Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 334
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 300
Имате ли впечатления от намалените червила на Ести? Praynig

# 301
Момичета вие кога поръчахте пудрите  ooooh!,аз на 01,07 и все още ги няма в Руските пощи  Rolling Eyes?!

# 302
За протокола: Манията и на мен ми е отказана Peace

# 303
  • София
Здравейте!
Имам един въпрос: Могат да ли да се поръчат продукти на ТhеBodyShop от някои от тези сайтове?  newsm78
не за съжаление
и на мен за манията веднага ми дръпнаха парите.
само да не ги пуснат и с този сайт ще се развеждам  Joy
аз поръчах освен Манията още два, и веднага ми дръпнаха парите за всичките, но днес ми пишат, че Манията няма да ми я пратят, а само другите #Cussing out А поръчката правих на 30.06 и тогава ми взеха и парите...сега щели да ги връщат...аз парфюма си искам #Cussing out И аз може да се разведа с тях, първа и последна поръчка

и на мен са ми писали, че ще  ми ги върнат....много се извиняват, но е out of stock....#Cussing out
повече нищо няма да поръчвам от там....

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 10:01 от biba_456

# 304
Оф, как ни подведоха всички с тая Мания #Cussing out
Кодовете с RD направо в БГ пощи се проверяваха нали?

# 305
  • Варна
привет, даите идея за добър ексфолиант за тяло (за мазна кожа) ако може и линк Embarassed

Ето, тук доста е писано
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277841.0

# 306
Моята Мания поръчана от Ягода вече е в Швеция, а тази от Бютив предполагам е отказана, но аз нали не получавам никакви мейли от тях,  така или иначе няма да повторя поръчка, та не е болка за умиране, жалко само,ч е приятелката ми остана без парфюм.

# 307
Моята Мания поръчана от Ягода вече е в Швеция, а тази от Бютив предполагам е отказана, но аз нали не получавам никакви мейли от тях,  така или иначе няма да повторя поръчка, та не е болка за умиране, жалко само,ч е приятелката ми остана без парфюм.
Кога пусна поръчката си за парфюма ?

# 308
ходих да мириша днес Happy-то  и нещо не ми допадна хич , а заради цената се бях засилила да го купувам.Мирише ми на треви,зелен чай  и нещо кисело има в него .Но за сметка на това си взех гелчето на Ланком от намаленията и е страхотно.Попива веднага и кожата остава наистина хидратирана и много гладка след това.

п.п. Сега даже виждам,че вече не е намален парфюма

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 12:27 от emily_ska

# 309
Кога пусна поръчката си за парфюма ?

Ако питаш за Ягода, на 30.06

# 310
Днес или утре ще поръчвам,но забравих,чрез кои сайтове освен Фема може да се поръча. Rolling Eyes

# 311
Днес или утре ще поръчвам,но забравих,чрез кои сайтове освен Фема може да се поръча. Rolling Eyes

На 1ва страница ги има изброени

# 312
По повод съмненията, че никой няма да получи Мания, поръчана от Бютив - сега виждам, че моята вече в БГ. Така че явно е било въпрос на ранно поръчване  Peace

# 313
В Ягодката има ли продукти за коса на Клиник,че нещо не мога да ги открия? Rolling Eyes

# 314
ходих да мириша днес Happy-то  и нещо не ми допадна хич , а заради цената се бях засилила да го купувам.Мирише ми на треви,зелен чай  и нещо кисело има в него .Но за сметка на това си взех гелчето на Ланком от намаленията и е страхотно.Попива веднага и кожата остава наистина хидратирана и много гладка след това.

п.п. Сега даже виждам,че вече не е намален парфюма
Sickпък аз по описание си го представих -цитросово -плодов  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт