Споделете 70

• 24 746
  • 995
  •   1
Отговори
# 930
Споделям, че "мета заведението". Друго си е да метнеш страниците и да тупнат тежко на бюрото. На бюрото тежко, на душата - леко. Днес може би ще спя или поне се надявам.

Прекалих с ароматите и сега ми е задушливо някак.

И утре е ден, но друг. Повтарям се, знам. Обаче ми е натрапчиво важно да спечеля борбата със себе си.

# 931
  • No Line On The Horizon
Кифле, да ти е жив и здрав Момчил!

# 932
  • София
Споделям първото мохито за тази година, инициативата е на мъжа ми, отиде към рафта с алкохола и застана пред ромовете. Mr. Green

# 933
Целувки за Елена и Момчил  Grinning

Днес беше станен ден. Сутринта излязох с риза с дълъг ръкав и сако. Вечерта, едва се намерих сили да си купя един потник, та да не умра от жега.

# 934
Бързо питане - ще трябва ли билет за 10 годишно дете? За концерта на Металика.

# 935
Чакай да видя какво пише на билета.

# 936
  • UK
На 21ви мисля че е рожденния ден на Споделете. Но дружно се разбрахме да не се събираме в делничен ден нито на 25ти.

# 937
Споделям, че днес върших цял ден една много мудна и досадна работа, необичайна за мен, за да помогна на мъжа си, но се справих. Съпругът ми ме похвали - надхвърлила съм очакванията му... Laughing
Дещо, и ти, и Елена сте много хубави... Преди две вечери излизахме с приятели и дойде в заведението една мама с бебе Калина, на 2 месеца. Толкова красиво и толкова мъничко беше това дете, приличаше на детска играчка... Моят Алекс беше още по-мъничък, но съм забравила... Така и не посмях да го гушна - страх ме е от бебета, страх ме е да не им навредя - толкова са крехки... Наблюдавах изражението на мъжа ми - такова благоговение се беше изписало на лицето му, докато гледаше малката Калина... Помислих си, че му е време за второ дете... Но на мен още не ми е... Laughing

# 938
На 21ви мисля че е рожденния ден на Споделете. Но дружно се разбрахме да не се събираме в делничен ден нито на 25ти.

Мии, около тия концерти юли месец?
Аз ще съм в София от 25-ти до 27-ми, а още и доста други съфорумци, тъкмо за среща?

# 939
  • UK
Аз обаче съм заета точно тогава... Освен ако не помъкна и майка си на среща на БГ-Мамма... Simple Smile

# 940
Мисля, че Ета спестява кофти страната на медала наречен - Сенсешън парти Амстердам - ен-хиляди литра бира, които БГ произвежда за поне петилетка, които са минали през холандските бъбреци и са се озовали на плочките, на асфалта и по тревата и лепне и мирише /но не на бира/ поне 3 дни след такива партита. Иначе са майстори на шоуто-кръвта ти кипва още на 37 градуса!!!
Ета, ти нищо ли не снима? Тия клипчета ги мани, те са за реклама!

# 941
  • out of space
Ползвал ли е някой от вас Попърс? И ако да- как е? Живо ме интересува.......

# 942
Аз съм ''ползвала''.  Mr. Green  Вдига кръвното и адреналина, но не го препоръчвам.

На 25-ти летя, ако се съберете тогава ще го приема като чиста случайност..  Mr. Green

# 943
На 25ти ще се съберем много хора, но не на РД на Споделете, все си мисля.

# 944
Споделям, че във войната по родните пътища днес загина още един млад съгражданин, само на 32, в случая "самоубиец"....Мир на праха му; Господ да даде сили на жена му и двете му дечица да продължат напред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт