неадекватни истории със суетящите се роднини

• 10 160
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
  • plovdiv
Ех, момичета, ако щете ми вярвайте, първото нещо след като се върна от работа ( и след като нацелувам децата де) е да вляза във форума, да чета какво ново сте писали!  Супер много ме развеселявате, радвам се, че се включихте толкова самоотвержено в темата! Направо ми се оправя настроението, да не говорим, че всеки път ме връщате в спомените и ми става много мило... Laughing. Хубава тема се получи наистина! Пишете още!!!  bouquet

# 76
При нас смешното беше,че като показали сина ни на мъжа ми и майка ми десет минути след като се е родил,мъжът ми най-невинно попитал акушерката:''Ще се оправи ли главата на бебето?" Crazy.А понеже си родих нормално,явно му се е сплескала главичката докато излиза.Та милата ми половинка беше много притеснена,че бебето му приличало на пъпеш.Ама мъже-вари ги ,печи ги ,все тая Mr. Green
И моя мъж пита това.Даже в 23 часа  званя на лекара дето ме изроди и него да го пита за главичката.

# 77
  • София
Свекърва ми е току що родила мъжа ми. В Ловеч тогава не давали на роднини да влизат в отделението и тя се показва от прозореца на тълпата долу с бебето, т.е. с един вързоп пелени. Ни лице се вижда, ни ръчичка стърчи. Отдолу се чува радостен възглас "Стефанееее (свекъра), одрало ти е кожата-а-а-а!".  Crazy

# 78
Браво, момичета! Много весели истории- смях се от сърце. Дано да има още!  Hug

# 79
  • благоевград
strahotna tema  Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 80
"Ами вашето бебе е, рекламации не приемаме."
  hahaha Joy Joy

# 81
Страхотна тема  Joy Joy Joy
Ние нямаме изцепки, нямахме баби и дядовци наоколо.

# 82
  • София
Ейй, голяма веселба. Като прочетох всички постове, стигнах до извода, че моята рода е направо безобидна. Но и аз ще разкажа една случка, да не съм капо:
Първите 3 месеца почти не спахме, щото децата имаха колики. И аз съответно съм гроги и ми е супер зле, и свеки идва от прованса за 2 часа аз да мога да поспя, че майка ми я нямаше. Тя жената е извор на бабини деветини, но един памперс не може да смени. И си знае "Пази очи от уроки" и това лекува всичко - от колики, до наакани дупета. Оставям я аз да ги дундурка и лягам в другата стая. Ама все с едното ухо се заслушвам. Почва едното дете да мрънка, мрънка, мрънка, много дълго. После се укроти и аз съм заспала. После се оказва, че се бил наакал, ама няма кой да провери. Тя го люляла, люляла, малко "Пази очи от уроки" и то детето се изтощило (нали не спи по цели нощи) и заспало. И после, ето, виждаш ли колко е лесно да се успокои детето, само трябва да го полюлееш малко....
Аз видите ли, по цели нощи ходя по купони и те затова децата реват безспирно.

# 83
когато майка ми била бременна със сестра ми, били сигурни , че ще е момче. Даже и име и били измислили- Мартин. Леля ми обаче, горда майка на двама мъже, постоянно тровела баща ми, че момчетата в родата вече ги е взела тя. Като се родила сестра ми, леля ми веднага дотърчала вкъщи, знаейки че има племеничка, и питала баща ми:
" Какво стана бе зетко? Момче ли е?"
а той троснато отговорил
 "Момче е!!! ама ще пикае седнало!"
 Кръстили я Мартина Joy

# 84
  • област Софийска
Много свежа темичка! Да се включа и аз с две смешки: оставаха три дни до термина ми, беше вечерта. Аз изкъпана, по нощница, съм си легнала вече и си лафим с мъжо. По едно време ми се стори, че текна нещо, гледам, няма нищо. Продължихме разговора. Обаче нещо си тече от мен, изправям се, като шурна оная ми ти вода - изтичат ми водите. Мъжо Shocked Shocked Shocked, търчи в хола при свеки и изгубил ума и дума успял да каже само:"Тече, тече...". Свеки помислила, че нещо парното е протекло и на бегом да види какво става, а то не парното, а моите води.
Другата е за кумата ми. Ражда тя дъщеря си и, естествено, ние подобаващо отпразнуваме събитието. Всички се бяхме напили порядъчно по случая, но щастливата леля - най-много. На другия ден бабата на кумата върви по улицата с кутия бонбони, черпи всеки срещнат с думите: "Имам си внучка, (гледа в едно листче да си припомни името)Тереза се казва, а пък Г.... как се напиииии..." Laughing

# 85
# 86
  • пак там
страшни сте, мами  Laughing запис, че на мен още ми е рано за такива смешки Simple Smile

# 87
Аз като родих и звъня на родителите си първо (мъжът ми присъстваше на раждането) и им казвам радостната новина, че са баба и дядо и имат внучка, те съответно голяма врява, един през друг ми честитят, и след като приключихме разговора се усетих, че не съм им казала как се казва внучката им Joy Joy Joy Те забравиха да питат, пък аз отнесена след раждането, въобще не съобразих Joy Joy  Веднага след това им се обадих пак (то пък телефоните им даваха заето Laughing) да им кажа и името Heart Eyes

# 88
Аз като родих и звъня на родителите си първо (мъжът ми присъстваше на раждането) и им казвам радостната новина, че са баба и дядо и имат внучка, те съответно голяма врява, един през друг ми честитят, и след като приключихме разговора се усетих, че не съм им казала как се казва внучката им Joy Joy Joy Те забравиха да питат, пък аз отнесена след раждането, въобще не съобразих Joy Joy  Веднага след това им се обадих пак (то пък телефоните им даваха заето Laughing) да им кажа и името Heart Eyes
и моето бебе остана безименно за родата, близо 6 часа, един от които те стояха строени в стаята ми на свиждане.
Накрая не се сдържах и попитах:"Някой няма ли да пита как се казва бебето???"
свекър ми, на  който е кръстен малкия, толкова го било страх, че лошата му снаха няма да кръсти първия внук на него, че хич не посмял и да пита Joy знае ли човека Joy"

# 89
Айде и аз да се включа, но за моето раждане т.е. когато съм се родила аз. Имам по-голяма сестра и баща ми мноооооого се надявал на момче да е второто. Да ама не, отишал в болницата, питал, каза ли му че съм момиче и той като се прибрал казал на баба ми "Те казаха че е момиче ама ти иди виж може да не съм чул добре" Последни надежди горкия ама... Пламен взел че станал Таня.

Общи условия

Активация на акаунт