Седми месец от годината навлиза , а ВАРНЕНКА от плажовете не излиза!

• 15 123
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Идиииииммммм  Joy
Вижте в позвънете  Rolling Eyes

# 181
  • Варна
Вижте в позвънете  Rolling Eyes
В позвънете всеки се е цанил за майстор, има доста многопрофилни обяви - грундира, лакира, лепи, реже , мебели , гипсокартон, замаски, .../тва от един човек/ Съмнително е как ще ти замаже...Затова предпочитам някой да ми го препоръча ...

# 182
Весито имам такъв комшия,ще го питам дали замазва.Ако да ще му взема тела-да се разберете.Не е идвал в нас да майстори/щот сме на квартира/ ама на много хора в блока е майсторил и никой не се е оплакал,но лични впечатления нямам. Rolling Eyes
Ааааааааааааааа сетих се за още един човек ама него мога да го питам чак довечера,ти къде живееш newsm78

# 183
  • Варна
Весито имам такъв комшия,ще го питам дали замазва.Ако да ще му взема тела-да се разберете.Не е идвал в нас да майстори/щот сме на квартира/ ама на много хора в блока е майсторил и никой не се е оплакал,но лични впечатления нямам. Rolling Eyes
Ааааааааааааааа сетих се за още един човек ама него мога да го питам чак довечера,ти къде живееш newsm78
До Зимно Кино Тракия - пред Природо математическата гимназия

# 184
# 185
Брей, от жегата що голи снимки сте извадили!...
Ще се връщаме, не бойте се, но по 1 на година, чИ скъпо.
Кокото е щастлив тука. Има куче, кокошки, овца, коза и - главната атракция-магарето Съби. довечера отиваме при нашите, а те, милите, предлагат само 300 л аквариум с риби.
Вече не знам къде ми се ходи и какво ми се прави...
  love001 до догодина!

# 186
Тези хорица от Челопечене -нещо  яко ги ръзтърсило в 15 часа /.Някои споделят ,че доста силно е било раздрусването ! Whistling Питат се горките/ама кой от властимащите да им каже Mr. Green/ дали не е било земетресение ,защото усетили вертикално разстиране ooooh!
Дано скоро свърши туй чудо ,че да се успокои народа.

Айде рапорт-даден ,рапорт-приет Rolling Eyes

Ей иноземците  bouquet-да си изкарате добре у чужбинско!!!

ДОПЪЛВАМ с пресни вести

03 юли 2008 | 15:29 | Фокус
София. Епицентърът на земетресението е бил на 15 километра от центъра на столицата, в рамките на София. Магнитудът му е 3,2 степен по Рихтер - това съобщиха за Агенция "Фокус" от Гражданска защита. Няма данни за разрушения и жертви към този момент.

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 15:47 от daninka

# 187
Весито давам ти тела на един друг комшия,дето се занимава  даже и със строеж на цели кооперации .Повече му вярвам казва се Даниел-0886822286.Ако пита ,кажи  че нАТАЛИЯ ТИ Е ДАЛА НОМЕРА

# 188
  • Варна
Весито давам ти тела на един друг комшия,дето се занимава  даже и със строеж на цели кооперации .Повече му вярвам казва се Даниел-0886822286.Ако пита ,кажи  че нАТАЛИЯ ТИ Е ДАЛА НОМЕРА
Мерси, мъжа ми си дойде току що със някаква саморазливна замазка в торби ...не знам какво ще скопоса, било се правело лесно с нея... Crazy Ако не стане , ще усложним съвсем живота си, но ще се наложи майстор  Peace Laughing ще видим.Много благодаря все пак  Hug

# 189
  • морето и сините вълни :)
алоо Гургуулици киде сте бе мацки newsm78

Саши цайси купи ли мила Peace
Тони и ти също Mr. Green
ох та звечер се прибрах по рано и  ми беше много топло от тоз байр и викам събличам с епо организъм,да ама туй кат з ед аме цомби яко Sick Shockedдърпа опъва,дърпа опъва-ам чи то да не е ластик бе мой..вече и  гола немога да ходя Crossing Arms

# 190
Мерси, мъжа ми си дойде току що със някаква саморазливна замазка в торби ...не знам какво ще скопоса, било се правело лесно с нея... Crazy Ако не стане , ще усложним съвсем живота си, но ще се наложи майстор  Peace Laughing ще видим.Много благодаря все пак  Hug

Ако луфта е повече от 1 см. няма да се получи със самонивелираща замазка. Но спокойно. Няма да развали нещата, само дето ще плати после и за друга замазка.

# 191
Привет! Hug
Ани, купихме си очила, даже дойдохме да се изфукаме, ама...йок! Всички духнали нанякъде, та ние двете с Тонито си се гледахме и взаимно си правехме комплименти колко добре ни стоят Joy Утре ще ни видите. Flutter
Vessi_to , спокойно, мила. Не е толкоз лошо при баба. Ние дойдохме за месец- два, ама вече пети месец сме тук. Embarassed Надявам се, че някой ден ремонтът ще има край! Praynig
Морска, днес следобед много ни липсвахте с Теди. Не сме свикнали да отсъствате. Hug Пиши как мина рожденият ден. Какво купи?
След малко, мили момичета отивам да се хоризонтирам, както казва Анито, че вече едвам гледам. Днес на обед и биричка добре си пийнах с Емо /големият Joy/.
Абе, Даиииидо! Пиши нещо бе! Какво правиш?

# 192
Даиииидо, утре някой от вашето семейство да става на 9 месеца? smile3521

# 193
Абе, Даиииидо! Пиши нещо бе! Какво правиш?
Ами Саше аз излизах днес без патерици  newsm68, до Червения , но ще изчакам още 7 дни до дългата разходкаааааа smile3508. И дръж се после че отърване нямя да имаш от мен и Алекс   smile3534 smile3533smile3533

# 194
Даиииидо, утре някой от вашето семейство да става на 9 месеца? smile3521
Ще почерпя

Общи условия

Активация на акаунт