LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 662
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Здравеите момичета. Аз пак да си задам въпроса, защото сутринта никой не ми отговори! Когато плащам с ваучер и доплащам с карта, сумата която доплашам с картата пак ли трябва да е над 10Е? Снощи пуснах поръчка и изобщо не се замислих за това. Доплатих с картата 5Е и сега гледам че поръчката ми е със статус на плащане - при доставка (A LA LIVRAISON)

Обикновено в банката е проблема и много вероятно е да не ти мине плащането  Rolling Eyes
Винаги следя ако доплащам да е над 10 Е за повече сигурност

# 631
  • Sofia
Здравеите момичета. Аз пак да си задам въпроса, защото сутринта никой не ми отговори! Когато плащам с ваучер и доплащам с карта, сумата която доплашам с картата пак ли трябва да е над 10Е? Снощи пуснах поръчка и изобщо не се замислих за това. Доплатих с картата 5Е и сега гледам че поръчката ми е със статус на плащане - при доставка (A LA LIVRAISON)
Не съм запозната, но  щом поръчката е с такъв статус явно е трябвало сумата да е над 10 евро.Може и да я получиш, на някой идват на други не.

# 632
44091 дава безплатна доставка при покупка на Талисиме. Дава и подарък чанта. Peace

Ама няма чанта Simple Smile Пращат покривка Simple Smile

# 633

Аз съм доплащала и някакви центове с Виза на ПИБ, не е имало проблем.

# 634
Поръчах 186 от анцунга да се надяваме че ще му стане че да не стане като с бермудите на Актив които му бяха огромни че няма да се трае.

# 635
  • На морето!
Днес май нищо ново няма? Продължавам да чакам новички неща, че от това което вече е намалено съм поръчала тези, които ми харесват най-много.
Дали на 9ти ще има сериозно обновяване на "албанците"?

# 636

Би трябвало да е цялото, защото в превода, макар и много объркан, ми излезе, че има дупки за колана на кошчето на колата, а то е на долната част.

# 637
  • на пистата

Би трябвало да е цялото, защото в превода, макар и много объркан, ми излезе, че има дупки за колана на кошчето на колата, а то е на долната част.
цял е,но има и цип който се откопчава и остава и само горното за якенце

# 638
след като днес няма нови намаления, до кога ще трябва да чакаме newsm78
или утре ще осъмнем с нови цени Shocked

# 639
след като днес няма нови намаления, до кога ще трябва да чакаме newsm78
или утре ще осъмнем с нови цени Shocked

Как да няма, с пет процента са надолу цените

# 640
  • На черешата
От коя дата пристигат поръчки днес?  Mr. Green

# 641
Само да ви обърна нимание на тези поличка.Двете са лен+памук и ми се струват на доста прилична цена.За дънковата да не говорим.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9564519& … ue&ksource=-1

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7445350& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7066570& … ue&ksource=-1

# 642
  • Sofia
Някой може ли да даде сайтовете за кодовете, че съм си избърсала хисторито. Благодаря!

# 643
Благодаря ви за отговорите момичета.

# 644
  • Варна
Моля за помощ. Мъж с талия 98-99 и ханш около 100 46 или 48 да поръчам?
Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт