Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 168
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
 Vi4ito, и аз искам отделна тема... Close

# 136
  • София

Искам отделна тема!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green #Cussing out

Извинявам се на всички за ОФФА, но не се стърпях!

И аз не спирам да мрънкам за отделна тема.  cry

# 137
да, и аз..........

# 138
  • Варна
в следващата тема за ягодка можем да пуснем анкета за разделянето на темата, за да се види кой какво иска и ако има повече ЗА да се говори с когото трябва Whistling

# 139
  • София
в следващата тема за ягодка можем да пуснем анкета за разделянето на темата, за да се види кой какво иска и ако има повече ЗА да се говори с когото трябва Whistling

Няма смисъл от анкета.... всички сме ЗА.. много ясно.  Sunglasses

Не се сещам само, какво бяха отговорили на Илияна относно предложението, една тема да е в подфорума" На пазар ".  Thinking

# 140
  • Варна
Проблемите или обсъждането на продуктите трябва да е в на пазар  Thinking или и двете може би...
а ако има анкета черно на бяло ще имаме доказателства, че всички искаме 2 теми  Mr. Green
...все ми е едно...само да ги разделят пак  Whistling

# 141
То сигурно и там е имало супер спам, за да обединят темите.
Иначе аз съм ЗА  Peace

# 142
  • София
И аз подкрепям искането за 2 отделни теми..........май анкетата вече негласно започна  Mr. Green

# 143
Ето го: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40722&goChar=C Много любим аромат Flutter
А някой поръча ли си Aqua Fusion Continuously Infusing Moisture Cream-Gel на Lancome от Special Purchase? Интересува ме срока на годност  Rolling Eyes

Аз го получих дава ми  07 - 2007 г и наистина е хубав поне от две нанасяния съм доволна попива бързо .
на моето показва 28. 4. 2005 и не ми харесва, идва ми тежък Tired

# 144
С две теми беше просто чудесно, дано позволят да направим още една  Praynig

# 145
  • София
Ето го: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40722&goChar=C Много любим аромат Flutter
А някой поръча ли си Aqua Fusion Continuously Infusing Moisture Cream-Gel на Lancome от Special Purchase? Интересува ме срока на годност  Rolling Eyes

Аз го получих дава ми  07 - 2007 г и наистина е хубав поне от две нанасяния съм доволна попива бързо .
на моето показва 28. 4. 2005 и не ми харесва, идва ми тежък Tired

И на моето кремче срока е 2005 и нещо не съм очарована.........имам чувството, че ми лепне на лицето след като се намажа.....може и от годността му така да се получава  Rolling Eyes

# 146
  • София
И аз искам отделна тема, понеже имам въпрос за поръчката с кредитна карта...Все пак ще питам, защото не се знае ще има ли скоро 2-ра тема. Как е по-изгодно да се поръчва , с кредитна карта или чрез Фема? И има ли % оскъпяване ако се поръчват парфюми и се плаща с кр. карта, защото при Фема има Thinking  Досега само чрез тях съм поръчвала.

# 147
А да попитам промоцията с пудрата на Ланком докога е?

# 148
  • София
И аз искам отделна тема, понеже имам въпрос за поръчката с кредитна карта...Все пак ще питам, защото не се знае ще има ли скоро 2-ра тема. Как е по-изгодно да се поръчва , с кредитна карта или чрез Фема? И има ли % оскъпяване ако се поръчват парфюми и се плаща с кр. карта, защото при Фема има Thinking  Досега само чрез тях съм поръчвала.

По-изгодно е ако си правиш сам поръчките /с кредитна карта/.........по този начин след всяка поръчка ползваш по-голям процент отстъпка, докато чрез посредник неможеш да се възползваш от тази екстра. По другия въпрос с оскъпяването, да за парфюмите има 10% отгоре  Peace

# 149
  • София
Някой тества ли вече дневното серумче на Juvena Thinking

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=47909&CatgId=1

Общи условия

Активация на акаунт