LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 035
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 765
Абе я ме светнете кои са "албанците", щото все ги споменавате, но нещо не мога да схвана...  Rolling Eyes

Les Aubanies  Mr. Green

ЕЕЕЕЕеееееее схванах  Joy ама то от русото по главата ми... и аз съм като албански реотан  Mr. Green
Аз май ще лягам ве4е - не ми се 4ака пове4е - утре съм на работа... На вас пожелавам късмет и много цени в центове  Peace Еййййййй и да не изкупите вси4ко  Naughty

# 766
  • БГ
и мен ме запалихте сега да чакам, мислех поръчка д а пускам за майка ми неща, ама айде утре да видим,ще има ли нова вълна, да взема д а оставя мъжо дежурен мисля да чака центовете Joy и да сигнализира.айде от мен лека

# 767
  • Все на втория етаж
Вчера пуснах две поръчки, днес се въздържах, но наслагах отново разни парцали в кошницата. Crazy Ако останат де, докато ги пусна...

argun, аз съм евентуален клиент за червените ти чанти.

# 768
  • някъде там
Черпя чакащите да се подкрепим  Mr. Green

Наздраве !

# 769
  • На морето!
Оф, и аз съм сред чакащите. Уж уча за изпит, ама само пред компа стоя и цъкам из сайта.  Mr. Green

# 770
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-zoo.aspx?productid=324 … 2&prodcolor=1
аз ли съм смотана или не пише кой р-р е останал?  newsm78

# 771
  • Къде ли не...
И аз едва си държа очите отворени, но иначе чакам  Mr. GreenА знае ли се докога ще продължи чакането?Горе-долу  Thinking

# 772
  • Бургас
Черпя чакащите да се подкрепим  Mr. Green

Наздраве !

Охооо, наздравееее!!!

П.П. Ще ни се скарат май, много спам.

Аз си мисля, че днес няма да има раздвижване.

# 773
Не знам какво правят, ама от час се опитвам да пусна поръчка и на последната стъпка ми казват да опитам пак заради технически проблем. Та и аз чакам, де.

# 774
  • София
Не знам какво правят, ама от час се опитвам да пусна поръчка и на последната стъпка ми казват да опитам пак заради технически проблем. Та и аз чакам, де.
Току що пуснах поръчка, нямах проблем слава богу.

# 775
Колко маймунки седим на клона в засада и чакаме  Joy Joy Joy,ама какво не се знае  Whistling.
скок,и аз сред маймуните.сьн не ме лови,чакам ли чакам.  Money  Mr. Green

и аз го харесах и не знам дали да го порьчвам,кой ли размер е?

# 776
  • Варна
И аз току-що пуснах, отивам да си лягам.

Eто ви една блузка  Wink
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-levi-s.aspx?productid=3240 … 2&prodcolor=2

# 777
И аз току-що пуснах, отивам да си лягам.

Eто ви една блузка  Wink
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-levi-s.aspx?productid=3240 … 2&prodcolor=2

малко ме е яд  Sick понеже аз я поръча за 7 евро , ама карай.....

# 778
  • В събота
Хм, някой да има такъв проблем - оформям поръчката и накрая ми дава да платя само с Американ експрес. Не мога да платя с Виза примерно.....  newsm78

# 779
Хм, някой да има такъв проблем - оформям поръчката и накрая ми дава да платя само с Американ експрес. Не мога да платя с Виза примерно.....  newsm78

Излез си от акаунта и после влез отново. Така трябва да се оправи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт