Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 168
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 120
за парите в картата разбра  Peace
изпиши си квартал транскипирано kvartal

# 121
  • Варна
Не мисля, че можеш да поръчаш с празна карта...при мен, когато нямам достатъчно пари в картата не ми приема поръчката...гадняри  Mr. Green

# 122
хаха абе тя не е празна ама нз колко пари има  Grinningно ще пробвам ейся, ако не стане утре ще сложа още и тогава пак  Grinning Мерсиии   bouquet

# 123
  • София
Ммм момичета, ето го нашият знак.  Crazy Laughing

# 124
# 125
  • София

skrita, не се смей, а го мятай на първа страница.  hahaha

# 126
ох аз пак продължавам с тъпите въпроси, ама не мога да се оправя  Grinning
Кое е Card Numbera-a иSecurity Code-a newsm78върху картата ли е или нкъде другаде  Mr. Green

# 127
Card Numbera-a-е този дългия изписан на картата,Security Code-е трицифрен ,написан е отзад на картата след дългия номер,който го има и отпред  Hug

# 128
Не ми ги приемааа  Sad
Ама ей ся забелязах нещо, на мойта пише Visa electron, а там има само Visa...явно са различни  пффф а мойта ужким ставашеее  Sad

# 129
Не ми ги приемааа  Sad
Ама ей ся забелязах нещо, на мойта пише Visa electron, а там има само Visa...явно са различни  пффф а мойта ужким ставашеее  Sad
Не е проблем, че е Виза Електрон /и аз с такава поръчвам/, а е проблем от коя банка е издадена.

# 130
 aDaMaNt^ - направи си регистрация в пей пал

# 131
Мерси на всички  Hug
Успях  Party Секюрити кода ми е бил последните 3 цифри отпред, а аз писах някви от отзад ама накрая успях  Mr. Green
А бтв понеже ми е първа поръчка ще имам и подарък, ама нали сапоказани 3 неща...а мене ми пише в поръчката само сенките, а преди това не ми даде да избирам между трите  newsm78или е на случаен принцип  Simple Smile

# 132
EEEE, стига де! Цяла страница е изписана за това кой е номера ,коя е банката, има ли пари, няма ли......

Искам отделна тема!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green #Cussing out

Извинявам се на всички за ОФФА, но не се стърпях!

# 133
Ето го: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40722&goChar=C Много любим аромат Flutter
А някой поръча ли си Aqua Fusion Continuously Infusing Moisture Cream-Gel на Lancome от Special Purchase? Интересува ме срока на годност  Rolling Eyes

Аз го получих дава ми  07 - 2007 г и наистина е хубав поне от две нанасяния съм доволна попива бързо .

# 134
  • Габрово
Благодаря ви за отговорите, поръчах си го и аз Crazy

Общи условия

Активация на акаунт