Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 204
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 525
Dark Passion  -пусна ли поръчката-някой навит за обща-особено от Пловдив newsm78

# 526
Dark Passion  -пусна ли поръчката-някой навит за обща-особено от Пловдив newsm78
пуснах я, но защо ти е обща?

# 527
Има страхотна промоция на парфюми, лосиони и душ-гелови тук http://www.fragrancex.com/
Вече поръчах няколко Whistling

Кажи какво поръча?
Аз нещо трудно се ориентирам в този сайт. Embarassed

# 528
 Peace LaughingВсъщност-да-бях сложила един парфюм само но като понапълних кошницата и доставката изчезна Wink

# 529
Има страхотна промоция на парфюми, лосиони и душ-гелови тук http://www.fragrancex.com/
Вече поръчах няколко Whistling

Кажи какво поръча?
Аз нещо трудно се ориентирам в този сайт. Embarassed
Echo by Davidoff 2.5 oz Light Body Cream for Women  $3.99
 Sunflowers by Elizabeth Arden 16 oz Tranquilites Body Lotion for Women  $8.95
 Arden Beauty by Elizabeth Arden 1.7 oz Body Lotion for Wome  $5.75
 Lacoste Pour Femme by Lacoste 2.5 oz Shower Gel for Women
За тея ;ени добре се ориентирах Mr. Green Дано само дойдат, че ми е за пръв път от тях

# 530
Dark Passion 10х Hug, пожелавам ти всичко да е ОК с доставката!

Отивам да разглеждам, че май скоро не съм поръчвала нищо и ме сърбят ръцете! Wink

# 531
Dark Passion 10х Hug, пожелавам ти всичко да е ОК с доставката!

Отивам да разглеждам, че май скоро е съм поръчвала нищо и ме сърбят ръцете! Wink
А аз тея дни направо се разбих от поръчки, а още доста неща ме блазнят....на тея цени Embarassed

# 532
 newsm78Добре де в субтотала като избереш международен шипинг и се появява една доста солидна доставка-фрий не е ли само за Щатите Thinking

# 533
newsm78Добре де в субтотала като избереш международен шипинг и се появява една доста солидна доставка-фрий не е ли само за Щатите Thinking

в полето "coupon code" пишеш free и доставката се нулира  Peace

# 534
Ау, че ме е яд, че нямам никакви пари в картата  Confused Докога е намалението в този сайт?

Този парфюм http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_L-am-pid_ … 8M__products.html , разфасофката от 3,4 унции, е с 10 долара по-скъп в Ягодата, като се натовари и 10 на сто такса за парфюмите... явно ще се поръчва от новия сайт.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 20:08 от argun

# 535
Незнам докога е намалението ама  доставката е free все още и с тия цени  ..ягодката да върви на кино засега Joy

# 536
След мноооого чакане в Ягодката най-сетне се появи моя цвят фдт Double Wear Stay In Place Makeup SPF 10 на ЕЛ! Поръчах го, дойде, пробвах го при екстремни условия (рожден ден до сутринта+топъл ресторант+много танци+потене Crazy) и потвърждавам че е страхотен! През цялата нощ не мръдна, не се разтече и не ми се събираше в гънчиците и бръчиците. Стои много естествено и едновременно с това е доста покривен. Бях изумена при нанасянето - лицето ми изведнъж стана перфектно, без петънца, с равномерен тен. Кожата ми е нормална към смесена и фдт-чето не ми я исушава, не мога да кажа, че е матирана, но не лъщи, по-скоро приятен, здравословен блясък. А като се прибави и Platinum Illuminator All Over Powder на скулите и деколтето става newsm74
Сега съм си поръчала и коректор от същата серия.
А ЦАПА ЛИ ДРЕХИТЕ Защото аз сега съм с teint idole ultra на LANCOM който не цапа дрехите и съм доста доволна но го ползам от години и ми се иска промяна а съм с мазна кожа и трябва да се внимава  newsm78

# 537
ползвам на тази марка за околоочен за зимата ми беше добре но сега лятото не хидратира добре
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72638&goChar=J

Ами то си е мноооого леко кремчето, даже се очудвам че въобще ти хидратира и през зимата.  Grinning
Иля ти за околоочен беше препоръчала на шисейдо-гледам и във Варна  вече предлагат тази марка.Относно Клоран ако за същата става въпрос те имат и шампоани за коса - миналата зима си купих един техен и получих пархот така че ще се въздържа.

Ами аз на Клоран никаква козметика не съм пробвала освен този боди лосион, който е страхотен, но както си решиш. Wink

да се намеся за клоран РОЛ ОНА им е страхотен наистина спира потенето за 10-12 часа аз по-добро нещо се съм ползвала без миризма е

# 538
Така, нека си излея мъката.
Поръчах си слънцезащитен лосион за тяло на Клиник от намаленията. Беше произведен 09/2003. Писах им аз мейл и те ми отговориха, че ще ми пратят нов без да се налага да връщам стария. След 2 дена получавам мейл, че ще ми пратят нов, т. к. смятат стария за загубен някъде си... и ако случайно получа стария преди това, 1-та поръчка, да откажа 2-та. Да, ама не. Днес си взех колета с 2-та пратка и каква ми беше изненадата, че КОДЪТ на тубата за годността е ИЗСТЪРГАН, а на опаковката е изрязан и е лепната лепенка отгоре. Иииииииии естествено сега съм бясна. Не си искам парите обратно, искам лосион в срок. Да, обаче, идва най-сложното, не мога да го напиша на английски.
Хелп!

# 539
Така, нека си излея мъката.
Поръчах си слънцезащитен лосион за тяло на Клиник от намаленията. Беше произведен 09/2003. Писах им аз мейл и те ми отговориха, че ще ми пратят нов без да се налага да връщам стария. След 2 дена получавам мейл, че ще ми пратят нов, т. к. смятат стария за загубен някъде си... и ако случайно получа стария преди това, 1-та поръчка, да откажа 2-та. Да, ама не. Днес си взех колета с 2-та пратка и каква ми беше изненадата, че КОДЪТ на тубата за годността е ИЗСТЪРГАН, а на опаковката е изрязан и е лепната лепенка отгоре. Иииииииии естествено сега съм бясна. Не си искам парите обратно, искам лосион в срок. Да, обаче, идва най-сложното, не мога да го напиша на английски.
Хелп!

I dont want my money back but a new lotion and it must be a good one with a right due date and not 4-5 years old.Thank you in advance and have a good day !!!

Общи условия

Активация на акаунт