Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 050
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 105
Посъветвайте ме какво да си избера за подарък при първа поръчка от "ягодката".
освен това друго не можеш http://oth.strawberrynet.com/newcustpro.aspx , то да не е концерт пожелание Joy
Аз направих опит и на мен ми дадоха само цветове сенки да си избера newsm78 Тея моливи и това другото дето незнма какво е изобщо не го предложиха Tired

# 106
Иля, сега да си вземем и Хепито на Клиник. Heart Eyes

# 107
  • София
Иля, сега да си вземем и Хепито на Клиник. Heart Eyes

Хихихиих, по- скоро оня на Трусарди, ако пуснат скоро, мммм много го искам.  Crazy

# 108
Ма Хепито е тънкана сега. Heart Eyes Не го знам дали е траен, иначе... влиза веднага в кошницата.

# 109
Ма Хепито е тънкана сега. Heart Eyes Не го знам дали е траен, иначе... влиза веднага в кошницата.
И аз го поръчах вчера.

# 110
  • София

Ама е дамско, аз съм по мъжките парфюми.  Crazy

# 111
  • Варна,морето ...
а аз още и се чудя Thinking

# 112

Къде го това Хепи?!
Иначе всички парфюми на Клиник са трайни Peace

# 113
  • Габрово
Ето го: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40722&goChar=C Много любим аромат Flutter
А някой поръча ли си Aqua Fusion Continuously Infusing Moisture Cream-Gel на Lancome от Special Purchase? Интересува ме срока на годност  Rolling Eyes

# 114
  • София
Ето го: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40722&goChar=C Много любим аромат Flutter
А някой поръча ли си Aqua Fusion Continuously Infusing Moisture Cream-Gel на Lancome от Special Purchase? Интересува ме срока на годност  Rolling Eyes

Колко е евтино парфюмчето. Crazy

Много момичета поръчаха гелчето, чакаме отзиви.  Wink

# 115
  • Габрово
Моля ви, ако някой си е получил вече гелчето да каже кога е произведено  newsm53

# 116
  • Бургас
В предната тема Bubanka беше писала датата на производство на гелчето на Ланком

# 117
  • София

А чуди се още, ние ще я изкупим.  Crazy

# 118
Първо се извинявам за глупавите въпроси ама ми е за първи път  Grinning
Взех да си попълвам адреса и не мога да си спомня квартал как се съкращава на англ., а необходимо ли е да пиша държавата и града при положение, че по-надолу се посочват т.е. директно от квартала ли започвам или....  newsm78 Embarassed
И още нещо нали не би трябвало да е проблем ако утре внеса парите в картата понеже нз в момента дали има достатъчно  Joy
Извинявам се пак  Laughing

# 119
  • София

И още нещо нали не би трябвало да е проблем ако утре внеса парите в картата понеже нз в момента дали има достатъчно  Joy

Тоест питаш, дали има проблем да поръчаш с празна карта.
Определено е проблем. 

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт