелят се кодове и дори само да се регистрирате без да играете ще ми помогнете.

Мерси предварително
Peace

# 601
успех за хвърчилото наистина е много хубаво. Аз за мое е учудване го спечелих от първия път на томболата. Дойде много бързо, някъде за една седмица. Ще му се радвате много  Flutter

# 602
  • Berlin
за членство в клуба само с макс пак ли се плаща? аз онзи ден си направих нов акаунт (пак) и искам да се присъединя, но предпочитам с карта да си платя.
съдбата на останалите ми акаунти беше решена от билета sweeites. Mr. Green хазарта не е за мен.

# 603
  • София
За клуба се искат 6 пака.

# 604
никой не ми каза възможно ли е като съм се наредила на опашката за играчка вместо да слизам на долу да се качвам ooooh!

# 605
мисля,че не е.за прьв пьт чувам/чета за подобно нещо  Thinking

# 606
  Да ви се похваля, днес си получих чантата за плаж и ел. судоку  Laughing . Чантата не е лоша само да беше с цип, но ще я пробвам догодина, а судокуто още не съм си го взела от свекървата надявам се да си заслужава чакането.

# 607
xxubavka, честито Hug

# 608
  • София
  Да ви се похваля, днес си получих чантата за плаж и ел. судоку  Laughing . Чантата не е лоша само да беше с цип, но ще я пробвам догодина, а судокуто още не съм си го взела от свекървата надявам се да си заслужава чакането.

А то не е ли на френски???

# 609
  • Плевен
От колко време ги чакаш, че аз от 2 месеца и още ги няма. Писах им и ми казаха още да чакам и ако не дойдат пак да им пиша.  Cry

# 610
  • Berlin
а макс пак мога ли да купя без да чакам да ми го пращат по пощата? newsm78 извинете, ако питам глупави неща, ама за 1ви път ще ъпгрейдвам нещо по акаунт - макс пак, клуба, мисии..

# 611
а от къде си взела макс пак и са ти казали да го чакаш по -пощата?

# 612
  • Пловдив
Някой до сега спечелил ли е нещо от билетчето за триене при подаръците  newsm78

# 613
  • Berlin
www.takepass.com
искат адрес за доставка.

# 614
ми навсякъде го искат, но това не значи, че ще ти го пратят по-пощата,
адреса се пише евентуално ако избереш нещо, което трябва да ти пратят

Общи условия

Активация на акаунт