Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 55 916
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна,морето ...
момичета търся съвет.Искам крем за лице,овлажняващ, но и да изравнява тена.Кожата ми е нормална,към суха.29 годТенкс предварително на тези които ще ми отговорят   bouquet
аз ползвам ето този
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=24242&goChar=H

# 1 021
# 1 022
  • София

Ползвала ли си го?Търся някакви отзиви за него.

Търся си също крем, който премахва петна.От лентичките за мустачките и от лазера ми е останала една тъмна линия над горната устна и не мога с нищо да я махна.Ако някои знае крем ,който би ми помогнал , ще съм много благодарна да сподели опит

# 1 023
Zookey ,сега много се чудя за пудрата за коса.Моята е естествена ,тъмно кестенява.Според теб коя трябва да взема,черната ли? И още да те питам, дали изсушава косата,че мойта е суха по дължината,а само в корените се омазнява.  Hug

# 1 024
Момичета на 15 юли пратката ми е влязла в България но нямам още известие да си я получа.При някой случвало ли се е такова закъснение че нещо ми е притеснено?

# 1 025
Момичета на 15 юли пратката ми е влязла в България но нямам още известие да си я получа.При някой случвало ли се е такова закъснение че нещо ми е притеснено?

Отивай в пощата тогава, какво чакаш?
Аз много рядко чакам известие, отивам и проверявам на място! Peace

# 1 026
  • София

Тичай в пощата да си я вземеш.Много често ги домързява да носят известия

# 1 027
  • София
Взех си поръчката. Пудрата на Ланком е наистина огромна!!  #Crazy

Обаче - http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=50565&goChar=B
Tова е мнооого старо. Ще се разправяме с ягодите. То е хванало някакви жълти пигменти по самия стик... По-късно ще пусна снимка.  Naughty

# 1 028
  • Бургас
Zookey,   bouquet

# 1 029
  • София
ура вече нещата са ми в Москва  newsm44 newsm44

# 1 030
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, моля ви Praynig, дайте предложения за хубава маска за лице с хума/глина! Вие от коя марка сте доволни? /нормална кожа,29г./ Тенкс  bouquet
Побут Blush

# 1 031
Zookey ,сега много се чудя за пудрата за коса.Моята е естествена ,тъмно кестенява.Според теб коя трябва да взема,черната ли? И още да те питам, дали изсушава косата,че мойта е суха по дължината,а само в корените се омазнява.  Hug

Ух, в какъв филм ме вкара   newsm78 ... Различните пудри на различните марки са ми действали различно - но като принцип забавят омазняването доста,все пак това им е една от основните цели за да запазиш по-дълго прическата . Аз по цялата дължина на косата не слагам, само в корените и понякога по краищата според прическата. Не знам дали да вземеш черната, защото на тази марка не съм ползвала пудрата и не знам как са с цветовете. Моята коса в момента е с цвят махагон, но взех червената. Мега относително е всичко и не смея да ти давам съвети, но няма да ти изсуши косата ако не го слагаш по цялата дължина  Hug

# 1 032
  • Бургас
Може ли някой да ме включи в поръчка от Саса?  Blush

# 1 033
  • Mostly in my mind
Взех си поръчката. Пудрата на Ланком е наистина огромна!!  #Crazy

А как е иначе? Освен. че е огромна  Laughing

# 1 034
  • София
Още не съм я пробвалa  Blush

Ето снимки на разваления Боби Браун:
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=50565&goChar=B