Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 296
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 435
  • Paris
Моля ви дайте ми предложение за хубав фон дьотен. На коя марка да се спра не знам.
ФДТ на Диор са добри, зависи с каква кожа си и какъв ефект търсиш.

# 436
  • Варна
Сега тествам този : http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=28879&goChar=E , със сигурност ще го купя!
Добра покривност, много естествено стои ! Peace

и аз си го купих онзи ден...наистина е доста добър...хем покривен, хем естествен  Crazy

# 437
  • Плевен
Здравейте,момичета Simple Smile Ще ми кажете ли какво точно искат ,за да ми върнат парите An amount of $15.90 USD has been immediately credited to your account. Please note that credit card companies tend to take longer to show a credit than they do a charge, but the credit will be posted to your account by your credit provider within 21 working days. . НЯма да си получа Манията,защото бил out of stock сега,нищо,че като го поръчвах имаше повече от 100 бр. ooooh!

# 438
  • Варна
нади_миши, ами нищо не искат...казват ти, че са ти превели сумата, но те предупреждават, че понякога това отнема повечко време...и до 21 работни дни ще можеш да разполагаш с паричките си  Crazy ...с 2 думи не се притеснявай  Grinning

# 439
 Peace нади_миши -Добре дошла в клуба Crazy-аз получих същото след като метнах 3 броя в кошницата-получих"конгретилейшън"за пазара и статус на приготвяне на поръчката-имаша 200 броя-и след като успях да се нахваля наляво и дясно за "удара' Twisted Evil-получих това Cry-само ентусиазма остана за 2 дена и още две излъгани девойки около мен Sad

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 08:41 от teo_71

# 440
  • Плевен
jorjeta , благодаря ти  bouquet
teo_71 ,много ме е яд и мен. Нямаше ме 7 дни и те ме изненадали "приятно". Пратили са ми мейл,че следващата ми поръчка ще е с още 5 % отстъпка, за извинение.

# 441
jorjeta , благодаря ти  bouquet
teo_71 ,много ме е яд и мен. Нямаше ме 7 дни и те ме изненадали "приятно". Пратили са ми мейл,че следващата ми поръчка ще е с още 5 % отстъпка, за извинение.
и аз имам писмо с такава отстъпка само дето не разбрах как да я ползвам?

# 442
  • София
Момичета, имам поръчки от Ягодата от 2-ри и от 4-ти, които още ги няма в руските пощи. При вас как е положението с тези дати?
Моята от 3 юли вчера излезе в руските пощи.

# 443
  • Габрово
И моята поръчка беше от 3 юли и се появи вчера в руските пощи Peace
А можете ли да ми препоръчате някакъв лосион или спрей за тяло, който хем да хидратира, хем да е слънцезащитен с над 15-20 фактор за ежедневна употреба  newsm78

# 444
  • Плевен
Dark Passion ,aз доколкото разбрах трябва да им пишем на посочения мейл преди да поръчаме.

# 445
  • Mostly in my mind
И моята се появи в руски. Беше от 3-ти юли поръчката.  Peace

# 446
Момичета получих си поръчката от ягодка и съм страшно разочарована.
Първо ето този крем http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=41741&goChar=E  като му проверих годността ми излиза 12.2005 г. и като си мазнах малко  мирише гадно.Околоочния крем-09.2006г,незнам не е ли малко старичък?.Освен това на картинката този продукт изглежда така /и преди съм го ползвала и винаги е бил с опаковка като на картинката/  http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=37741&goChar=E а пък сега получих такъв с златна капачка??!Недоумявам-имам чувството че се набалбуках с некакви ментета много яко.
За първи път направих поръчка чрез евро уоман и с какво желание пък то какво излезе...Как трябва да постъпя-поне този разваления да мога да сменя.На ягодка ли да пиша,на евро уоман ли?Дали ще ми сменят кремовете или парите да ми върнат?Как се процедира?Направо ми се реве....
Няколко от продуктите, които получих от ягодка бяха доста стари. веднага им снимах кодовете, изпратих им снимки с молбата да ми върнат парите.първият път ми ги върнаха след няма и три дни, вторият път се възпротивиха и ми казаха да им ги изпратя по пощата-естествено им казах, че това за мен е невъзможно и искам компенсация, след като логото им е, че продуктите са пресни като ягодка Thinking нека бъдат такива.върнаха ми парите и от тези продуктити.бъди настоятелна и си търси правата.като гледам си си в правото с продукти от 2005 и то за лице.успех   bouquet

# 447
Моля ви дайте ми предложение за хубав фон дьотен. На коя марка да се спра не знам.
за каква кожа искаш фон дъо тен  Blush

# 448
  • София
някой пробвал ли е това - http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=81085&CatgId=17, да даде отзиви

# 449
  • София
Момичета, мерси за отзивите за парфюма !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт