Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 219
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз искам отделна тема, понеже имам въпрос за поръчката с кредитна карта...Все пак ще питам, защото не се знае ще има ли скоро 2-ра тема. Как е по-изгодно да се поръчва , с кредитна карта или чрез Фема? И има ли % оскъпяване ако се поръчват парфюми и се плаща с кр. карта, защото при Фема има Thinking  Досега само чрез тях съм поръчвала.

По-изгодно е ако си правиш сам поръчките /с кредитна карта/.........по този начин след всяка поръчка ползваш по-голям процент отстъпка, докато чрез посредник неможеш да се възползваш от тази екстра. По другия въпрос с оскъпяването, да за парфюмите има 10% отгоре  Peace

Благодаря ти,sparkk    bouquet Ще променя нещата много скоро.

# 151
Някой тества ли вече дневното серумче на Juvena Thinking

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=47909&CatgId=1

Дали ще става за мазна кожа? В момента на ювена позлзвам околочния юведикал и съм очарована - изпълва бръчиците, макар и временно.

# 152
  • София

Дали ще става за мазна кожа? В момента на ювена позлзвам околочния юведикал и съм очарована - изпълва бръчиците, макар и временно.

Водят го регенериращ, анти- ейдж крем за суха и дехидратирана кожа.  Peace

# 153

Иля, това не е дневен серум,а по скоро дневен крем.Мазен е и то доста,определено е за суха кожа.Ти мисля че си с такава и може би ще ти действа добре.
Аз го ползвах през зимата и понеже съм със смесена кожа ми мазнееше.Изчаквах го около 10мин. и остатъка попивах със салфетка.Сега го мажа на шията и деколтето.Хубав е крема и цената му в момента е повече от добра.

# 154
  • София

Иля, това не е дневен серум,а по скоро дневен крем.Мазен е и то доста,определено е за суха кожа.Ти мисля че си с такава и може би ще ти действа добре.
Аз го ползвах през зимата и понеже съм със смесена кожа ми мазнееше.Изчаквах го около 10мин. и остатъка попивах със салфетка.Сега го мажа на шията и деколтето.Хубав е крема и цената му в момента е повече от добра.

Да, в горният пост съм обяснила за кремчето.  Wink

Celebre, много мерси за инфото, а някакъв ефект имаше ли, пише, че изглажда, заличава бръчици ?  Thinking

# 155

Да, в горният пост съм обяснила за кремчето.  Wink

Celebre, много мерси за инфото, а някакъв ефект имаше ли, пише, че изглажда, заличава бръчици ?  Thinking

Честно да ти кажа не видях някакво изглаждане.То аз и нямам някакви дълбоки бръчки за изглаждане, но единственият ефект според мен е мека и добре подхранена кожа.

# 156
А да попитам промоцията с пудрата на Ланком докога е?
продължавам да питам

# 157
  • София
продължавам да питам

Ааа не знам, ама докато се туткате, аз вече две поръчах.  Laughing

# 158
продължавам да питам

Ааа не знам, ама докато се туткате, аз вече две поръчах.  Laughing
Сигурно е докато не сменят на 30 Юли, но ще се свърши скоро. Като гледам как се поръчва. Била много добра. Аз си я взех, въпреки че сега имам други пудри. Peace
И аз съм за две отделни теми.

# 159
  • София

Честно да ти кажа не видях някакво изглаждане.То аз и нямам някакви дълбоки бръчки за изглаждане, но единственият ефект според мен е мека и добре подхранена кожа.

Мерси, Celebre !   bouquet

# 160
  • София
Момичета, имам въпрос за пудрата на Ланком

Наистина ли блясъка е само в горния слой, само филм, а под него си е тъмна пудра, която не блести и е по-скоро като руж?
Една колежка е ходила да я гледа и каза, че не била цялата такава блестяща  newsm78

# 161
Не знам къде я е гледала, аз не е намерих никъде.newsm78Сигурно не е толкова блестяща надолу. Да кажат момичетата които я използват.

# 162
Аз не знам за "пудрата с палмичките"  Joy как е, но си купих миналата година лимитираната серия сенки на YSL в жълто и синьо /ако се сещате/ и като ми се изтри горния пласт и станаха много гадни  Tired Не се притеснявайте бронзиращата пудра си е бронзираща и под горния пласт.

Аз пък май ще се развеждам със САСА-та. Днес отново мейл за върната поръчка. Онзи ден жените от пощата ми извадиха от м.Март извлечения за пратките и пратка нямаше за мен. Сега започвам едно разследване и ще ги карам да ми платят в продукти за нанесени психо щети  newsm78 Направоооо много гневен мейл съм измислила  Mr. Green Дано го преведа правилно и без грешки на английски  Joy

# 163
Аз не знам за "пудрата с палмичките"  Joy как е, но си купих миналата година лимитираната серия сенки на YSL в жълто и синьо /ако се сещате/ и като ми се изтри горния пласт и станаха много гадни  Tired Не се притеснявайте бронзиращата пудра си е бронзираща и под горния пласт.

Аз пък май ще се развеждам със САСА-та. Днес отново мейл за върната поръчка. Онзи ден жените от пощата ми извадиха от м.Март извлечения за пратките и пратка нямаше за мен. Сега започвам едно разследване и ще ги карам да ми платят в продукти за нанесени психо щети  newsm78 Направоооо много гневен мейл съм измислила  Mr. Green Дано го преведа правилно и без грешки на английски  Joy
Пиши, пиши да им дойде акъла Joy

# 164
  • Mostly in my mind
За колко време ви идва поръчката от Ягодката, момичета?

Общи условия

Активация на акаунт