Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 290
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 420
SadПолучих 'Търнараунд"15мин.-който според калкулатора е произведен 11.05г-две и половина годишен-да се притеснявам ли и  колко беше средно срока на Клиник-продуктите от бялата козметика Rolling Eyes
Моят преди време като дойде беше с лепенка върху цифрите, а като я отлепих отдолу беше изрязано. #Crazy
Но я ползвам, не ми изглежда да и има нещо.

# 421
  • София
Някой случайно да знае, как мирише този мъжки парфюм и дали е траен ?  Thinking
Имам предния вариант, но това явно е някакъв нов, летен.  Flutter
Много ме съблазнява.  Crazy

# 422
 Peacedolores    bouquet  bouquet  bouquet-ще мажа Laughing

Иля -преди два дни ходих да го тествам-и на мен и на съпруга ми много ни хареса.Някакъв наистина по-лек вариант на тъмния е но не бих могла да ти го обясня "цветно"-някак ми напомня на емпорио на А-сивия ThinkingНо понеже тествахме и мъжкия Хипноз на Ланком-всичко друго избледня пред него Crazy-а аз съм фенка и на лицето на парфюма Wink

# 423
  • София
Получих си  Armani Mania и Chanel 19  Party много съм доволна  Flutter

# 424
Момичета получих си поръчката от ягодка и съм страшно разочарована.
Първо ето този крем http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=41741&goChar=E  като му проверих годността ми излиза 12.2005 г. и като си мазнах малко  мирише гадно.Околоочния крем-09.2006г,незнам не е ли малко старичък?.Освен това на картинката този продукт изглежда така /и преди съм го ползвала и винаги е бил с опаковка като на картинката/  http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=37741&goChar=E а пък сега получих такъв с златна капачка??!Недоумявам-имам чувството че се набалбуках с некакви ментета много яко.
За първи път направих поръчка чрез евро уоман и с какво желание пък то какво излезе...Как трябва да постъпя-поне този разваления да мога да сменя.На ягодка ли да пиша,на евро уоман ли?Дали ще ми сменят кремовете или парите да ми върнат?Как се процедира?Направо ми се реве....

# 425
МоРсКа СиРеНа пиши на Евро уомън.
Обикновено срока на годност е 3години ,но този разваления сигурно ще ти го сменят.

# 426
  • София

Иля -преди два дни ходих да го тествам-и на мен и на съпруга ми много ни хареса.Някакъв наистина по-лек вариант на тъмния е но не бих могла да ти го обясня "цветно"-някак ми напомня на емпорио на А-сивия ThinkingНо понеже тествахме и мъжкия Хипноз на Ланком-всичко друго избледня пред него Crazy-а аз съм фенка и на лицето на парфюма Wink

teo_71 , и Булгарито и Ланком ще тествам непременно. Обожавам дървесни миризми, къдър, бял мускус, дано и тези парфюми да са нещо подобно. Мерси !  Hug

# 427
 PeaceПиши веднага на евроумън и на ягидка паралелно-разочровано и прочуствено Wink-заменят или връщат венага Hug

# 428
Не виждам нови намаления. Дайте линк, ако обичате. Hug

# 429
Моля ви дайте ми предложение за хубав фон дьотен. На коя марка да се спра не знам.

# 430
Момичета, имам поръчки от Ягодата от 2-ри и от 4-ти, които още ги няма в руските пощи. При вас как е положението с тези дати?
Моята с дата 02,07- мина руските пощи и сега я чакам в БГ  Simple Smile

# 431
  • Mostly in my mind

Преди няколко месеца го видях като избирах един подарък. Като миризма е свежо, но на мен лично не ми харесва, защото е прекалено свеж, прекалено е слаба миризмата. Не ми допада особено за мъжка миризма. Мисля си, че и няма да е траен особено много.

# 432

Тествах го в Бюти зоната, не ми харесва, мирише ми на един антицелулитен крем на Орифлейм, който съм ползвала преди години, но това все пак е въпрос на вкус.

# 433
Получих си  Armani Mania и Chanel 19  Party много съм доволна  Flutter

Манията от Бютив ли я получи?

# 434
Моля ви дайте ми предложение за хубав фон дьотен. На коя марка да се спра не знам.

Сега тествам този : http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=28879&goChar=E , със сигурност ще го купя!
Добра покривност, много естествено стои ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт