Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
Здравей Еко , все още не съм ходила при д-р Тимева, предстои ми преглед при нея.Тук момичетата ми дадоха доста кураж, иначе познати постоянно ми повтарят че в Клиника Щерев вече са доста комерсиални и и са го ударили на печелбарство.Но аз все още нямам лични наблюдения.След прегледа и консултациите ще споделя.

# 16
  • Близо до София
  • Мнения: 896
...... иначе познати постоянно ми повтарят че в Клиника Щерев вече са доста комерсиални и и са го ударили на печелбарство.Но аз все още нямам лични наблюдения.След прегледа и консултациите ще споделя.
както казах по-горе близо година посещавам Клиника Щерев и мога да ви уверя че нито един излишен /исмислен или с цел печалбарство/ преглед не са ми назначили или излина манипулация. всичко си върви последователно - прегледи, изследвания, операция, манипулации и т.н.

# 17
  • София
  • Мнения: 5 340
има едно старо, но златно правило, което явно доста от вас не знаят - СПЕРМОГРАМА В МАЙЧИН ДОМ НЕ СЕ ПРАВИ!!!

стотици са двойките, които са загубили много време и пари, защото са се доверили на тези измислени "спермограми". освен ако не са наели истински ембриолог - нещо, което много ме съмнява.

Общи условия

Активация на акаунт