Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 354
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Имам един въпрос: Могат да ли да се поръчат продукти на ТhеBodyShop от някои от тези сайтове?  newsm78

# 226
Здравейте!
Имам един въпрос: Могат да ли да се поръчат продукти на ТhеBodyShop от някои от тези сайтове?  newsm78
не за съжаление
и на мен за манията веднага ми дръпнаха парите.
само да не ги пуснат и с този сайт ще се развеждам  Joy

# 227
Здравейте!
не за съжаление
и на мен за манията веднага ми дръпнаха парите.
само да не ги пуснат и с този сайт ще се развеждам  Joy
аз поръчах освен Манията още два, и веднага ми дръпнаха парите за всичките, но днес ми пишат, че Манията няма да ми я пратят, а само другите #Cussing out А поръчката правих на 30.06 и тогава ми взеха и парите...сега щели да ги връщат...аз парфюма си искам #Cussing out И аз може да се разведа с тях, първа и последна поръчка

# 228
  • Бургас
и моята поръчка е от 30 юни, но не са си взели парите. Имам два имейла, един потвърждение и един order updatе, но нямам такинг номер  newsm78 това означава ли че няма да ми я пуснат  Rolling Eyes

не съм поръчала Манията, а един друг който се изчерпа точно 5 мин след поръчката ми

# 229
Някой вече пробвал ли е пудрата на Ланком? Hug
Назад се коментира пудрата много. Чакаме я живот и здраве.

# 230
Най-сетне от Бютив ми пуснаха поръчката, получих тракинг номер, но.....без Манията Confused Много съм разочарована, нямало в наличност като съм поръчвала, дрън, дрън, и на следващия ден имаше... Tired
И при мен е така Sad
И какво ще се окаже сега ,че никой май няма да си получи Манията поръчана от Бютив  Mr. Green
Не е честно, и аз си искам парфюма.

# 231
Най-сетне от Бютив ми пуснаха поръчката, получих тракинг номер, но.....без Манията Confused Много съм разочарована, нямало в наличност като съм поръчвала, дрън, дрън, и на следващия ден имаше... Tired
И при мен е така Sad
И какво ще се окаже сега ,че никой май няма да си получи Манията поръчана от Бютив  Mr. Green
Не е честно, и аз си искам парфюма.
аз току-що им написах гневно писмо Mr. Green Искам си парфюма и това е! То ще излезе, че само е било лъжлива реклама, и че изобщо не е имало парфюм на такава цена! Аз като поръчвах имаше още 100 бройки някъде

# 232
  • София
Момичета, някакви отзиви за тези неща на OPI, изглеждам ми много готино.  Crazy

http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102934504001

http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/searchProduct.jspa?cate … ductLineId=112973

# 233
  • Варна.....
Второто даже и не мога да рабзера за какво е,
но имаче наистина изглеждат добре.

# 234
  • София

И аз не разбрах точно, за тяло ли е, за крака и ръце ли ?  Thinking

# 235
току що взех аква фюжъна на ланком заедно с едни сенки на пиер карден и 1 травел сет на ЕЛ със сенли глос,червило спирала и кремче,няколко молива и део на томми хилф.Доволна съм от всичко. #Cussing out АМА ОЩЕ МЕ Е ЯД ЗА МАНИЯТА................

# 236
  • Варна.....

Всъщност и в описанието нищо не пише, освен някой който вече го е поръчвал да каже за какво иде реч.

# 237

Всъщност и в описанието нищо не пише, освен някой който вече го е поръчвал да каже за какво иде реч.
аз мислех, че е боди лосион newsm78 Даже мислех да го поръчам newsm78

# 238
  • Варна
току що взех аква фюжъна на ланком заедно с едни сенки на пиер карден и 1 травел сет на ЕЛ със сенли глос,червило спирала и кремче,няколко молива и део на томми хилф.Доволна съм от всичко. #Cussing out АМА ОЩЕ МЕ Е ЯД ЗА МАНИЯТА................
От 10-ти клон ли ги взе  Grinning видях там 2 разпечатани кашончета
Аз ходих да си взема парфюма,странно че козметиката от същата поръчка още я няма  Confused

# 239
От 10-ти клон ли ги взе  Grinning видях там 2 разпечатани кашончета
Аз ходих да си взема парфюма,странно че козметиката от същата поръчка още я няма  Confused
ДА от там Joy

Общи условия

Активация на акаунт