LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 662
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 645
Някой има ли представа, горнище на бански номер 38 на кой номер сутиен горе долу отговаря? Rolling Eyes

Самоцитирам се като неполучила отговор  Mr. Green

# 646
Някой поръчвал ли е кърпи за баня? Интересува ме хубава кърпа, която след n- изпирания да си остане мека и пухкава с размери 50/100 см (е, може и по-малка  Peace ). Ще съм много благодарна за мнения и линкове !!!

# 647
  • Хасково
Някой поръчвал ли си е тези бермуди: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5968810& … ue&ksource=-1
Пище, че са 100% ramie, което означава нещо като коноп. Не съм носила досега такава материя.

# 648
  • Sofia
Някой има ли представа, горнище на бански номер 38 на кой номер сутиен горе долу отговаря? Rolling Eyes

Самоцитирам се като неполучила отговор  Mr. Green

горнището отговаря на номера на блузите

# 649
  • Варна
Този код работи ако си направила поръчка и до 24 часа след нея ще пуснеш пак ти дава БД.Ама и аз го обясних,дано ме разбрахте  Rolling EyesДнес го научих това ,а вчера пуснах три поръчки от различни акаунти,направо ме е яд  #Cussing out Ама и днес ще пусна какво да правя Crazy

Ами нищо не разбрах.  newsm78 Сега, ако не пусна до 24 часа, какво ще стане? Те откъде ще знаят, че ще пусна пак поръчка, за да ми дадът безплатна доставка.  newsm78

# 650
  • Варна
след като днес няма нови намаления, до кога ще трябва да чакаме newsm78
или утре ще осъмнем с нови цени Shocked

Има си нови намаления, но на същите неща. Днес започна 2-ри етап от намаленията, другата сряда ще е 3-ти, а след това са кръглите цени и свършват намаленията (поправете ме, ако греша). Просто намаленията не започнаха на 9-ти, а на 25-ти.  Peace

# 651
  • София

Има си нови намаления, но на същите неща. Днес започна 2-ри етап от намаленията, другата сряда ще е 3-ти, а след това са кръглите цени и свършват намаленията (поправете ме, ако греша). Просто намаленията не започнаха на 9-ти, а на 25-ти.  Peace
Ами това е по принцип, поне така беше досега. Едно от момичетата е получило мейл, с който го уведомяват  че намаленията са от 25.06 до 02.08 Thinking.

# 652
  • Къде ли не...

Ами това е по принцип, поне така беше досега. Едно от момичетата е получило мейл, с който го уведомяват  че намаленията са от 25.06 до 02.08 Thinking.

Аз също имам такъв мейл.

# 653
# 654
ох до 02/08 ще се разоря  ooooh!  Mr. Green уха...още цял месец  smile3508

# 655
  • при принцесите

Аз също имам такъв мейл.

И аз. Така е Peace Стига сте го мислили. Купувайте  Mr. Green

# 656
От коя дата пристигат поръчки днес?  Mr. Green

На мен ми е дошла от 23-ти за поща Mr. Green. Чакам малкия да стане и отиваме да си я взема.

# 657
  • Бургас
А на мен пък ми се струва, че много бързо пуснаха съвсем ниските цени за по едно евро или даже по-малко. Май на предните намаления това се случваше не по-късен етап, преди кръглите цени, или аз греша?  Thinking

# 658
А на мен пък ми се струва, че много бързо пуснаха съвсем ниските цени за по едно евро или даже по-малко. Май на предните намаления това се случваше не по-късен етап, преди кръглите цени, или аз греша?  Thinking
може ли да обясните какво ще рече кръгли цени  Embarassed

# 659

Такива цени, каквито пуснаха вчера виждам за първи път за повече от 2 години, в които поръчвам.

може ли да обясните какво ще рече кръгли цени  Embarassed

В последната седмица на намаленията, цените са 1, 2, 3, 5, 7 и 10 евро.

Общи условия

Активация на акаунт