Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 353
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 270

Ok, няма да те дразня повече Heart Eyes Hug

# 271
  • София

Ok, няма да те дразня повече Heart Eyes Hug

Охх, ама много я искам.  Crossing Arms
Дне си купих жесток фдт на Гирлен за 80 лв. и гледам сега в Ягодка точно моя, най- негърският цвят намален на 25 $.  smile3511
Пак го поръчах.  Crazy
И сега и за пудрата ме човърка, пък взех тази на Ланком.
Охх.

# 272
Охх, ама много я искам.  Crossing Arms
Дне си купих жесток фдт на Гирлен за 80 лв. и гледам сега в Ягодка точно моя, най- негърският цвят намален на 25 $.  smile3511
Пак го поръчах.  Crazy
И сега и за пудрата ме човърка, пък взех тази на Ланком.
Охх.

Ми много гадно така, наистина как да не те е яд с такава голяма разлика в цените? И щом ти е харесал - добре си направила, че си поръчала отново!

А по темата - понеже съм със със смесена към суха кожа и[u] не ползвам пудри[/u], защото допълнително изсушават кожата. Но този илюминатор не действа като пудра и затова ми хаесва!

# 273
Момичета днес видях пудрата на Ланком .Разкошна е. Огромна, колкото чиния.  smile3534 Горният слой е блестящ,но отдолу пудрата е много хубава.Няма начин да е толкова златна.Няма да стой. Струва си парите. Тук струва 92 лв.
Иля, въобще не съжалявай невероятна е. Който и се чуди смело да действа. Laughing Двете с пудрата на ЕЛ нямат нищо общо. Това е голяма бронзираща пудра за лице и тяло. Има огледало, няма четка, но ще им простим.

# 274
Пък си поръчах вече на Ланком.  Crossing Arms
А аз като изчаквах, вие ми се смеехте Hug

# 275
  • София
Момичета днес видях пудрата на Ланком .Разкошна е. Огромна, колкото чиния.  smile3534 Горният слой е блестящ,но отдолу пудрата е много хубава.Няма начин да е толкова златна.Няма да стой. Струва си парите. Тук струва 92 лв.
Иля, въобще не съжалявай невероятна е. Който и се чуди смело да действа. Laughing Двете с пудрата на ЕЛ нямат нищо общо. Това е голяма бронзираща пудра за лице и тяло. Има огледало, няма четка, но ще им простим.

densi, а долният пласт пал ли е белястящ, какво ти казаха ?

А къде я гледа, на мен ми казаха, че я няма в Бг .  Crossing Arms

# 276
Има я в ЦУМ. Иля, има частици и отдолу, но не златни.Бронзираща тъмна пудра.Прекрасна според мен. На мен ми е екстра. Тя отгоре е златна с пейзаж и розово слънце. Предполагам не искаш фараонско златно лице. Heart Eyes Много е хубава. Изчаквайте още. Hug

# 277
  • София
Има я в ЦУМ. Иля, има частици и отдолу, но не златни.Бронзираща тъмна пудра.Прекрасна според мен. На мен ми е екстра. Тя отгоре е златна с пейзаж и розово слънце. Предполагам не искаш фараонско златно лице. Heart Eyes Много е хубава. Изчаквайте още. Hug

Ммм да, вече я чакам с нетърпение. А иначе имам и страхотната бронзираща пудра на квадратчетата на Клиник и много ще ми станат, ако поръчам и трета на Ести.  Whistling

# 278
Цитат
Предполагам не искаш фараонско златно лице.
Joy Joy Joy Joy

Ти майтапиш ли се, виждала ли си пудрата, че говориш така?

# 279
  • София
Цитат

Vi4ito, струва ми се, че densi говори принципно, а не за пудрата на Ести.  Rolling Eyes

# 280
Цитат
Joy Joy Joy Joy

А аз говоря за горното завършващо покритие на пудрата на Ланком, а не за пудрата на ЕЛ. Аз и нея ще си я поръчам. Тя е също разкошна. Много хвалена. Пък и сега съм луда по пудри и докато не ги изкупя. Mr. Green Купувам за различни ефекти. Следващата е готината на ЕЛ. Нея я нямаше доскоро.

# 281
  • София

Vi4ito, ползвам такъв крем от слънцезашитната серия, но с 50 фактор, перфектен е, предполагам и този ще е такъв.  Wink

# 282
densi   Heart Eyes, значи не съм разбрала. ОК.

Иля май към тези продукти клоня, утре ще се разходя по родните аптеки, за да проверя как стоят ценово и качествено : Клоран и Пиз Бън(или както там се пише). Но почти съм направила избора и аз.
А как попива продукта, оставя ли бели следи?

# 283
  • София

Абсолютно никакви, попива за секунда.  Crazy
Аз си го ползвам и в градски условия за след солариум.  Sunglasses

# 284
densi   Heart Eyes, значи не съм разбрала. ОК.

Иля май към тези продукти клоня, утре ще се разходя по родните аптеки, за да проверя как стоят ценово и качествено : Клоран и Пиз Бън(или както там се пише). Но почти съм направила избора и аз.
Vi4ito  Hug Да знаеш Пиз Буин са от миналата година . Тази нямат внос. Почти никъде ги няма. В ЦУМ има , но са с много завишени цени. Спрей 30 фактор е 40 лв. Лосион 15 фактор е 30 и няколко лв., аз го взех за 12лв. миналата седмица. Има и 8 фактор за около 24 лв. Клоран са хубави. Peace

Общи условия

Активация на акаунт