Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 291
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 405
Момичета,нещо не успявам да се справя със сайта на Швейцарските пощи  Embarassed и в двете полета ли се въвежда номера  ooooh!...И още нещо -възможно ли е без да се появи там,парфюма да се появи в БГ пощи  ooooh!

# 406
Парфюмите ми от Бютив вече са в БГ Party

# 407
Dark Passion -за колко дни ти дойдоха?
 silvanapei - парфюмите от ягодка вече не минават от там.Сега са през Швеция и направо се появяват в бг пощи

# 408
 silvanapei - парфюмите от ягодка вече не минават от там.Сега са през Швеция и направо се появяват в бг пощи
на 30.06 ги поръчах, на 4.07 ми пуснаха поръчката и днес е в София

# 409
Получих Emerald dream и страшно ми допада Grinning ,както всички парфюми на ЕЛ много свеж и траен.

# 410
Момичета,влюбих се в този глос на Герлен,но нещо не ми се дават 40 долара. Rolling Eyes
Някоя ат вас пробвала ли го е?Заслужава ли си?

Според мен не си заслужава. Peace

# 411
Получих Emerald dream и страшно ми допада Grinning ,както всички парфюми на ЕЛ много свеж и траен.
Този без опаковка от 35 долара ли взе? И аз гополучих-поръчах го на сляпо-хубав е,но аз за подарък го поръчах и сега умувам как да го подаря без опаковка ooooh!

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 15:07 от Наоми

# 412
Heart EyesБЛАГОДАРЯ,наистина -тази сутрин е пристигнал в Бг   bouquet

# 413
този без опаковка от 35 долара ли взе? и аз гополучих-поръчах го на сляпо-хубаве,но аз за подарък го поръчах.сега умувам как да го подаря без опаковка ooooh!
Да,същият е.

# 414
  • София
ейй, пуснали са ми мейл с новите им продукти...обаче сайта не се отваря

# 415
  • София

При мен се отваря.  Peace

# 416
Момичета, имам поръчки от Ягодата от 2-ри и от 4-ти, които още ги няма в руските пощи. При вас как е положението с тези дати?

# 417
  • Mostly in my mind
Момичета, имам поръчки от Ягодата от 2-ри и от 4-ти, които още ги няма в руските пощи. При вас как е положението с тези дати?
Моята е от 3-ти и също я няма в руските. Ама при мен май е нормално. Предният път додйе за 30 дни...така че съм свикнала. Даже ще се учудя, ако вече са в руски Laughing

# 418

И при мен цял ден  не се отваря newsm78

# 419
 SadПолучих 'Търнараунд"15мин.-който според калкулатора е произведен 11.05г-две и половина годишен-да се притеснявам ли и  колко беше средно срока на Клиник-продуктите от бялата козметика Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт