Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 036
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 050
# 1 051
# 1 052
  • Варна

Айде аз пък за глоса - стои безцветно, а блясъкът му не е чак толкова зашеметяващ колкото го описват, прозрачничко, леко. На мен не ми харесва особено, поне малко цвят да имаше. Зависи какъв ефект искаш за постигнеш

# 1 053
  • София

Айде аз пък за глоса - стои безцветно, а блясъкът му не е чак толкова зашеметяващ колкото го описват, прозрачничко, леко. На мен не ми харесва особено, поне малко цвят да имаше. Зависи какъв ефект искаш за постигнеш
значи се отказвам
търся по неутрален цвят с блясък

# 1 054
  • София
Mims-Mims, Iliana, олиото почиства страхотно спирала и грим. На мен не ми мазнее, след него минавам с лосион.

# 1 055
  • Бургас
от същата серия имам Джинджър от, подкрепям мимс-мимс, че е съвсем прозрачно, едва предава лек  нюанс, не е чак толкова зашеметяващо блестящ и е от най-нетрайните гланцове /не че съм срещала особено трайни  Blush/

# 1 056
  • Варна
от същата серия имам Джинджър от, подкрепям мимс-мимс, че е съвсем прозрачно, едва предава лек  нюанс, не е чак толкова зашеметяващо блестящ и е от най-нетрайните гланцове /не че съм срещала особено трайни  Blush/

От почти всички изпробвани глосове, които се намират на нашия пазар, съм най доволна от тези на Сисли, като за глос са доста трайни и много хубаво блестят (имам предвид серията с блясък, защото има и матова, за съжаление не знам дали имат точно определени имена сериите). Течните червила на Лореал също не са за изхвърляне, ама моите любими цветове спряха да ги внасят. На Арт Деко също са по-трайни, но не блестят чак толкова.

Иля, благодаря, като ми свършат наличните запаси ще се оборудвам и аз с такова. Hug

# 1 057
На Арт Деко глосовете са учудващо качествени и трайни, с хубави цветове - и са доста евтини при това. Слагам ги далеч пред Ланком, Диор и Ести, които пък са моите разочарования.

# 1 058
  • Варна
Вчера получих поръчката за малкия човек - http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=28758&goChar=B
Само, че в страницата за проверка срок на годност въобще не фигурира като марка Burberry.
Има ли къде другаде да се провери срока на годност. На мирис и консистенция изглежда много добре и нямам основания за притеснение, но ми се иска за всеки случай да проверя.

# 1 059
Момичета, какво означава A/O и A/I newsm78

Ето на тези продукти- http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72669&goChar=S
                                      http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=59195&goChar=S

За това второто, което си посочила съм чела по нета, че е най-харесваният продукт за почистване изобщо от всички марки! Доста му се чудих при последната ми поръчка и накрая поръчах едно друго. Това преди около месец го имаше в по-малка разфасофка и съответно на по-ниска цена. Не го поръчах тогава, сега ще чакам да пуснат пак по-малко, че не ми се дават 86 долара за измиващо.

Точно съм се спряла на Shu Uemura (отдавна, де, дори попитах за спирала, но никой явно не беше ползвал) и точно щях да попитам дали сте купували нещо от бялата козметика.  Wink Чета, че почистващата им грижа няма грешка.  Peace

# 1 060
Някой ползвал ли е това кремче -http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=67183&goChar=L  Дали ще е добре за мен ? На 38 съм с нормална кожа

# 1 061
# 1 062
просто редактирай първия пост, вместо да пускаш втори  Peace

# 1 063
Момичета има ли разлика в консистенцията на Тотал-крем и тотал-концентрат,защото пробвах концентрата и много добре се чувствам с него -та сега се колебая крема ли да си поръчам или концентр. ooooh!.Аз съм с мазна кожа ,ако по- добрия вариант е крема -кой от двата вида/че нали има за суха комбинирана и  за деликатна/ е по подходящ за мен  ooooh!??!!

# 1 064
  • Габрово
Помогнете ми да избера подарък за мама - иска ми се да и взема кремчета. Тя е на 57 год. с ъс смесена към мазна кожа, поотпусната вече Rolling Eyes Не знам към какво да се насоча, затова ако знаете /или ползвате/ нещо ефективно, моля споделете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт