Звездни компромати - 27 част

• 40 529
  • 488
  •   1
Отговори
# 345
А снимките определено са две, долепени една до друга.
Peace Точно така!

Но си взимам думите обратно. Парис не е восъчна. Обаче тава стойка и чупка на ръцете, ба си ooooh! #Crazy А и не можете да отречете, че фигурита на Мадам Тюсо излъчват точно такъв пластмасов живец, колкото Парис на тази снимка. Mr. Green
Ето коментара под снимките по въпроса:
Цитат
    “Paris was all over him. The moment he arrived, she went over to his private table. At one point, she pushed her chest together and made a point of trying to snuggle up against him. But Ronaldo clearly wasn’t interested in Paris. He turned his back on her.” (Source)

Of course Ronaldo turned down Paris. It’s kinda hard to play soccer when you’ve contracted jaundice. Besides, the real reason they probably didn’t hook up was because Ronaldo was intimidated by Ms. Hilton . . . since she’s the only person in the Western Hemisphere that’s scored more than he has!

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 13:47 от Хелън

# 346
# 347
# 348

Гледах дневника и снощи и днеска.Не знам кой беше по-зле.Просто думи нямам.Но Галена беше омазана цялата с онези блестящи бои,май културистите мажат с тях и беше отвратително.На снимките не си личи толкова.Камелия е ясна.Елена беше с абсолютно неподходяща рокля за фигурата си,Преслава също.Джена беше точно като кючекчийка.Андреа смешна както винаги,и опитвайки се да танцува по хореография. Sick Анелия ме изненада приятно с рокля,не ми хареса особено,но я видях по-различна,очаквам с нетърпение да я видя и на другите концерти с какво ще е.

# 349
СлеДи оТ СълЗи, разплаках се от смях.  hahaha

# 350
Пропуснах мн важна снимка:
Андреа

# 351

Ти с нея трябваше да започнеш просто. Joy Joy

# 352
олее андрейооо
ама и тя ли е в турнето а камелия винаги е различна

# 353
  • София
Аууу оставаше и да се е подмокрила Sick.
На Есил чак секциото и е лъснало.

# 354

Къде,къде? Laughing

# 355
Така ли ми се струва или Андреа се е ошишкала доста? Пък Джена има хубав глас, нещо между Ивана и Преслава, даже понякога я бъркам. Ако има данни Wink , освен че звучи добре, ще излезе напред!

# 356
Това е ластика на мрежестия чорапогащник! Joy Секцио на това място няма Карич Peace там се реже за апандисит.

# 357

Ето и един неин "фен" писал в друга тема:  hahaha

Според мен пък Андреа е просто невероятна имам предвид че самаи й визия , начин на обличане , грим , коса ,прически изобщо всичко си й е наред. Просто когатп гледам интервюта с нея се зареждам с много положителна енегрия. Пожелавам й много лични и творчески успехи. Браво!!! newsm20 newsm81 smile3501 Joy

# 358
  • София
Ми там де,на мястото където се прави секцио. Laughing
Хелън баш си е на местото мари,на секцио ми мяза да ти кажа. Rolling Eyes

# 359
Така ли ми се струва или Андреа се е ошишкала доста? Пък Джена има хубав глас, нещо между Ивана и Преслава, даже понякога я бъркам. Ако има данни Wink , освен че звучи добре, ще излезе напред!

Да,Джена има глас много.След Преслава е следващата голяма звезда,поне за такава я гласят.

Общи условия

Активация на акаунт