Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 125
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 600
Тия от Ягода са се побъркали покрай истерията с Манията.
Поръчах я, дойде ми, даже на море я водих, а те са ми пратили мейл, че ще ми върнат парите  Shocked
супер, прибирай парите  Joy

# 601
  • София
Поръчах я, дойде ми, даже на море я водих, а те са ми пратили мейл, че ще ми върнат парите  Shocked
супер, прибирай парите  Joy

Joy Joy Joy

# 602
В сайта бг пощи ми излиза това за поръчка от ягодка
Local Date and Time         Country         Location                      
14.7.2008 г. 07:10:00     SWEDEN    STOCKHOLM UTRIKES
 значи ли това, че е пристигнала  или е още на път  newsm78
Простете питането ми ама за 1 път виждам това, досега на мястото на Швеция  при предишни мои поръчки  си пишеше България.Благодаря    bouquet

# 603
  • Варна
Простете питането ми ама за 1 път виждам това, досега на мястото на Швеция  при предишни мои поръчки  си пишеше България.Благодаря    bouquet

Това означава ,че е тръгнала от Швеция и до 2 дни ще е в София и ще ти се появят още 2 реда  Peace

# 604

На мен инфо на сайта на бг пощи ми излиза само когато пратката ми е вече в Бг.
Явно са се обновили Mr. Green

# 605
 мел   bouquet 
Ами и на мен така ми излизаше досега затова се видях в чудо каква е тая новост  Grinning
А това от Саса е на изгодна цена поне за мен ,че тук са по 5,50минимум обаче не съм го ползвала и се чудя стик  ли е или рол он?

# 606
какво ще кажете за тези червила на Версаче http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=30970&CatgId=19 Hug

# 607

за тези на Версаче в гилзите тук често се пише,че са от стари колекции
възможно е и тези да са такива

# 608
  • Габрово
Момичета, английският ми не е много добър, моля ви, помогнете ми да напиша едно прочувствено и разочаровано писмо до Ягодка: в последната пратка, която получих два от продуктите са доста стари - единия 01.2005, а другия 04.2005 г.  Shocked Става дума за кремчета за лице и не ми се иска да ги изхвърлям просто така - или да ми изпратят нови и пресни, или да ми върнат парите Crossing Arms

# 609
Пристигна ми Хепито, много ми хареса Heart Eyes Обаче бях поръчала и един Anais Anais - ужас, не е моя аромат, много тежък Sick

# 610
  • София
И аз съм така поръчах 4мании и ми пишат мейли за 3те, че ще ми връщат по 13долара на поръчка  newsm78 #Crazy

# 611
И аз съм така поръчах 4мании и ми пишат мейли за 3те, че ще ми връщат по 13долара на поръчка  newsm78 #Crazy
Ами ,честита ви далаверка  Mr. Green

# 612
  • Стара Загора
 Simple Smile Някой може ли да ми каже мнение за тази пудра на Кларинс - добра ли е и цвета дали няма да е много светъл  newsm78 В сайта им изобщо не ги откривам, да не би да са с изтекъл срок?

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55976&goChar=C

Трябва ми пудра до 30 лева за една приятелка, приемам и други предложения  Hug

# 613
Аз я използвам тази пудра на Кларинс,много съм доволна.Май старичка илизаше,но за декоративната запечана козметика това не кой знай какъв проблем Wink

# 614
  • Бургас
Момичета, преди време доста от вас бяха поръчали Celluli-choc на Biotherm - http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55444&CatgId=19.
С изтекъл срок на годност ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт