Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 125
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 645
Само да добавя, че аз имам All about eyes rich и съм доволна, не ми люти и не ми текат сълзи.  Моят си го взех от магазина на Витошка.  Което потвърждава теорията на Мими, че на тези от Ягодка нещо им има

# 646
Момичета, преди време доста от вас бяха поръчали Celluli-choc на Biotherm - http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55444&CatgId=19.
С изтекъл срок на годност ли беше?

аз не съм го проверявала за срока, но си е ок. дори забелязвам вече видим ефект  Party

р.р. проверих го- 11.09.2006 излиза. според мен не е стар.

# 647
  • Варна
Само да добавя, че аз имам All about eyes rich и съм доволна, не ми люти и не ми текат сълзи.  Моят си го взех от магазина на Витошка.  Което потвърждава теорията на Мими, че на тези от Ягодка нещо им има

а това, че моят крем е от ягодка и също не ми текат сълзи, и не ми люти, и си го използвам не я ли опровергава теорията на Мими  Crazy

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 13:26 от jorjeta

# 648
  • Плевен
Aз имам All about eyes rich  от Ягодка,нормален,не от тези без кутия. Нямам никакви проблеми вече 2 месеца. Моя е гладък и не чисто бял,а леееко жълтее или и аз не знам точно какъв е нюанса.
Този от магазина как изглежда?

# 649
  • Пловдив
Да похваля ягодките - парфюма, който поръчах се беше излял, сигурно една трета от него. Писах им и снимки пратих, след половин час ми отговориха, че ще ми изпратят друг и се извиняват
Вече е тръгнал дори  Party

И друго да ви питам:
След колко време пощите връщат пратката ако е непотърсена?
Заминавам за три седмици и се притеснявам да не ми върнат колетчето за толкова време  Rolling Eyes
Fragrancex-a много се забави, вече 20 дни го чакам...

# 650
  • Варна
нещо от сорта на 2 седмици ми се върти в главата   Thinking

# 651
Fragrancex-a много се забави, вече 20 дни го чакам...
аз в петък пуснах поръчка и още статуса е Processing Tired Снощи им писах писмо и ми казаха, че до 1 работен ден щели да я пуснат ама още си е процесинг...

# 652
...И друго да ви питам:
След колко време пощите връщат пратката ако е непотърсена?
...

20 дни, но не съм сигурна работни или календарни.

Не можеш ли да оставиш пълномощно на някого?

# 653
мими23 моля те дай мнение за тази пудра http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=78287&goChar=G.От доста време искам да си я поръчам но не знам кой цвят да взема-№2 или №3.Аз съм със светла кожа.В момента ползвам пудра на Ланком №3.

# 654
  • Пловдив

20 дни, но не съм сигурна работни или календарни.

Не можеш ли да оставиш пълномощно на някого?

Досега използвах пълномощното, което е на гърба на бележката от пощата и така ми го вземаха.
Ако е 20 работни ме устройва, ще питам на място за по-сигурно, може пък и да е пристигнала случайно.

Благодаря!

# 655
Ivsen, в пощите освен пълномощното /ако не е нотариално заверено/
искат и лична карта.Само ако е нотариално заверено - не искат лична карта
Peace

# 656
  • Пловдив
Peace
Ами аз пиша отзад на бележката, която пристига име, адрес и лична карта на приятеля ми, подписвам се и той взема колета с неговата си лична карта. Вземат и някаква такса в такъв случай  Wink

# 657
Аз пък поръчах на 9 юли козметика и сега проверих тръгнала е чак на 11, а аз я търся вече в Руските пощи. Май доста ще има да чакам.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 14:37 от dolores

# 658
На дъното имаше някаква лепенка, която аз махнах точно за да видя дали няма отпечатан код под нея. Но нямаше....иначе ми изглежда, че си е в ред крема, но пък ми е странно защо са му изрязали кода....
А искам да ви попитам да ми препоръчате четка, с която да си слагам тази пудра ... Сутринта си сложих с четката, с която си слагам руж /Better/, но нищо не личи, като че ли ми трябва някоя по-мека ли...не знам....препоръчайте ми някаква

аз също опитвах с четка, но с неговата си гъбка е най-добър резултатът

# 659
  • София
Peace
Ами аз пиша отзад на бележката, която пристига име, адрес и лична карта на приятеля ми, подписвам се и той взема колета с неговата си лична карта. Вземат и някаква такса в такъв случай  Wink

спазвате ли изискването за не повече от 3 пълномощни...

Общи условия

Активация на акаунт