Звездни компромати - 27 част

• 40 655
  • 488
  •   1
Отговори
# 420
Beyoncé --->  http://www.imdb.com/media/rm2606602752/nm0461498
 попринцип ми е супер симпатична обаче тука....  Sick

# 421
Beyoncé --->  http://www.imdb.com/media/rm2606602752/nm0461498
 попринцип ми е супер симпатична обаче тука....  Sick

E, не е чак толкова зле. Peace
А при Бритни наистина има подобрение.

# 422
# 423
В "Завинаги" изкара страшна рокля и чанта.  Peace

# 424
# 425
# 426
Ух,не знам нос ли е, ама е много здрава тази. Аз като човек,който ходи на фитнес, искам да ти кажа,че много усилия се изискват за такова тяло. И въпреки,че съм на 19, нямам такова и не вижда как бих го постигнала скоро.

А там на снимката с Анелия и Борис Дали, кое е другото момиче? Много е красива.

# 427
И аз се чудих коя е синеочката...

# 428
  • София
Може да е от балета. newsm78

# 429
По-скоро някоя тяхна близка или приятелка.От балетите не е  според мен.

# 430
По-скоро някоя тяхна близка или приятелка.От балетите не е  според мен.

Да и на мен не ми изглежда като да е от балета. Прекалено свежа ми изглежда.  Laughing

# 431
# 432
Ух,не знам нос ли е, ама е много здрава тази. Аз като човек,който ходи на фитнес, искам да ти кажа,че много усилия се изискват за такова тяло. И въпреки,че съм на 19, нямам такова и не вижда как бих го постигнала скоро.

Не  завиждай, виждала съм я на живо не гримирана много отблизо, точно във фитнеса съм се засичала с Малина. Не е толкова прекрасно тялото и , колкото ти изглежда. Съвсем обикновено тяло, като на много други обикновени жени.  Wink И изобщо не тренира толкова здраво, по скоро само се лигавеше по уредите.

# 433

Не  завиждай, виждала съм я на живо не гримирана много отблизо, точно във фитнеса съм се засичала с Малина. Не е толкова прекрасно тялото и , колкото ти изглежда. Съвсем обикновено тяло, като на много други обикновени жени.  Wink И изобщо не тренира толкова здраво, по скоро само се лигавеше по уредите.

А искаш да кажеш,че пресата и бедрата и са нарисувани?  Thinking  Поне преди концертите е чистила яко . Много добре знам как става това  Peace

# 434
..........

А искаш да кажеш,че пресата и бедрата и са нарисувани?  Thinking  Поне преди концертите е чистила яко . Много добре знам как става това  Peace

Корема и е хубав, останалото, не чак толкова. И да, не винаги е в такава форма, каквато показва по концерти / за клипове не коментирам, че там доста мами камерата /.
Исках по скоро да ти наблегна на това, че не хвърля такъв труд във фитнеса, повечето момичета там се потяха далеч по усърдно. Дори и да ти харесва тялото и, то си е по скоро даденост, отколкото труд.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт