LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 031
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 795
  • Sofia
Здравейте! Ако има някой с подобни мерки 96-83-108 да ми каже какъв размер си поръчва ризи и панталони. Благодаря!
предполагам  44

# 796
  • До хладилника, който обичам
аргун, извън града съм и трябва да знам в аванс имам ли ходене или не Grinning Те са достатъчно любезни и ми влизат в положение, казват ми и по телефона.

# 797
Може ли някой да ми каже има ли някакъв лимит на поръчките? В смисъл мога ли да пускам поръчки няколко поредни дни или няколко пъти в месеца?

# 798
Може ли някой да ми каже има ли някакъв лимит на поръчките? В смисъл мога ли да пускам поръчки няколко поредни дни или няколко пъти в месеца?

няма  Peace

# 799
  • Варна
productid=324098112&documentid=321408&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1[/url] - това си има и горница в зоната 2-4 евро.

Би ли дала линк, че нещо не го намирам. И ако може някой да каже долница прашка ли е или не?

# 800
Здравейте! Ако има някой с подобни мерки 96-83-108 да ми каже какъв размер си поръчва ризи и панталони. Благодаря!
предполагам  44

точно  Peace майка ми е с такива мерки, взимала съм й панталони 44 (някои са й леко широки, но и тя не иска да са по нея) и блузи 42/44

# 801
И аз гледах, гледах от големите намаления, но или нищо не ми харесва, или това, което ми харесва естествено няма моят номер. Те все остават най-малките и най-големите, а тези по средата изчезват за секунди. ((((
Аз повече поръчки няма да правя, освен ако не се появи нещо изключително. ))))

plamib, 42-44 трябва да ти е добре.

Сори за спама, ама трябваше да се оплача.

# 802
mamaB, аз вече го поръчах - 34 размер в червено Peace  Добре изглежда на снимката, която си дала  Grinning

# 803
Момичета,някой да е поръчвал това и дали си отговаря на номера?

Аз ги получих за сина ми,от Puma i Nike му поръчвам +1 номер,от тези-също,но се оказа,че е можело да поръчам точния номер.Но ако все още расте крака,по-добре +1. Peace

# 804
  • До хладилника, който обичам
Момичета,

ако някой иска да избива доставка, кандидат съм на червения пътен комплект (или друг куфар/чанта с колела от подаръците), както и на комплекти за хранене (лилав или шарен) - прибори + чинии (или варианта хладилна чанта + прибори, чаши и чинии).

При мен тези кодове не работят, така че нямам шанс да се сдобия иначе с тях.

# 805
Много се канех, но от 3 дни не мога да пусна поръчка, или се е изчерпало, или няма номер или все се раздумам  newsm78 явно грешката е в моя телевизор

# 806
  • Sofia
БУ, аз чакам излишни червени куфари и лилави прибори!  Hug

# 807
Момичета какво значеха номерата на клиновете 1,2,3

# 808
  • Beyond the Frontiers
S, L, M мисля

# 809
Аз имам клинове 1,висока съм 163см и съм 53кг. и са ми точно.

Общи условия

Активация на акаунт