Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 355
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 210
хаха ми да явно ще се почака, успокоява мепоне тва, че не съм само аз  Hug
     И аз съм така Sad

# 211
  • София
в сайта на ягодката да не са спрели козметиката дава ми само намаленията.някой има ли такъв проблем

При мен всичко си е нормално  Peace

# 212
# 213
оф направо ми се реве от около половин година дебна Jil Sander SUN  парфюма  появи се в ягодка и докато си заредя картата и е свършил пак  Sad Ще ви помоля, ако някой го засече някъде да свирка!
Сподели какъв е аромата. HugЦената миу е много добра, но не знам дали е читав.

# 214
  • София
на мен лично не ми харесва....малко странен аромат има, но немога да го опиша, уж е свеж, но ми е много тежък

# 215
И аз не виждам продуктите от гримовете,фондьотени,...-само намалените,ама че работа тъкмо се наканих да изпълнявам един списък Tired

# 216
  • Пловдив
И аз получих гел-крема Aqua fusion на Ланком. След тридневно ползване впечатленията ми са, че е перфектен овлажнител. Наистина чудесна хидратация и тъй като е формула без мазнини е идеален за лятото. Ще го ползвам като овлажняваща основа под дневния крем с фактор.

# 217
На мен ми свърши търпението да ги чакам тия  от ягодката 4 дена и им писах . Получих отговор ето това Order number ...  will be re-submitted for processing но не ми е ясно точно какво  значи. Моля за малко помощ Praynig

# 218
На мен ми свърши търпението да ги чакам тия  от ягодката 4 дена и им писах . Получих отговор ето това Order number ...  will be re-submitted for processing но не ми е ясно точно какво  значи. Моля за малко помощ Praynig
Според моя скромен английски тва трябва да значи, че нномера на поръчката ще бъде предоставен отново  newsm78 ама кво точно се има предвид никак не ми е ясно...а моя статус още никъв го няма  #Crazy

# 219
Сега прочетох това: Shocked

5. По някое време на Ягодинците може да им хрумне да проверят сигурността на картата Ви и ще Ви поискат да потвърдите билинг адреса и секюрити кода -пратете им ги като      отговорите на мейла.После може да ви поискат  извлечение от банката както и платена сметка за ток ....... пратете им ги по факса .     

Голяма глупост е това да си дава секюрити кода на картата или друга подобна информация по не-криптирана връзка - особено по email. Може да го дадете все пак ако толкова държат около 5 минути СЛЕД КАТО сте се обадили на банката да анулира въпросната кредитна карта (примерно като изгубена) и да ви издадат нова. След това спокойно може да пишете всякаква информация свързана с въпросната анулирана кредитна карта на всеки.  Но не и преди това. Поне аз не ви съветвам да го правите  Peace Peace
Подобни email-и се наричат phishing и обикновено или искат да отговорите с някаква подобна информация или ви препращат на сайт - двойник където има форма за логване досущ като истинската и така събират на баламите каквато могат информация за да се облагодетелстват въпросните "тарикати". Абсолютно подсъдимо е правенето на подобни неща. Много внимавайте какво получавате по вашата електронна поща - това че подателя на писмото е Bill.Gates@Microsoft.com не значи че "чичо Били" го е писал лично, нито че изобщо има нещо общо с въпросното писмо"

# 220
Някой вече пробвал ли е пудрата на Ланком? Hug

# 221
  • София
Някой вече пробвал ли е пудрата на Ланком? Hug

Аз моята ще я получа чак след седмица и нещо.  Whistling

# 222
Най-сетне от Бютив ми пуснаха поръчката, получих тракинг номер, но.....без Манията Confused Много съм разочарована, нямало в наличност като съм поръчвала, дрън, дрън, и на следващия ден имаше... Tired

# 223
  • Варна.....
Най-сетне от Бютив ми пуснаха поръчката, получих тракинг номер, но.....без Манията Confused Много съм разочарована, нямало в наличност като съм поръчвала, дрън, дрън, и на следващия ден имаше... Tired
Не само ти.
Аз обаче им писах недоволно писмо, защото е недопустимо да ме уведомят една седмица по- късно, че артикула е изчерпан, както и че ще чакам още 21 работни дни да ми върнат парит.

# 224
Не само ти.
Аз обаче им писах недоволно писмо, защото е недопустимо да ме уведомят една седмица по- късно, че артикула е изчерпан, както и че ще чакам още 21 работни дни да ми върнат парит.

хмм,браво и аз още нямам тракинг номер за манията,а си изтеглиха веднага парите,нахалниците.Това май ше ми е 1ва и последна поръчка  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт