Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 142
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 585
Иля, имам спомени че си беше поръчала на Biotherm - Celluli Choc. Остана ли доволна?  bouquet

# 586
  • София
Иля, имам спомени че си беше поръчала на Biotherm - Celluli Choc. Остана ли доволна?  bouquet

Да, страшно съм доволна, но го комбинирах и с движение, правилно хранене и много вода.  Flutter

# 587
  • Варна

Мел как да разбирам отзивите ти за него - добър ли е?
Тъй като моято кожа е суха и ми идва малко като водичка(очаквах да е по мазен),това са ми първите впечатления.Иначе предпазва добре  Peace

# 588
  • София

Да, страшно съм доволна, но го комбинирах и с движение, правилно хранене и много вода.  Flutter

преди малко го поръчах...дано наистина да има ефект

# 589
  • София

Има, има, много е хубав.  Wink

# 590
Няма да скрия разочарованието си от Total Body Lift на Clarins - антицелулитен крем-гел. Crossing Arms

Всъщност изненадващо за мен работа ми върши антицелулитен на Avon (каталожна козметика). Peace

# 591
  • София

Има, има, много е хубав.  Wink

аз отдавна се каня да поръчам новия им антицелулитен...но всеки път се зарибявам по някакви други оферти и ми свършват парите...
ще го пробвам този да видим...

# 592
аз
Няма да скрия разочарованието си от Total Body Lift на Clarins - антицелулитен крем-гел. Crossing Arms

Аз пък от Биотерм Sad В началото си мислех, че има някакъв ефект, но уви...2 опакаковки изхабих и не ме впечатли. Дано на вас помогне, момичета, все пак всичко е индивидуално.

# 593
  • София

Аз пък от Биотерм Sad В началото си мислех, че има някакъв ефект, но уви...2 опакаковки изхабих и не ме впечатли. Дано на вас помогне, момичета, все пак всичко е индивидуално.

Да, всичко си е до кожа.  Confused

Ще дам пример с моя случай.

Започнахме да се мажем едновременно с моя приятелка с антицелулитния лосион на Биотерм.
Тя ходеше на фитнес, хранеше се предимно с месо, яйца ( НВД ), не пие вода.
Аз не спортувах, но се движих много пеша, хранех се почти само със зеленчуци, плодове и риба и пиех мноооого вода.

В резултат, при приятелката ми никакъв ефект.  Tired
А аз отслабнах и нямам абсолютно никакъв целулит.  Whistling

Наистина явно всичко си е индивидуално.

# 594
  • София

Да, всичко си е до кожа.  Confused

Ще дам пример с моя случай.

Започнахме да се мажем едновременно с моя приятелка с антицелулитния лосион на Биотерм.
Тя ходеше на фитнес, хранеше се предимно с месо, яйца ( НВД ), не пие вода.
Аз не спортувах, но се движих много пеша, хранех се почти само със зеленчуци, плодове и риба и пиех мноооого вода.

В резултат, при приятелката ми никакъв ефект.  Tired
А аз отслабнах и нямам абсолютно никакъв целулит.  Whistling

Наистина явно всичко си е индивидуално.

Laughing и аз не ходя на фитнес и не ям месо....
целулит нямам много, но стрии...просто няма отърване

# 595
  • София

А защо не си поръча нещо против стрии, не за целулит ?

# 596
  • София

защото не вярвам, че ще има някакъв ефект...моите са много стари...още първи курс студентка като бях няпълнях рязко и после рязко свалих 8кг.  Cry сега се мажа с бебешко олио

# 597
  • Варна,морето ...
Спирата на Диор е на съблазнителна цена, иначе аз си харесах това: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=74758&CatgId=19 Дали щее добро?  Thinking

Нормално хидратиращо кремче за млада кожа.
а става ли за суха кожа

# 598
Тия от Ягода са се побъркали покрай истерията с Манията.
Поръчах я, дойде ми, даже на море я водих, а те са ми пратили мейл, че ще ми върнат парите  Shocked

# 599
  • София

защото не вярвам, че ще има някакъв ефект...моите са много стари...още първи курс студентка като бях няпълнях рязко и после рязко свалих 8кг.  Cry сега се мажа с бебешко олио

Аха, ясно.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт