Звездни компромати - 27 част

• 40 696
  • 488
  •   1
Отговори
# 135
Това ми прилича на нещо от рода:
-Ти мене уважаваш ли ме а? Drunk(как е задушила  ЕймитУ това момиче и с нейната вечно пияна физиономия )
А тая дето я стиска за циците може би я проверява дали има нужда от силикон. Mr. Green

# 136

И много кофти етикет на блузката...
Между другото тези дни четох, че той искал дете от нея...

# 137

Единственото, което ме кефи в Зара са циците и.  Wink

# 138
# 139
Пас, и тя си мушна силикон...

# 140
# 141

Сериозно ли? Такива хубави и бяха, като ги показа в Плейбой веднага след Бигбрадъра. Тц, тц, тц, кво им става на тези бре, луди момичета. Да орезили хубавите цици.  doh

# 142

Лелееее,кога това?Нейните си бяха перфектни.

# 143
Така,сега гледах всичките й последни снимки.Със силикон не я видях.И се сещам,че преди 2 седмици някъде беше при Мел...и там нямаше,така че явно наистина си няма.Тя винаги си е харесвала гъредите,едва ли би направила тая глупост.

# 144
Лелееее,кога това?Нейните си бяха перфектни.
Знаеш ли, четох го някъде из вестници ли, списания ли newsm78, ама сега се разтърсих и Гугъл и нищо не намерих в тази посока. Та може и да е било грешна информация...

# 145
според мен има и то доста >

http://www.vbox7.com/play:ad11c1e2

# 146
според мен има и то доста
Ми не знам вече. И аз се обърках! Joy Но зъбките със сигурност са и нови и носа също. За тези неща си пише.

Това пък били Маринела и Ветко Арабаджиеви! ooooh!

# 147
# 148

Ами не можах да се убедя от тези кадри. Люлееха се все пак като се движи. А и не се знае сутиена с каква подплънка е. Моите с такъв сутиен тип Wonderbra също тъй изглеждат, ама съм много далеч от силикона.  Mr. Green

Не казвам, че със сигурност няма, а че не е сигурно от този клип.

# 149
според мен има и то доста
Ми не знам вече. И аз се обърках! Joy Но зъбките със сигурност са и нови и носа също. За тези неща си пише.

Това пък били Маринела и Ветко Арабаджиеви! ooooh!
а Ветко А. на живо е доста симпатичен, ама като почнат да се кипрят с Баневи и другите как бяха пак Б...... са ми много смешни, имам чувството че се състезават кой ще е по кичозен...

Общи условия

Активация на акаунт