Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 222 672
  • 8 660
  •   1
Отговори
Пускам темата за да чуя и вашето мнение. Провокира ме следния материал:

http://dnes.dir.bg/news/rusia-moskva-vanshna-politika-alexis-tzi … iza-18362222?nt=4
Ще се увеличи ли руското влияние? Санкциите?
Ще направят ли геополитически завой към Русия?

Въобще какво влияние ще окажат миналите вече избори в Гърция на целия ЕС?

Новото гръцкото правителство даде сигнал, че търканията с европейските партньори може да се пренесат от икономиката към външната политика.

# 1
Гърците ще ядат дървото, а ние ще гледаме сеир.
Крайно време беше.
 Joy Joy Joy Joy

Искам Гърция да напусне ЕС и да влезе триумфално в Евразийският съюз . Тогава душата ми ще се напълни с кеф и ще отворя от най-скъпото узо по случая.

# 2
Гърците ще ядат дървото, а ние ще гледаме сеир.

ooooh!

# 3
Искам Гърция да напусне ЕС и да влезе триумфално в Евразийският съюз .
Не виждам защо Русия сама си търси да си сложи таралеж в гащите. След като завлякоха ЕС, сега наред е Евразийския. Търсят се пешки на всяка цена, без значение кои са. Количество да има, качеството не е важно.

# 4
Искам Гърция да напусне ЕС и да влезе триумфално в Евразийският съюз .
Не виждам защо Русия сама си търси да си сложи таралеж в гащите.
Нали много от любителите на Русия обясняваха как "Путин си го мести" по повод на санкциите де що имаше форум. Аз просто искам да видя как "ще си го мести" с таралеж в гащите.
Вече Русия има един таралеж-Украйна. Няма лошо и още един... Joy

# 5
  • София
Що не си пуснете една обща тема за международното положение, да си политиканствате капацитетите, то и без това едни и същи едно и също си мелят навсякъде... Thinking Laughing

# 6
Случващото се напоследък в ЕС е повече от притеснително,не разбирам какво толкова смешно намира в ситуациата Герри, та всеки пости е съпроводен с хилеж.
Еврото се срива ,ситуацията с Гърция никак не е розова ,отношенията  м/у Русия и ЕС са доста опътани пред скъсване ,което няма да доведе до нищо добро.Не напразно НАТО се базират тук /до Шабла ли беше или се бъркам/.Въобще нищо весело не намирам в цялата ситуация.

# 7
http://www.blitz.bg/news/article/316310
Интервюто с професор Михаил Константинов също е интересно от 27,01,2005

# 8
Не напразно НАТО се базират тук /до Шабла ли беше или се бъркам/.Въобще нищо весело не намирам в цялата ситуация.
И аз. Какво търсят тук изобщо?

# 9
Що не си пуснете една обща тема за международното положение, да си политиканствате капацитетите, то и без това едни и същи едно и също си мелят навсякъде... Thinking Laughing
На теб като все ти се пречкаме чий го дириш в политически теми?

# 10

Еврото се срива ,ситуацията с Гърция никак не е розова ,отношенията  м/у Русия и ЕС са доста опътани пред скъсване ,което няма да доведе до нищо добро.Не напразно НАТО се базират тук /до Шабла ли беше или се бъркам/.Въобще нищо весело не намирам в цялата ситуация.
Друга "Срината" валута освен рублата аз не виждам.
Паритет на еврото с долара е супер добра новина за Европа. А крайно време е гърците да се научат, че Германия не е дърво, от което се берат евраки и после се почва сиртаки.
След като желаят да го научат по трудния начин, то никой не е в състояние да им помогне...

# 11
  • София
Ама как ще ми пречите?
Аз съм като хипнотизирана от високото ниво тип "чий го дириш".
Напротив, да е всичко на едно място, та да не изпусна някое дълбокомислено прозрение. Sunglasses

# 12
Пускам темата за да чуя и вашето мнение. Провокира ме следния материал:

http://dnes.dir.bg/news/rusia-moskva-vanshna-politika-alexis-tzi … iza-18362222?nt=4
Ще се увеличи ли руското влияние? Санкциите?
Ще направят ли геополитически завой към Русия?

Въобще какво влияние ще окажат миналите вече избори в Гърция на целия ЕС?

Новото гръцкото правителство даде сигнал, че търканията с европейските партньори може да се пренесат от икономиката към външната политика.

Нищо няма да се случи в Гърция. Сега едно по едно ще се откажат от всички предизборни обещания, а догодина Ципрас сигурно ще е в страна с която нямат договор за  екстрадиция.

# 13

Друга "Срината" валута освен рублата аз не виждам.
Паритет на еврото с долара е супер добра новина за Европа. А крайно време е гърците да се научат, че Германия не е дърво, от което се берат евраки и после се почва сиртаки.
След като желаят да го научат по трудния начин, то никой не е в състояние да им помогне...
Вчера сутринта казаха ,че еврото никога не е било на такова ниско ниво както към този  момент.Също така обясниха ,че Гърция има огромни задължения към частни банки не към ЕС ,от ЕС те получават това което се полага на всяка страна членка.Казвам какво съм чула вчера ,хубаво е да се чуят няколко гледни точки ,не да се следи само и единствено пропагандата......така човек ще си състави собствено мнение по въпроса .

# 14
Къде го видяхте пък това сринато евро?

Гърция ще излезе от Еврозоната, ще въведе драхмата, която ще се срине, ще има голяма инфлация и ще можем да ходим евтино на почивка лятото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт